Chinchilla-maniacs

Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι...:lol::lol::lol:
Στην τριτη φωτο ειναι απλα τελεια!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι!
Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!:D
Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!!
Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!!
:up:

Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!!
Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!!
:up:
ευχαριστώ πάρα πολύ!:):)

Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! :lol::lol:

εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι !:|:|

εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι !:|:|
Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν ;):up::up:

Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν ;):up::up:
εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτω:(και μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαι:/:ξερεις πως μου λειπει.....:cry:

εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτω:(και μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαι:/:ξερεις πως μου λειπει.....:cry:

δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα :)

δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα :)
τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!:lol::lol::lol::lol:ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη:up:

τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!:lol::lol::lol::lol:ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη:up:
ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου!:lol::lol::lol:

Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια:blink::lol:
το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει:P:lol:

καλα κουκλάκια τα μωρα...:)ζηλευω..ολα τα θέλω..:)

ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!!:hmm:

Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια:blink::lol:
το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει:P:lol:
βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!!:lol::lol::lol::lol:

καλα κουκλάκια τα μωρα...:)ζηλευω..ολα τα θέλω..:)
τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις:P

ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!!:hmm:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! :up::up:

Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! :up::up:
ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!!:up::up:

ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!!:up::up:
:cool::cool: Αυτο κανω....:up::up: Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. :up:

:cool::cool: Αυτο κανω....:up::up: Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. :up:
πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!:up::up:για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back