Chinchilla-maniacs

Τα silver tabby δλδ που βγαινουν απο γεννα τσιντσιλλα,τι θεωρουνται,περσικα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει μαυρα μαξιλαρακια στα ποδαρακια της!! :up::up: ειναι ολα για φαγωμα και ζουληγμα!!!!!
Ναι τα πατουσακια ειναι μαυρα,θα κανουν ομος και τα ματια πρασινα,εδω ειναι απορια?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα silver tabby δλδ που βγαινουν απο γεννα τσιντσιλλα,τι θεωρουνται,περσικα;
ολα ειναι περσικα δεν μειλαμε για αλλη ρατσα απλα για αλλα χρωματα:).αυτη ειταν η δικι μου απορια,πως απο τους λευκους γονεις γενεθεικανε αυτα!:hmm:

ολα ειναι περσικα δεν μειλαμε για αλλη ρατσα απλα για αλλα χρωματα:).αυτη ειταν η δικι μου απορια,πως απο τους λευκους γονεις γενεθεικανε αυτα!:hmm:
Μπορει στους παππουδες να υπηρχε αυτος ο χρωματισμος...:hmm:

Μπορει στους παππουδες να υπηρχε αυτος ο χρωματισμος...:hmm:
το πιο πηφανων ειναι αυτο που λες,γιατι σιγικριμενη γατα αγορασα εδω στην Ελλαδα,και δεν ξερω τους παππουδες τις.τα αλλα θυληκα γενανε τσιντσιλα ,μονο αυτη μου κανει τετια κολπα.:/:

Εμενα η απορια μου ειναι τι θα θεωρουνται ως ρατσα.Περσικα silver tabby doll face;:hmm:

Εμενα η απορια μου ειναι τι θα θεωρουνται ως ρατσα.Περσικα silver tabby doll face;:hmm:
ναι λογικα πρεπει να ειναι ετσει.:happy:

Οπως και να εχει,ειναι κουκλια!

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ κατα την γνωμι μου ειναι silver tabby,αλλα και αυτη απο κατο ειναι αρκετα λευκη.το σχεδιο στην πλατη ειναι απεχτο!
τι όμορφα που είναι, κουκλάκια :inlove::inlove::inlove::inlove:

Λιτα!Η κορη σου στελνει φυλακια!η μικρι Ισις ειναι καταπλεκτηκη!

αχ μωρέ το κοριτσάκι μου τι όμορφη που είναι !:D:D

αχ μωρέ το κοριτσάκι μου τι όμορφη που είναι !:D:D
Ποτε θα την παρεις στο σπιτι?? :hmm:

εχω φωτογραφιες και απο το προηνο υορλιαχτο πρην το :Pφαγητο:whistle:
και μετα μονο νιαμνιαμνιαμ:lol:

Συνημμένα

• fag1.jpg
    fag1.jpg
    110,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • fag2.jpg
    fag2.jpg
    75,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • fag3.jpg
    fag3.jpg
    119,3 KB · Εμφανίσεις: 23
εχω φωτογραφιες και απο το προηνο υορλιαχτο πρην το :Pφαγητο:whistle:
και μετα μονο νιαμνιαμνιαμ:lol:

το Σάββατο έρχομαι !:up::up::up:

παλυ καλα που μας το λες!να ξερω και εγω:lol::lol::lol::lol:

σήμερα το έκλεισα τελικά:redface: να σου στείλω ΠΜ να συνεννοηθούμε για διευθύνσεις και τηλέφωνα!?:happy:

σήμερα το έκλεισα τελικά:redface: να σου στείλω ΠΜ να συνεννοηθούμε για διευθύνσεις και τηλέφωνα!?:happy:
πλακα σου κανω!θα ερθεις οποτε μπορεις!:up::lol::lol::lol:

μας πωζαρε και η Κισα χτες.ημουν ολη μερα με μεχανη στο χερη....:P:lol::lol:

Συνημμένα

• kisa1.jpg
    kisa1.jpg
    91,3 KB · Εμφανίσεις: 20
  • kisa2.JPG
    kisa2.JPG
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • kisa3.jpg
    kisa3.jpg
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 22
πλακα σου κανω!θα ερθεις οποτε μπορεις!:up::lol::lol::lol:

εσύ μπορείς το Σαββατοκύριακο? θα έρθω Σάββατο και θέλω να έρθω από σένα αλλά τη μικρή θέλω να την πάρω Κυριακή όταν θα είναι να φύγω γιατί στο σπίτι της φίλης μου που θα μείνω έχει σκυλάκι!:/:

εσύ μπορείς το Σαββατοκύριακο? θα έρθω Σάββατο και θέλω να έρθω από σένα αλλά τη μικρή θέλω να την πάρω Κυριακή όταν θα είναι να φύγω γιατί στο σπίτι της φίλης μου που θα μείνω έχει σκυλάκι!:/:
:)την μικρι να παρεις τελευτεα στηγμη πρην το ταξηδι,μην ξεχασεις την βαλητσα τις..σαββατο εγω δουλευω μεχρι 18.00 μετα ειμαι στην διαφεση σου.:up:

:)την μικρι να παρεις τελευτεα στηγμη πρην το ταξηδι,μην ξεχασεις την βαλητσα τις..σαββατο εγω δουλευω μεχρι 18.00 μετα ειμαι στην διαφεση σου.:up:
εννοείται θα έχω το κλουβάκι γιατί μόνο αυτό επιτρέπουν και στα τρένα!σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα πολύ ωραίο που είδα γιατί αυτό που έχω θα μπει η Μίου για να πάει στη μαμά μου!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back