moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Η moukelis έγραψε: #1.561 08-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... Στην τριτη φωτο ειναι απλα τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #1.562 08-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Click για ανάπτυξη... Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η staman2 έγραψε: #1.563 08-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!! Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #1.564 08-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!! Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Lita έγραψε: #1.565 08-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #1.566 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η sabi έγραψε: #1.567 08-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Click για ανάπτυξη... εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.568 08-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #1.569 08-12-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Click για ανάπτυξη... τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #1.570 08-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!ειδες τι δουλια εκανα κυριακη.πολες φωτογραφιες!να και αλλο.τετιο μπανιο θα μου εκαναν θα καθομουν σαν αρνακι... Click για ανάπτυξη... Στην τριτη φωτο ειναι απλα τελεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #1.562 08-12-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Click για ανάπτυξη... Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η staman2 έγραψε: #1.563 08-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!! Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #1.564 08-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!! Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Lita έγραψε: #1.565 08-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #1.566 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η sabi έγραψε: #1.567 08-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Click για ανάπτυξη... εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.568 08-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #1.569 08-12-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Click για ανάπτυξη... τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #1.570 08-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι στην αρχή μου είχε κάνει εντύπωση γιατί από την εμπειρία μου με τη Lita ήταν ανάποδα τα πράγματα!να φανταστείς το καλοκαίρι έψαχνε να βρει που έχει ρεύμα αέρα για να κάτσει και από τη ζέστη έβγαζε τη γλωσσίτσα της έξω σαν σκυλάκι! Click για ανάπτυξη... Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η staman2 έγραψε: #1.563 08-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!! Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #1.564 08-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!! Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Lita έγραψε: #1.565 08-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #1.566 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η sabi έγραψε: #1.567 08-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Click για ανάπτυξη... εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.568 08-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #1.569 08-12-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Click για ανάπτυξη... τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #1.570 08-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αχ σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!η αλήθεια είναι ότι όταν η sabi είχε βάλει της φωτογραφίες από όλα τα μικρά το μάτι μου έπεσε σε αυτήν την φώτο που έχω και στην υπογραφή!ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Click για ανάπτυξη... Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!! Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η Lita έγραψε: #1.564 08-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!! Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Lita έγραψε: #1.565 08-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #1.566 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η sabi έγραψε: #1.567 08-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Click για ανάπτυξη... εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.568 08-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #1.569 08-12-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Click για ανάπτυξη... τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #1.570 08-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και τι έρωτας!!! Εγώ να σας πω!!! Γιώτα καλώς να την δεχθείς την μπουμπού σου!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:22 Η Lita έγραψε: #1.565 08-12-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #1.566 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η sabi έγραψε: #1.567 08-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Click για ανάπτυξη... εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.568 08-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #1.569 08-12-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Click για ανάπτυξη... τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #1.570 08-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα το καλοκαιρι και τα δικα μου ψαχνουν το πιο δροσερο μερος ειτε αυτο ειναι ντουλαπα,ειτε μπανιερα κ.α ομως το χειμωνα δεν μπορουν θελουν μαξιλαρι κατω απο το ποπο τους για να ξαπλωσουν!!!!! Click για ανάπτυξη... εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Αντα έγραψε: #1.566 08-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η sabi έγραψε: #1.567 08-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Click για ανάπτυξη... εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.568 08-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #1.569 08-12-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Click για ανάπτυξη... τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #1.570 08-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμένα πάλι μόνο όταν θα την πάρω να πάμε για ύπνο και επειδή θέλει να κοιμάται μαζί μου ανεβαίνει στο κρεββάτι ! Click για ανάπτυξη... Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η sabi έγραψε: #1.567 08-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Click για ανάπτυξη... εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.568 08-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #1.569 08-12-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Click για ανάπτυξη... τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #1.570 08-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και τα δυο βολευονται αναμεσα μας..εχουν βρει τα σημεια που δεν ''μετακινουνται'' οταν κοιμομαστε και εκει ξαπλωνουν Click για ανάπτυξη... εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Lita έγραψε: #1.568 08-12-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #1.569 08-12-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Click για ανάπτυξη... τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #1.570 08-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:38 Η sabi έγραψε: #1.569 08-12-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Click για ανάπτυξη... τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #1.570 08-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν πειράζει !σκέψου έχεις τόσα γατούλια να ζουλάς όλη τη μέρα Click για ανάπτυξη... τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #1.570 08-12-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: τι νομηζεις κανω ολη την κυριακη!!!!!!ιδικα η Κισα τωρα, που ζειταει,ειναι υπερβολικα τρυφερη Click για ανάπτυξη... ζήλεψα τώρα που το ξανασκέφτομαι !δεν ξέρεις και τι να πρώτο ζουλήξεις εσύ με τόσο τέλεια γατάκια! μικρά μεγάλα έχεις και ποικιλία και αν βαρεθείς βγαίνεις να ζουλήξεις και τα σκυλάκια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.571 08-12-08 14:45 Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η Βάσια13859: #1.572 08-12-08 14:46 καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:46 Η sabi έγραψε: #1.573 08-12-08 14:46 ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.574 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα αν τα αφήσουμε στη κρεβατοκάμαρα τα κοριτσια βολευονται στα καλυτερα σημεια του κρεβατιού και ο Μορφέας κοιμάται κάτω απο το κρεβάτι στα παγωμένα πλακάκια το πρωι έρχεται μόνο...και τον καταλαβαινω αμεσως γιατι με το βάρος του μου τραβάει τα σκεπάσματα και με ξεσκεπάζει Click για ανάπτυξη... βλεπεις ,τελικα θελει το παπλομα εσει δεν του δεινεις η κακουργα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Η sabi έγραψε: #1.575 08-12-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα κουκλάκια τα μωρα...ζηλευω..ολα τα θέλω.. Click για ανάπτυξη... τα εχεις δυο σχεδον στην εκογενια,τι αλλο θελεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:50 Η Lita έγραψε: #1.576 08-12-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ξερςι κανεις αν στο αλμπουμ εχουμε οριο σε πωσοτιτα τις φωτογραφιες?γιατι βαζω συνεχια,να μην κανουν κανεινα μπουμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:00 Η Αντα έγραψε: #1.577 08-12-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτωκαι μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαιξερεις πως μου λειπει.....:cry: Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η sabi έγραψε: #1.578 08-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #1.579 08-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 77 78 79 80 81 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 79 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η sabi έγραψε: #1.580 08-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κανω.... Για το μονο που γκρινιαζει και πιο πολυ ανησυχει ειναι οτι μασουλαει ο Αλφι τα καλωδια...δεν παραπονεθηκε ποτε ουτε για τις τριχες ουτε για τιποτα αλλο. Click για ανάπτυξη... πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.