sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
μα συγουρα ξερουν,για αυτο πρεπει να τους πιασουν,και οχι ολους καμια δεκαρια ατομα,αλλα να μαθουν ολη πως τους τημορησαν,για αλλη φωρα να σκευτουν οι αλλη πρην να βγουν για φασαριεςτο θέμα είναι ότι ξέρουν ποιοι είναι αλλά δεν τους πιάνουν!εδώ σε μια πορεία να κατέβεις σε φακελώνουν !μην μας λένε ότι δεν ξέρουν ποιοι είναι αυτοί!![]()
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα χρώματα τους είναι καταπληκτικά και νομίζω κ σπάνια, και όσο πάνε ασπρίζουν κι αλλό δεν έχουν πάρει το τελικό τους χρώμα πιστεύω. Βέβαια εμένα μου αρέσουν τα σκούρα χρώματα κ λέω μακάρι να μείνουν έτσι όπως είναι τώρα, γιατί είδα μερικά γατάκια που έχουν αυτό το παράξενο χρώμα που λες μάρμαρο κ είναι καταπληκτικάναι,ειναι τελια χορανε σε μια χουφτα ακομα.για τα χρωματα τι λες?
![]()
Όχι απλά το ξέρουν αλλά τους προστατεύουν κιόλας γιατί οι περισσότεροι είναι παιδιά αστυνομικών καθηγητών στρατιωτικών κλπ. Είχα έναν συμφοιτητή ο οποίος ήταν κ καλά σκληροπυρηνικός αναρχικός κ όταν τον έπιασαν τον φυγάδευσε ο πατέρας του (που ήταν στρατιωτικός) σε ένα χωρίο κ επέστρεψε μετά από 1 χρόνο. Και στο κάτω κάτω αυτοί πότε θυμούνται ότι είναι επαναστάτες κάθε πολυτεχνείο; Θα πρέπει στην Ελλάδα επιτέλους να σταματήσουμε να βαφτίζουμε τους κοινούς ποινικούς σε επαναστάτεςτο θέμα είναι ότι ξέρουν ποιοι είναι αλλά δεν τους πιάνουν!εδώ σε μια πορεία να κατέβεις σε φακελώνουν !μην μας λένε ότι δεν ξέρουν ποι οι είναι αυτοί!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ε και φυσικά δεν είναι επαναστάτες αναρχικός δεν είσαι όταν καταστρέφεις ξένη περιούσια και σε ταΐζουν οι γονείς σου!αν είναι μάγκες να καταστρέψουν την περιούσια του μπαμπά τους!τα έχω πάρει τόσα άγρια που λέω να φτιάξω και εγώ μία ομάδα και να βγαίνουμε να τους δέρνουμε!Τα χρώματα τους είναι καταπληκτικά και νομίζω κ σπάνια, και όσο πάνε ασπρίζουν κι αλλό δεν έχουν πάρει το τελικό τους χρώμα πιστεύω. Βέβαια εμένα μου αρέσουν τα σκούρα χρώματα κ λέω μακάρι να μείνουν έτσι όπως είναι τώρα, γιατί είδα μερικά γατάκια που έχουν αυτό το παράξενο χρώμα που λες μάρμαρο κ είναι καταπληκτικά![]()
![]()
Όχι απλά το ξέρουν αλλά τους προστατεύουν κιόλας γιατί οι περισσότεροι είναι παιδιά αστυνομικών καθηγητών στρατιωτικών κλπ. Είχα έναν συμφοιτητή ο οποίος ήταν κ καλά σκληροπυρηνικός αναρχικός κ όταν τον έπιασαν τον φυγάδευσε ο πατέρας του (που ήταν στρατιωτικός) σε ένα χωρίο κ επέστρεψε μετά από 1 χρόνο. Και στο κάτω κάτω αυτοί πότε θυμούνται ότι είναι επαναστάτες κάθε πολυτεχνείο; Θα πρέπει στην Ελλάδα επιτέλους να σταματήσουμε να βαφτίζουμε τους κοινούς ποινικούς σε επαναστάτες

elvenstar
Επιφανές μέλος
ε και φυσικά δεν είναι επαναστάτες αναρχικός δεν είσαι όταν καταστρέφεις ξένη περιούσια και σε ταΐζουν οι γονείς σου!αν είναι μάγκες να καταστρέψουν την περιούσια του μπαμπά τους!τα έχω πάρει τόσα άγρια που λέω να φτιάξω και εγώ μία ομάδα και να βγαίνουμε να τους δέρνουμε!![]()

