Chinchilla-maniacs

θα αρέσει πολύ στη Raisa αυτή η φώτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα αρέσει πολύ στη Raisa αυτή η φώτο!
H Raisa θελει να παρει τετιο ζευγαρει,ειναι πολυ ομορφα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω θελω βρετανακι ασημενιο...:(

Κι εγω θελω βρετανακι ασημενιο...:(

Αλήθεια Δώρα αν πάρει η Νικολέττα ασημένια και ζευγαρώσει θα το σκεφτείς για ένα τρίτο?

Αναλογα που και πως θα ειμαι Θενια μου...Η Νικολεττα την ξερει την τρελα μου,και ειμαι σιγουρη οτι θα κανει παραπανω απο μια γεννες.Να δω πως θα καταληξουμε στο σπιτι,εγω με τα ασημι,ο Δημητρης με τα μεην κουν...

Καλημερα σε ολους!σημερα με μεγαλη μου χαρα σας παρουσιαζω τρια πανεμορφα κοριτσακια!επεδι με εχουν ξαφνιασει με τα χρωματα τους,θελω να μου πειτε εσεις την γνωμη σας!
Ληπον το προτο θυληκο νομηζω τεληκα θα γεινει ασιμενια τσιντσιλα,οσο περναει ο καιρος αυτη βγαζει πιο λευκο.ασφαλος θα ειναι πιο γρι απο τους γονεις τις.:Dκαι αυτο το κοτιτσι ξεχοτιζει απο τα αλλα.
ειναι ολα υπεροχα!!!

εισε πολυ τυχερη οτι ο ανδρας σου δεχετε τα γατια στο κρεβατι,ο δικος μου υοτε να το σκευτω:(και μια ζωη κοιμομουν με γατα στο πλαι:/:ξερεις πως μου λειπει.....:cry:
αχ και μενα τα αφηνει!!!:rolleyes:

Πλάκα πλάκα ηθελα να βρω καποιον που να αγαπαει τις γατες και να τις θελει μεσα στο σπιτι.....και τον βρηκα!!! :up::up:
καλα σου ειπε η Σαμπυ:κρατα τον!!!Γιωργος-Γιωργος-Γιωργος!!!

Εγω παλι που εχω βιρμανιας...δεν τα χτενιζω καθε μερα, ουτε καθε δυο μερες, ουτε.......Πυροβοληστε με!!!!!!!! :confused::lol::lol:
τι λες καλε?τοτε πρεπει να πυροβολησουν και μενα!!!μια φορα την εβδομαδα τον χτενιζω!!!και αυτο για μενα το κανω δηλαδη,για να τον πιανω και να ειναι απαλος!!!:P

Αναλογα που και πως θα ειμαι Θενια μου...Η Νικολεττα την ξερει την τρελα μου,και ειμαι σιγουρη οτι θα κανει παραπανω απο μια γεννες.Να δω πως θα καταληξουμε στο σπιτι,εγω με τα ασημι,ο Δημητρης με τα μεην κουν...

Κόλλησε ο Δημήτρης με τα Μειν κουν??? Θέλει να πάρετε? Ααααα καλά! Και εσείς ζωολογικό κήπο δηλαδή. Κατάλαβα. Καλό κουράγιο Δώρα μου.

Ο Δημητρης εχει κολλησει με τα μεην κουν απο την πρωτη φορα που ειδε απο κοντα.Ελππιζω να μην αασκησει βετο οτι εγω εχω δυο,και μολις παμε σε δικο μας σπιτι,μου ξεφουρνισει οτι θελει κι αυτος ενα(που αμα ειναι μεην κουν θα πιανει και για τα δυο τα δικα μου:lol:)

Ο Δημητρης εχει κολλησει με τα μεην κουν απο την πρωτη φορα που ειδε απο κοντα.Ελππιζω να μην αασκησει βετο οτι εγω εχω δυο,και μολις παμε σε δικο μας σπιτι,μου ξεφουρνισει οτι θελει κι αυτος ενα(που αμα ειναι μεην κουν θα πιανει και για τα δυο τα δικα μου:lol:)

Εγώ θα σου έλεγα Δώρα για καλό και για κακό να προετοιμάζεσαι γιατί σε βλέπω Μεινκουνμανα στα σχετικά σύντομα :P:lol::lol:

:P:P:P:lol:

Καλημερα γατομαμαδες!Σημερα τελιοσα και φωτογραφιες τον Κρις!Σας στελνει φυλακια!να τος ο κουκλος μου!:up:

Συνημμένα

• kris1.JPG
    kris1.JPG
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • kris2.jpg
    kris2.jpg
    109,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • kris3.jpg
    kris3.jpg
    95,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • kris4.jpg
    kris4.jpg
    111,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • kris5.jpg
    kris5.jpg
    110,3 KB · Εμφανίσεις: 24
Καλημερα!
Πω πω σαν ψευτικος ειναι ο Κρις...Να τον χαιρεσαι,πανεμορφος!

