Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
αν του πω να το αλλάξει θα το κάνει ή και εγώ δεν μπορώ να το αλλάξω?πες μου τι να γράψω για να το αλλάξω γιατί μου έγραψε περσικό στη ράτσα στα χρώματα άσπρο καφέ και στα χαρακτηριστικά σπάσιμο στην ουρά!Γιοτα ,γιατι ο γιατρος εγραφε το χρωμα ετσει οπος λες?ειναι τσιντσιλα ,και ετσει γραφετε στο βιβλιο και στα χαρτια 'PER ns 11",δεν επρεπε να αναφερει καν λευκο η γρι η καφε,αν μπορει να σου το αλαξει,γιατι ειναι δικο του λαθος θα μου πεις να σου γραξω ,ακριβος
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι ναζιάρικο είναι αυτό το γατουλίνι;
Φιλάκια στο μουσουδάκι το μεταξένιο :cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστούμε πολύ!![]()
Τι ναζιάρικο είναι αυτό το γατουλίνι;Φιλάκια στο μουσουδάκι το μεταξένιο :cat:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
πρεπει να εισαι μεσα στην χαρα εε???
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι είμαι πολύ χαρούμενη και σε ευχαριστώ!περιμένω να περάσουν οι μέρες και να πάω στο πατρικό μου να τη γνωρίσω με τη Μίου που μου έχει λείψει πολύ από το Σάββατο έχω να τη δω!Lita να σου ζησει το καινουργιο σου μωρο κι επισημα!!!
πρεπει να εισαι μεσα στην χαρα εε???

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αν του πω να το αλλάξει θα το κάνει ή και εγώ δεν μπορώ να το αλλάξω?πες μου τι να γράψω για να το αλλάξω γιατί μου έγραψε περσικό στη ράτσα στα χρώματα άσπρο καφέ και στα χαρακτηριστικά σπάσιμο στην ουρά!
Καλημερα!εσει δεν πρεπει να αλαζεισ βιβλιο,γιατι εχει σφραγιδα του γιατρου στο εμβολιο,αν φα σου το αλαξει στο χρωμα να γραψεισ "Τσιντσιλα(PER ns 12)"και τιποτα αλλο,τπ κοδικο αυτο εξιγει το χρωμα τις τριχασ και τον ματιων.
![]()
Katinaki
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους.
Είναι η πρώτη φορά που στέλνω μήνυμα στην κοινότητα μας, είμαι όμως μέλος και την παρακολουθώ. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν φανώ αγενής, άλλα θέλω μια συμβουλή γιατί ανησυχώ για κάτι. Έχω και γω τον γνωστό αδέσποτο γατούλη τον οποίο ταίζω, (γνώριμη κατάσταση σε όλους)
και ο οποίος χθες το βράδυ μου ήρθε με ένα σκίσιμο στο λαιμό. Φαινόταν ότι έχει τρέξει αίμα, αλλά ήταν ξεραμένο. Δεν υπήρχε ανοιχτή πληγή αλλά φαινόταν να ξεραθεί. Πάνω στον πανικό μου, του έβαλα betadine με βαμβάκι, και το έκλεισα με αποστειρωμένη γάζα με betadine. Έμεινε έτσι 2 με 2,5 ώρες και αφού έφαγε και κοιμήθηκε, όταν νιαούρισε να τον κατεβάσω κάτω, του έβγαλα την γάζα γιατί φοβόμουν μήπως πιαστεί πουθενά. Σήμερα το πρωι θύμηθηκα ότι το ιώδιο πειράζει τις γάτες. Αν μπορείτε πέστε μου. Από την πείρα που έχετε, έκανα καλό ή κακό?
staman2
Περιβόητο μέλος
Να βάλεις ένα φυλαχτό κι ένα ματάκι στο υπέροχο βαφτιστήρι μου!!!! Είναι μια ΚΟΥΚΛΑ!τ σκέφτομαι πάντως να της βάλω κανένα φυλαχτό στο κλουβάκι της για να μην την ματιάσουν!
![]()