Ξέρεις πια θα είναι η διαφόρα όμως οτι εσένα τα κανάλια θα σε βαφτίσουν φασίστα ενώ τα άλλα τα καημένα τα παιδιά (μαζί με τους αλβανους κ άλλους λουμπεν) είναι οι εξεγερμένη νεολαία που θυμάτε να εξεγερθεί λίγο πριν τα χριστούγεννα καθε χρόνο κ στις 17 Νοεμβρίου
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι απαραδεχτοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
Ξέρεις πια θα είναι η διαφόρα όμως οτι εσένα τα κανάλια θα σε βαφτίσουν φασίστα ενώ τα άλλα τα καημένα τα παιδιά (μαζί με τους αλβανους κ άλλους λουμπεν) είναι οι εξεγερμένη νεολαία που θυμάτε να εξεγερθεί λίγο πριν τα χριστούγεννα καθε χρόνο κ στις 17 Νοεμβρίου
εγώ θα έχω τον λαό στο πλάι μου όμως

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
θα νικιαζουμε καλητερα ενα λεονταρι απο το παρκο,να ειμαστε πιο ασφαλης????θα πάρω και τη Μίου μαζί θα και θα ντυθούμε μασκοφόροι εκδικητές που προστατεύουν την περιουσία του κόσμου Ρομπεν των γατών θα λεγόμαστε!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
και πιο σίγουροι για τα αποτελέσματα!θα νικιαζουμε καλητερα ενα λεονταρι απο το παρκο,να ειμαστε πιο ασφαλης????![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν το συζητω!φετες οι κουκουλοφορη!!!!!!και πιο σίγουροι για τα αποτελέσματα!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
φοβερη φωτογραφια,για να δουμεΝαι και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το είδα τα δικά σου γι αυτό κ έβαλα την φωτογραφία να την δεις κ εσύ

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
για σου Αντα!εδω λεμε να μην τιχον να μας ενοχλισουν οι κουκουλοφορη για να φτασει η Λιτα στην Αθηνα.Τι κανετε? Λιτα θα μετρας μερες μεχρι να ερθεις Αθηνα?![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι βρε παιδι μου !τι ειναι αυτα!ποτε να τελιοσουν,ολα καψανε πια.Ασε γιατι πολυ στεναχωριεμαι με ολη αυτη την κατασταση που επικρατει στο κεντρο....δεν ξερω ποτε θα σταματησει. Αλλες χωρες προετοιμαζονται για Χριστουγεννα και ειναι ομορφα στολισμενες και εδω επικρατει χαος.![]()
αυριο με τις απεργιες δεν ξερω πως να φτασουν οι υπαλλιλοι μου στην δουλια....
μαλον θα δουλευω μονη μου...πολυ στεναχοριεμε με αυτα που βλεπω,υοτε τελεοραση δεν θελω να ανιγω...
μας πρηξανε πιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ρωτησαμε ιδι οληκι ειναι,τα κοριτσια για να φτασουν στην δουλια τους να δοσουν μισο μισθο την εμερας(να μην σου πω ολοκλιρο μερεκι απο μακρια)για ταξη,και αν να το βρεις...καθε χρωνο με τις απεργιες εχω μεγαλο προβλιμαΑυριο εχει σταση εργασιας το ηλεκτρικο, λεωφορεια κτλ μονο το μετρο εχει νομιζω 24 ωρη απεργια. Καλυτερα να ρωτησουν .......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool