staman2
Περιβόητο μέλος
Και φυσικά το θέλω. Να φιλήσω το βαφτιστήρι μου πριν ταξιδέψει. Ωραία!!! θα πάμε με το Γιουλάκο!!!άμα θέλεις φυσικά, θα έρθει και η Γιούλη μαζί!νομίζω ότι θα καταλήξω στο Ίσις γιατί μου αρέσουν και τα αιγυπτιακά ονόματα σε γάτα!όταν θα πάρω και αρσενικό σκέφτομαι το Όσιρις και το Ανούμπις !
Ειναι από τις πιο γλυκές κοπέλες που έχεις συναντήσει!!! Ματς μουτσ
Τι γατόνι τέλειο είναι αυτο!!! Το είδα κ στο γκάλερι κ επαθα. νομίζω έχει μια σπάνια ομορφιά που δεν την πετυχαίνεις εύκολα. Πανέμορφη κ τέλειο τρυφερό βλέμμα.aalyah δες τι θα ζουλήξεις!

ΥΓ.: Καλά δεν σε μισώΝα μου στείλεις ένα κουβά παρακαλώ!!!

Ελενάκι και Δωράκι, είναι το δίδυμο της άμεσης βοήθειας του φόρουμ όσον αφορά αυτά τα θέματα. Πάντα καλοσυνάτες και εξυπηρετικές και πρόθυμες. !!!!για σας κοριτσια!βασια τα μωρα που πειρε ο Γεωργος ειναι πολυ καλα,μειλεισα πρην λιγο μαζη του....ζειρουμε ιδιετερα με αυτο.αλλα:cry:
Με την υπογραφι δεν μπορω να καταθερο με τιποτα δεν μου ανιγουν φωτογραφιες.κανω ετσι οπος ειπες και τιποτα....ειμαι αχρηστη σε αυτα![]()
Μωρέ Σάμπι σε καταλαβαινω. Σου λείπουν γιατί τα έδωσες όλα μαζί. Αλλά τώρα θα έχεις να ζουλάς τα νέα μωράκια. Σκέψου επίσης τι χαρά έδωσες στους νέους γατογονείς. Κι ότι τα μωράκια θα είναι ευτυχισμένα!!!

Ναι Νικολέτα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο με τον οποιο παρεδωσες την γκριζουλα στη γνωστή μου και τα λόγια που της έλεγες!!!Αααχχχ, σε καταλαβαίνω απόλυτα...έτσι ακριβώς ένοιωθα κι εγώ...ευτυχώς που τα έδινα ένα ένα....και πήγαν όλα σε καλά σπίτια και μαθαίνω νέα τους.
![]()
Και όσο για τα νεα... από εμας δεν νομίζω να έχεις παράπονο!!! σε τιμούμε κ σε θυμόμαστε δεοντως!!!

Οχι καλέ αλίμονο, τι να παρεξηγήσουν. Ρωτήστε τη Νικολέτα πόσες φορές την πήρα τηλ. τις πρώτες μέρες που πήρα τον Σεβάχ. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι ασφαλής.! Κ ήμουν κ έμπειρη στις προσαρμογές και στα γατόνια. Καθότι γατομάνα εδώ και πολλάααα χρόνιαΣιγά μην σε παρεξηγήσουν. Απο ενδιαφέρον το κάνεις και θα καταλάβουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εινα απειστευτο πωσο τριφερη εγεινε η μικρι Ισισ,μολης εμενε μονη.οσο ειμαι σπιτι ,ειναι επανω μου,δεν θελει να κατευει καθολου
.Τα αλλα μωρα αρχιζουν και ανιγουν τα ματια
,τελικα ειναι 2 κοριτσια γρι μαρμαρο,ιδικα η μια εχει φοβερο σχεδιο στην πλατι,και ενα κοριτσακι σκιαζμενη.Αλλα σαν πολλα κοριτσια μου κανουν γατες μου,περιεργο δεν ειναι????

Τι παει να πει 'ντορο'??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερα Σάμπυ μου!!! Εδώ νονά!! Είδες η μικρουλα η Ίσις? Τέλειο γατάκι. Φίλησε μου την κι από μένα στα μουστάκια και πές της ότι την αγαπώ πολύ.Καλημερα κοριτσια!Εινα απειστευτο πωσο τριφερη εγεινε η μικρι Ισισ,μολης εμενε μονη.οσο ειμαι σπιτι ,ειναι επανω μου,δεν θελει να κατευει καθολου
.Τα αλλα μωρα αρχιζουν και ανιγουν τα ματια
,τελικα ειναι 2 κοριτσια γρι μαρμαρο,ιδικα η μια εχει φοβερο σχεδιο στην πλατι,και ενα κοριτσακι σκιαζμενη.Αλλα σαν πολλα κοριτσια μου κανουν γατες μου,περιεργο δεν ειναι????
Τι παει να πει 'ντορο'??![]()
Χμμμ όσο για τα κορίτσια που κάνουν οι γατες σου... Μήπως φταίει ο γαμπρός? Μάλλον

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι ο γαμπρος φταιει,λες.....ΧμμμμμΚαλημερα Σάμπυ μου!!! Εδώ νονά!! Είδες η μικρουλα η Ίσις? Τέλειο γατάκι. Φίλησε μου την κι από μένα στα μουστάκια και πές της ότι την αγαπώ πολύ.
Χμμμ όσο για τα κορίτσια που κάνουν οι γατες σου... Μήπως φταίει ο γαμπρός? Μάλλον![]()
δεν πειραζει δεν τον αλαζω με τιποτα!ξερεις τι σιμενει 'ντορο'?
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι παει να πει 'ντορο'??![]()
Καλημέρα Σάμπη...

ντόρος είναι η φασαρία...

άσε τον κόσμο να λέει!

staman2
Περιβόητο μέλος
καλημέρα Νικολέτα!!Γιατι ο γαμπρος φταιει,λες.....Χμμμμμδεν πειραζει δεν τον αλαζω με τιποτα!ξερεις τι σιμενει 'ντορο'?
![]()

Νομίζω Σάμτυ μου οτι είναι αυτό που σου είπε η Νικολέτα. Εκτός αν είναι καποια λέξη στα ρώσικα που δεν γνωρίζουμε.

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
για να προσεξουν το μικρο,δεν ζηταω καλιτερη μηρα για τα μωρα!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
Luna
Περιβόητο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Να μου στείλεις ένα κουβά παρακαλώ!!!