aalyah
Διάσημο μέλος
Ναι για σήμερα ήταν νομίζω το ραντεβού
Πω πωωωωωωωω αντε να δούμε φωτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ την Λίτα την έχω δει μόνο στο άβαταρ, απαιτώ φωτογραφία (αλλιώς θα κρατήσω την αναπνοή μου)
Μα τι λέγανε όλη την εβδομάδα; Άσε που μυρίζουν οι τηγανιτές πατάτες μέχρι εδώ![]()
δες το άλμπουμ μας έχει πολλές φώτο της Litούλας !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καταπληκτικός ο λιτάμπουραςδες το άλμπουμ μας έχει πολλές φώτο της Litούλας !![]()

Και τι ωραίο τρίχωμα που έχει χωρίς ούτε ένα κόμπο
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Λιτα καθπμε συνεχια αγγαλια με την μικρι ειναι τωσο καλι,ισιχι

Τι ονομα τελικα

Κοριτσια μου λειπουντα γατακιαααααααααααα
:cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ειναι ενθουσιασμένοι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι έγινε τελικά ήρθαν τα κορίτσια; Η υπογραφή πάλι δεν φαίνεται

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Με την υπογραφι δεν μπορω να καταθερο με τιποτα δεν μου ανιγουν φωτογραφιες.κανω ετσι οπος ειπες και τιποτα....ειμαι αχρηστη σε αυτα

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τα κοριτσια δεν ειρθανε,υπογραφι δεν μου βγενει ,φωτογραφιες δεν μου ανιγουν υοτε στο μαιλ με παει σε καπιο σαιτ αλλο.ευχαριστω για τον ΚριςΣαμπι αυτό για σένα για να μη στεναχωριέσαι που έφυγαν τα μικρά
![]()
Τι έγινε τελικά ήρθαν τα κορίτσια; Η υπογραφή πάλι δεν φαίνεται![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σου έστειλα ΠΜ για να την φτιάξουμε από την αρχήτα κοριτσια δεν ειρθανε,υπογραφι δεν μου βγενει ,φωτογραφιες δεν μου ανιγουν υοτε στο μαιλ με παει σε καπιο σαιτ αλλο.ευχαριστω για τον Κρις
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οραιο ονομα να ξερω πως να την φοναζω τωρακαλησπέρα sabi μου είπαμε τη μικρή να τη βγάλουμε Ίσις !έδωσες και τα μικρά μικρά ?
,καθουμε συνεχια αγγαλια μαζη τις,μαλον δεν επρεπε να δωσο γατακια τωσω αποτομα....
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
αν είχες αποφασίσει να τα δώσεις καλύτερα που τα έδωσες νωρίς !και εγώ πρέπει να έρθω γρήγορα γιατί μετά θα σου είναι πιο δύσκολο!οραιο ονομα να ξερω πως να την φοναζω τωρα,καθουμε συνεχια αγγαλια μαζη τις,μαλον δεν επρεπε να δωσο γατακια τωσω αποτομα....
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα τα λες,απλα μηπος οχι ολη σε μια μερα,ειταν πολυ καλα γατακια και δεν με ταληπορισαν καθολου για αυτο λειπαμε οτι φειγανεαν είχες αποφασίσει να τα δώσεις καλύτερα που τα έδωσες νωρίς !και εγώ πρέπει να έρθω γρήγορα γιατί μετά θα σου είναι πιο δύσκολο!![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αααχχχ, σε καταλαβαίνω απόλυτα.καλα τα λες,απλα μηπος οχι ολη σε μια μερα,ειταν πολυ καλα γατακια και δεν με ταληπορισαν καθολου για αυτο λειπαμε οτι φειγανε![]()
..έτσι ακριβώς ένοιωθα κι εγώ...ευτυχώς που τα έδινα ένα ένα....και πήγαν όλα σε καλά σπίτια και μαθαίνω νέα τους.
aalyah
Διάσημο μέλος
καλα τα λες,απλα μηπος οχι ολη σε μια μερα,ειταν πολυ καλα γατακια και δεν με ταληπορισαν καθολου για αυτο λειπαμε οτι φειγανε![]()
Είναι μωρέ επειδή τα έδωσες όλα σε μια μέρα. Αν τα έιχες δώσει σε ξεχωριστές μέρες δεν θα σου φαινόταν τόσο απότομο. Άντε τουλάχιστον ευχαριστήσου την Ισις τώρα που την έχεις. Εδωσες και την μεγάλη σου την κούκλα Σάμπυ?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Η Ισις ειναι στο ομο μου τωρα και δεν κατευενει.πολυ φοβαμε οτι να φανω βλαμενη που πειρα τους ανθροπους τοσα τηλεφονα,ελπιζω δεν θα επαρχει καμια παραξηγηση![]()
Σιγά μην σε παρεξηγήσουν. Απο ενδιαφέρον το κάνεις και θα καταλάβουν.
Την μεγάλη σου την γάτα που έδινες την έδωσες τελικά?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οχι δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς, νομίζω ότι όλοι αυτό κάνουν κ εγώ όταν πήρα την Κάντυ η εκτροφέας έπαιρνε κάθε 2 λέπταΗ Ισις ειναι στο ομο μου τωρα και δεν κατευενει.πολυ φοβαμε οτι να φανω βλαμενη που πειρα τους ανθροπους τοσα τηλεφονα,ελπιζω δεν θα επαρχει καμια παραξηγηση![]()
κ να σου πω κ εμένα μου άρεσε αυτό γιατί είχα πάρα πολλές απορίες κ την ρωτούσα συνέχεια, η επικοινωνία είναι πάντα καλήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)