Χα χα χα Εδώ ας γελάσουμε κακαριστά!! Τι λέει ο γιατρός καλη του ώρα???? Για τη Νάλα έχω φτιάξει ειδικές κατασκευές για να μην σκαρφαλώνει παντου και μου πέσει από το μπαλκόνι.Τώρα τελευταία, πριν πάρω κ την τέντα, την είδα να ισορροπεί στο plexiglass 5 χιλιοστών με τα 4 ποδαράκια της που έχω βαλει ως προέκταση στα κάγκελα για να μην σκαρφαλώνει.!!!α και με ρώτησε αν ανεβαίνει μόνη της στο κρεβάτι και αν κατεβαίνει και όταν του είπα ναι μου είπε ότι είναι πολύ γενναία για τη ράτσα της και ότι αυτά συνήθως φοβούνται !
Είναι Η Ζογκλέρ των γάτων. Απο τα 4 γατιά που έχω η Νάλα έχει ξεπεράσει κ τον Τιμυ, που ως κεραμιδόγατος υπήρξε πολύ αθληταράς γάτος, και ριψοκίνδυνος.Οπότε πρόσεχέ την.

Καλα κοριτσια μην το γελατε,εμας στο βιβλιαρικο ο Σειριος ειναι γραμμενος γκρι,στο τσιπ μπλε και περσιας στη ρατσα.![]()

Αγάαααπη μου κούκλα μου!!! Καλονή σκέτηγεια σας από την Isis !![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Δεν νομίζω πως έκανες κακό στον γατουλη σου με το betadine που του έβαλες στην πληγή. Μπορείς όμως να ρωτήσεις κ την Βάσια για πιο εξειδικευμένες απαντήσεις, μιας και είναι κτηνίατρος κ μέλος εδω στο φόρουμ.Καλημέρα σε όλους.
Είναι η πρώτη φορά που στέλνω μήνυμα στην κοινότητα μας, είμαι όμως μέλος και την παρακολουθώ. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν φανώ αγενής, άλλα θέλω μια συμβουλή γιατί ανησυχώ για κάτι. Έχω και γω τον γνωστό αδέσποτο γατούλη τον οποίο ταίζω, (γνώριμη κατάσταση σε όλους)
και ο οποίος χθες το βράδυ μου ήρθε με ένα σκίσιμο στο λαιμό. Φαινόταν ότι έχει τρέξει αίμα, αλλά ήταν ξεραμένο. Δεν υπήρχε ανοιχτή πληγή αλλά φαινόταν να ξεραθεί. Πάνω στον πανικό μου, του έβαλα betadine με βαμβάκι, και το έκλεισα με αποστειρωμένη γάζα με betadine. Έμεινε έτσι 2 με 2,5 ώρες και αφού έφαγε και κοιμήθηκε, όταν νιαούρισε να τον κατεβάσω κάτω, του έβγαλα την γάζα γιατί φοβόμουν μήπως πιαστεί πουθενά. Σήμερα το πρωι θύμηθηκα ότι το ιώδιο πειράζει τις γάτες. Αν μπορείτε πέστε μου. Από την πείρα που έχετε, έκανα καλό ή κακό?
Μπαίνει και εδώ και στα βιρμανάκια.
Περαστικά στον γατουλη σου.

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
μην φοβασε ,τωρα οτι εγεινε,εγεινε.βρες την πληγι,κατα πωσο βαφια ειναι,αν εχει μοληνφει,για αποστηροσι καλιτερα να χρεισεμουπις υνοπνεβμα,και πες μου για την πληγι.Καλημέρα σε όλους.

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Να και η Τασια με τα μωρακια τις!![]()
καλημέρα!!αυτά τα ζουζουνάκια είναι τέλεια κορίτσια τα είδα απο κοντά και τρελάθηκα!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χθες Sabi πήγα στο pet shop Γιγας..και πηρα κατι ψηλα...νομιζω έχει καλες τιμες
αυριο που θα έχω χρονο θα κατεβω και στο κατω οροφο στην έκθεση μαξιλαριων
Γιωτα το μωρο σου ειναι....απιστευτα γλυκο, ομορφο και χαριτωμενο!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ειναι λιγο θυμωμενη ή μου φαινεται??Να και η Τασια με τα μωρακια τις!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
η φατσα τις Τασιας ειναι μονιμος ετσει,δεν ξερω γιατι,κατασκευη μαλον,γαιτι και γουργουριζει με αυτο το υφοςΕιναι λιγο θυμωμενη ή μου φαινεται??![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να και η Τασια με τα μωρακια τις!![]()
Τι απίστευτες φατσούλες είναι αυτές;
Είναι τέλεια
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστουμε πολυ!Τι απίστευτες φατσούλες είναι αυτές;Είναι τέλεια
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
,αν μπορει να σου το αλαξει,γιατι ειναι δικο του λαθος θα μου πεις να σου γραξω ,ακριβος