Καλημερα!
Πω πω σαν ψευτικος ειναι ο Κρις...Να τον χαιρεσαι,πανεμορφος!
Τωρα ερχειζει και βγαζει χημονιατηκη γουνα σε ενα μηνα θα ειναι αγνοριστος.παχινε και αλας του παει πολυ.:D

Φανταζομαι,εδω τρελαινομαι με τον Σειριο που αλλαξε τριχωμα για το χειμωνα,ποσο μαλλον εσυ,που ειναι και φουντωτος.

Φανταζομαι,εδω τρελαινομαι με τον Σειριο που αλλαξε τριχωμα για το χειμωνα,ποσο μαλλον εσυ,που ειναι και φουντωτος.
τα τσιντσιλα εχουν τεραστια διαφορα μεταξη καλοκερινης και χημονιατικη τριχομα.το καλοκερη τους χτενιζω πιο πολυ για την πλακα μου οχι που το χρεαζουντε.το χημονα το τριχομα τους ειναι τριπλασσιο...;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗ!!!!:D

Μάλιστα.....καλά δεν με νοιάζει αν δεν ειναι τα πιο σπανια εντελώς πληροφοριακά το ρώτησα. Αλλά αν δεν ήμουν τόσο άχρηστη με το χτένισμα της γούνας τους (με τίποτα δεν θα χτενίζω γάτα 2 φορές την μέρα. Με ξέρω είμαι παντελώς άχρηστη) θα έπαιρνα το δευτερο κοριτσάκι αυτό με το έντονο ταμπυ σχεδιο στην πλάτη. ΚΟΥΚΛΙ!!!! :up::up::up:
Θένιααααα πάρε το αυτο το κουκλί!!! ΚΑι ναι, τα τσιντσιλά είναι διαφορετικά στην γούνα τους από τα περσικά. Η Νάλα δεν μπερδεύεται όπως ο Πέρσης στη γούνα της. Και φτάνει να την χτενίζω 2 φορές την εβδομάδα. Ή ... κ μία. Αλλά εγώ το κάνω καθημερινά, γιατί είναι τσαμπουκαλού και κάνει θέατρα αμα αφήσω μέρες να περάσουν, κι έτσι δεν θέλω να ξεσυνηθίζει:lol:

:lol::lol::lol: Ναιαιαιαι!!!! Μια τέλεια γατομάνα με ασημί και μεην κουνάκια!!! και μπλε!!! και σοκολατάκια:up:

Καλημερα γατομαμαδες!Σημερα τελιοσα και φωτογραφιες τον Κρις!Σας στελνει φυλακια!να τος ο κουκλος μου!:up:
Τι τέλειος κούκλος!!! να μου τον φιλήσεις Σάμπι!!:up:

τα δινω φυλακια σε αλο τα γατια απο σενα καθε προη!

τι ομορφο αγορι ειναι αυτο!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

καλημέρα σε όλους !sabi πως είναι ο Κρις σαν χαρακτήρας ? είναι φιλικός με όλους?

καλημέρα σε όλους !sabi πως είναι ο Κρις σαν χαρακτήρας ? είναι φιλικός με όλους?
για σου κοριτσακι μου!Ο Κρις ειναι το πιο τρυφερω γατι που εχω γνωρεισει,τον ζουλαω σε στηγμη παθος,του κανω οτι θελω και αυτο γουργουρειζει συνεχια.και μαληστα οταν δεν του δινω συμασια βγαζει τα ποδια(χερια?)απο το κλουβη και προσπαφη να με πιασει απο τα ρουχα μου και να με τραβειξει πιο κοντα.διστιχος δεν μπορω να τον εχω στο σπιτι μεσα γιατι σιμαδευει παντου(και καλα κανει επυβιτορας δεν ειναι;))αλλα μπορω να καθομε ναζη του με τις ωρες απολαμβανοντας την παρεα του:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back