Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #1.581 08-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Click για ανάπτυξη... Του αρεσει γενικα να μασαει...αφου μερικες φορες δαγκωνει και τις ακρες του καναπε!! πιο πολυ νομιζω απο περιεργεια το κανει....Αν παρω αυτα που λες, και αυτα θα τρωει και τα καλωδια !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.582 08-12-08 15:23 Καλησπερα!!! Σάμπι όλα σου τα γατιά είναι κουκλιά!!! Και τα καινούρια τα σιλβερ τάμπυ είναι κουκλίστικα καλε!!! Σάμπι ποια είναι πιο σπάνια τα τσιντσιλά ή τα σιλβερ τάμπυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η sabi έγραψε: #1.583 08-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα!!! Σάμπι όλα σου τα γατιά είναι κουκλιά!!! Και τα καινούρια τα σιλβερ τάμπυ είναι κουκλίστικα καλε!!! Σάμπι ποια είναι πιο σπάνια τα τσιντσιλά ή τα σιλβερ τάμπυ? Click για ανάπτυξη... για σου!η τσιντσιλα ειναι πιο σπανια,γιατι ειναι δισκολο να πετιχεις,και να κρατεισεις το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #1.584 08-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Του αρεσει γενικα να μασαει...αφου μερικες φορες δαγκωνει και τις ακρες του καναπε!! πιο πολυ νομιζω απο περιεργεια το κανει....Αν παρω αυτα που λες, και αυτα θα τρωει και τα καλωδια !!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ρειξε μαρικες μπαλες απο αλιουμινοχαρτο,τους αρεσει πολυ και βοηθαει για το καθαριζμα ντονδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η aalyah έγραψε: #1.585 08-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου!η τσιντσιλα ειναι πιο σπανια,γιατι ειναι δισκολο να πετιχεις,και να κρατεισεις το χρωμα Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η sabi έγραψε: #1.586 08-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Click για ανάπτυξη... η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #1.587 08-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #1.588 08-12-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Click για ανάπτυξη... επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #1.589 08-12-08 16:05 Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η aalyah έγραψε: #1.590 08-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: πολυ καλος ειναι.να και ενας σωστος ανδρας!για τα καλοδια...παρε την σαλαμακια απο το πετσοπ.κατι λεπτα και μακρινα σαν καλοδια μηπος θα την αρεσει καλιτερα Click για ανάπτυξη... Του αρεσει γενικα να μασαει...αφου μερικες φορες δαγκωνει και τις ακρες του καναπε!! πιο πολυ νομιζω απο περιεργεια το κανει....Αν παρω αυτα που λες, και αυτα θα τρωει και τα καλωδια !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:23 Η aalyah έγραψε: #1.582 08-12-08 15:23 Καλησπερα!!! Σάμπι όλα σου τα γατιά είναι κουκλιά!!! Και τα καινούρια τα σιλβερ τάμπυ είναι κουκλίστικα καλε!!! Σάμπι ποια είναι πιο σπάνια τα τσιντσιλά ή τα σιλβερ τάμπυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η sabi έγραψε: #1.583 08-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα!!! Σάμπι όλα σου τα γατιά είναι κουκλιά!!! Και τα καινούρια τα σιλβερ τάμπυ είναι κουκλίστικα καλε!!! Σάμπι ποια είναι πιο σπάνια τα τσιντσιλά ή τα σιλβερ τάμπυ? Click για ανάπτυξη... για σου!η τσιντσιλα ειναι πιο σπανια,γιατι ειναι δισκολο να πετιχεις,και να κρατεισεις το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #1.584 08-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Του αρεσει γενικα να μασαει...αφου μερικες φορες δαγκωνει και τις ακρες του καναπε!! πιο πολυ νομιζω απο περιεργεια το κανει....Αν παρω αυτα που λες, και αυτα θα τρωει και τα καλωδια !!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ρειξε μαρικες μπαλες απο αλιουμινοχαρτο,τους αρεσει πολυ και βοηθαει για το καθαριζμα ντονδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η aalyah έγραψε: #1.585 08-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου!η τσιντσιλα ειναι πιο σπανια,γιατι ειναι δισκολο να πετιχεις,και να κρατεισεις το χρωμα Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η sabi έγραψε: #1.586 08-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Click για ανάπτυξη... η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #1.587 08-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #1.588 08-12-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Click για ανάπτυξη... επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #1.589 08-12-08 16:05 Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η aalyah έγραψε: #1.590 08-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα!!! Σάμπι όλα σου τα γατιά είναι κουκλιά!!! Και τα καινούρια τα σιλβερ τάμπυ είναι κουκλίστικα καλε!!! Σάμπι ποια είναι πιο σπάνια τα τσιντσιλά ή τα σιλβερ τάμπυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η sabi έγραψε: #1.583 08-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα!!! Σάμπι όλα σου τα γατιά είναι κουκλιά!!! Και τα καινούρια τα σιλβερ τάμπυ είναι κουκλίστικα καλε!!! Σάμπι ποια είναι πιο σπάνια τα τσιντσιλά ή τα σιλβερ τάμπυ? Click για ανάπτυξη... για σου!η τσιντσιλα ειναι πιο σπανια,γιατι ειναι δισκολο να πετιχεις,και να κρατεισεις το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #1.584 08-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Του αρεσει γενικα να μασαει...αφου μερικες φορες δαγκωνει και τις ακρες του καναπε!! πιο πολυ νομιζω απο περιεργεια το κανει....Αν παρω αυτα που λες, και αυτα θα τρωει και τα καλωδια !!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ρειξε μαρικες μπαλες απο αλιουμινοχαρτο,τους αρεσει πολυ και βοηθαει για το καθαριζμα ντονδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η aalyah έγραψε: #1.585 08-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου!η τσιντσιλα ειναι πιο σπανια,γιατι ειναι δισκολο να πετιχεις,και να κρατεισεις το χρωμα Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η sabi έγραψε: #1.586 08-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Click για ανάπτυξη... η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #1.587 08-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #1.588 08-12-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Click για ανάπτυξη... επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #1.589 08-12-08 16:05 Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η aalyah έγραψε: #1.590 08-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπερα!!! Σάμπι όλα σου τα γατιά είναι κουκλιά!!! Και τα καινούρια τα σιλβερ τάμπυ είναι κουκλίστικα καλε!!! Σάμπι ποια είναι πιο σπάνια τα τσιντσιλά ή τα σιλβερ τάμπυ? Click για ανάπτυξη... για σου!η τσιντσιλα ειναι πιο σπανια,γιατι ειναι δισκολο να πετιχεις,και να κρατεισεις το χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η sabi έγραψε: #1.584 08-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Του αρεσει γενικα να μασαει...αφου μερικες φορες δαγκωνει και τις ακρες του καναπε!! πιο πολυ νομιζω απο περιεργεια το κανει....Αν παρω αυτα που λες, και αυτα θα τρωει και τα καλωδια !!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ρειξε μαρικες μπαλες απο αλιουμινοχαρτο,τους αρεσει πολυ και βοηθαει για το καθαριζμα ντονδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η aalyah έγραψε: #1.585 08-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου!η τσιντσιλα ειναι πιο σπανια,γιατι ειναι δισκολο να πετιχεις,και να κρατεισεις το χρωμα Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η sabi έγραψε: #1.586 08-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Click για ανάπτυξη... η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #1.587 08-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #1.588 08-12-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Click για ανάπτυξη... επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #1.589 08-12-08 16:05 Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η aalyah έγραψε: #1.590 08-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Του αρεσει γενικα να μασαει...αφου μερικες φορες δαγκωνει και τις ακρες του καναπε!! πιο πολυ νομιζω απο περιεργεια το κανει....Αν παρω αυτα που λες, και αυτα θα τρωει και τα καλωδια !!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ρειξε μαρικες μπαλες απο αλιουμινοχαρτο,τους αρεσει πολυ και βοηθαει για το καθαριζμα ντονδιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η aalyah έγραψε: #1.585 08-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου!η τσιντσιλα ειναι πιο σπανια,γιατι ειναι δισκολο να πετιχεις,και να κρατεισεις το χρωμα Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η sabi έγραψε: #1.586 08-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Click για ανάπτυξη... η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #1.587 08-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #1.588 08-12-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Click για ανάπτυξη... επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #1.589 08-12-08 16:05 Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η aalyah έγραψε: #1.590 08-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: για σου!η τσιντσιλα ειναι πιο σπανια,γιατι ειναι δισκολο να πετιχεις,και να κρατεισεις το χρωμα Click για ανάπτυξη... Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η sabi έγραψε: #1.586 08-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Click για ανάπτυξη... η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #1.587 08-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #1.588 08-12-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Click για ανάπτυξη... επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #1.589 08-12-08 16:05 Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η aalyah έγραψε: #1.590 08-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! Click για ανάπτυξη... η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #1.587 08-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #1.588 08-12-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Click για ανάπτυξη... επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #1.589 08-12-08 16:05 Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η aalyah έγραψε: #1.590 08-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: η τσιντσιλα χτενειζετε μια φωρα στην ευδομαδα,εχει αλλο τριχομα.γιατι λεο πιο σπανια ειναι τσιντσιλα,επεδι απο τσιντσιλα μπορουμε να εχουμε γατακια ταμπι,απο ταμπι ποτε δεν θα εχουμε τσιντσιλα Click για ανάπτυξη... Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:58 Η sabi έγραψε: #1.588 08-12-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Click για ανάπτυξη... επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #1.589 08-12-08 16:05 Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η aalyah έγραψε: #1.590 08-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ωπα ωπα ωπα. Αυτό με το χτένισμα δεν το ήξερα! Και τα ταμπυ μια φορά την βδομάδα χτενίζονται? Click για ανάπτυξη... επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Αντα έγραψε: #1.589 08-12-08 16:05 Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η aalyah έγραψε: #1.590 08-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η aalyah έγραψε: #1.590 08-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεδι αυτα τα ταμπι εχουν γονεις τσιντσιλα,θα εχουν και το τριχομα τους βεβεος Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:07 Η sabi έγραψε: #1.591 08-12-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η sabi έγραψε: #1.592 08-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: ΑΑΑΑΑΑΑ μάλιστα...... Και πότε θα είναι έτοιμα να δωθούν αυτά Σάμπι? Click για ανάπτυξη... σε κανενε μηνα περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #1.593 08-12-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: γιατι να σε πυροβολησουμε...μοναδικι γατα που θελει τρελο χτενηζμα ειναι κλασσικο περσικο,και καμια αλλη Click για ανάπτυξη... Εεε ακουω αλλους που λενε ''εγω τα βουρτσιζω καθε μερα, ή δυο φορες την μερα...'' Εδω υπαρχουν μερες που δεν χτενιζω τα δικα μου τους βαζω λιγο αφρο να γινουν πιο σπαστα και εξω απο τη πορτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:18 Η aalyah έγραψε: #1.594 08-12-08 16:18 Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Η arfic έγραψε: #1.595 08-12-08 16:25 Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η sabi έγραψε: #1.596 08-12-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Σάμπι τι κουκλία που ειναι τα νεογέννητα!!!!Ζηλεύω τρελά να τα χαίρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η sabi έγραψε: #1.597 08-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ τον δικό μου που ήταν κοντότριχος τον χτένιζα μια φορά την βδομάδα (άντε στο τσακίρ κέφι 2) για να μην γεμίζει τον τόπο τρίχες. Αλλά αυτό που χρειάζονται τα κλασσικά περσικά 2 φορές την ημέρα χτένισμα εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Με ξέρω οτι θα το αμελήσω και δεν θέλω τα μωρά να γεμίζουν κόμπους εξαιτίας μου. Click για ανάπτυξη... καιτα βιρμανικα που θα εχουν συνδομα τα κοριτσια επησης ειναι απο τα πιο εβκολα μακρητριχα,και πολυ ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Lita έγραψε: #1.598 08-12-08 17:33 sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC00232small.JPG 157,5 KB · Εμφανίσεις: 25 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:40 Η sabi έγραψε: #1.599 08-12-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτή η γατούλα είναι τσιντσιλά? Click για ανάπτυξη... οχι ειναι βρετανικι silver tabby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Lita έγραψε: #1.600 08-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: οχι ειναι βρετανικι silver tabby Click για ανάπτυξη... δεν είναι τέλειο είδα τη φώτο αυτή και μου άρεσε πάρα πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.