sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η sabi έγραψε: #1.821 18-12-08 09:31 Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:41 Η Βάσια13859: #1.822 18-12-08 09:41 καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:45 Η sabi έγραψε: #1.823 18-12-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #1.824 18-12-08 15:34 Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Lita έγραψε: #1.825 18-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η elvenstar: #1.826 18-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Να και η Τασια με τα μωρακια τις! Click για ανάπτυξη... Τέλεια μωράκια Σαμπι μάλλον τα 2 τουλάχιστον από αυτά θα είναι silver shaded ε; Η Τάσια γιατί έχει πάντα αυτό το κακό βλέμμα Αρχική Δημοσίευση από Lita: Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό ξύπνησα να σε φιλάει μια τέτοια μπαλίτσα πρωί πρωί. Μεγιά τα παιχνιδάκια θέλουμε φωτογραφίες λοιπόν κ με τα παιχνιδάκια αλλά κ Χριστουγεννιάτικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.827 18-12-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Click για ανάπτυξη... Sabi...στειλες της pm να το δει σίγουρα...παντως δεν μου αρέσει αυτο που λες για το μικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η elvenstar: #1.828 18-12-08 15:49 Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #1.829 18-12-08 15:55 εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.830 18-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:41 Η Βάσια13859: #1.822 18-12-08 09:41 καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:45 Η sabi έγραψε: #1.823 18-12-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #1.824 18-12-08 15:34 Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Lita έγραψε: #1.825 18-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η elvenstar: #1.826 18-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Να και η Τασια με τα μωρακια τις! Click για ανάπτυξη... Τέλεια μωράκια Σαμπι μάλλον τα 2 τουλάχιστον από αυτά θα είναι silver shaded ε; Η Τάσια γιατί έχει πάντα αυτό το κακό βλέμμα Αρχική Δημοσίευση από Lita: Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό ξύπνησα να σε φιλάει μια τέτοια μπαλίτσα πρωί πρωί. Μεγιά τα παιχνιδάκια θέλουμε φωτογραφίες λοιπόν κ με τα παιχνιδάκια αλλά κ Χριστουγεννιάτικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.827 18-12-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Click για ανάπτυξη... Sabi...στειλες της pm να το δει σίγουρα...παντως δεν μου αρέσει αυτο που λες για το μικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η elvenstar: #1.828 18-12-08 15:49 Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #1.829 18-12-08 15:55 εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.830 18-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:45 Η sabi έγραψε: #1.823 18-12-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #1.824 18-12-08 15:34 Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Lita έγραψε: #1.825 18-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η elvenstar: #1.826 18-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Να και η Τασια με τα μωρακια τις! Click για ανάπτυξη... Τέλεια μωράκια Σαμπι μάλλον τα 2 τουλάχιστον από αυτά θα είναι silver shaded ε; Η Τάσια γιατί έχει πάντα αυτό το κακό βλέμμα Αρχική Δημοσίευση από Lita: Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό ξύπνησα να σε φιλάει μια τέτοια μπαλίτσα πρωί πρωί. Μεγιά τα παιχνιδάκια θέλουμε φωτογραφίες λοιπόν κ με τα παιχνιδάκια αλλά κ Χριστουγεννιάτικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.827 18-12-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Click για ανάπτυξη... Sabi...στειλες της pm να το δει σίγουρα...παντως δεν μου αρέσει αυτο που λες για το μικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η elvenstar: #1.828 18-12-08 15:49 Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #1.829 18-12-08 15:55 εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.830 18-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #1.824 18-12-08 15:34 Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Lita έγραψε: #1.825 18-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η elvenstar: #1.826 18-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Να και η Τασια με τα μωρακια τις! Click για ανάπτυξη... Τέλεια μωράκια Σαμπι μάλλον τα 2 τουλάχιστον από αυτά θα είναι silver shaded ε; Η Τάσια γιατί έχει πάντα αυτό το κακό βλέμμα Αρχική Δημοσίευση από Lita: Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό ξύπνησα να σε φιλάει μια τέτοια μπαλίτσα πρωί πρωί. Μεγιά τα παιχνιδάκια θέλουμε φωτογραφίες λοιπόν κ με τα παιχνιδάκια αλλά κ Χριστουγεννιάτικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.827 18-12-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Click για ανάπτυξη... Sabi...στειλες της pm να το δει σίγουρα...παντως δεν μου αρέσει αυτο που λες για το μικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η elvenstar: #1.828 18-12-08 15:49 Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #1.829 18-12-08 15:55 εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.830 18-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:35 Η Lita έγραψε: #1.825 18-12-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η elvenstar: #1.826 18-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Να και η Τασια με τα μωρακια τις! Click για ανάπτυξη... Τέλεια μωράκια Σαμπι μάλλον τα 2 τουλάχιστον από αυτά θα είναι silver shaded ε; Η Τάσια γιατί έχει πάντα αυτό το κακό βλέμμα Αρχική Δημοσίευση από Lita: Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό ξύπνησα να σε φιλάει μια τέτοια μπαλίτσα πρωί πρωί. Μεγιά τα παιχνιδάκια θέλουμε φωτογραφίες λοιπόν κ με τα παιχνιδάκια αλλά κ Χριστουγεννιάτικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.827 18-12-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Click για ανάπτυξη... Sabi...στειλες της pm να το δει σίγουρα...παντως δεν μου αρέσει αυτο που λες για το μικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η elvenstar: #1.828 18-12-08 15:49 Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #1.829 18-12-08 15:55 εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.830 18-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η elvenstar: #1.826 18-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Να και η Τασια με τα μωρακια τις! Click για ανάπτυξη... Τέλεια μωράκια Σαμπι μάλλον τα 2 τουλάχιστον από αυτά θα είναι silver shaded ε; Η Τάσια γιατί έχει πάντα αυτό το κακό βλέμμα Αρχική Δημοσίευση από Lita: Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό ξύπνησα να σε φιλάει μια τέτοια μπαλίτσα πρωί πρωί. Μεγιά τα παιχνιδάκια θέλουμε φωτογραφίες λοιπόν κ με τα παιχνιδάκια αλλά κ Χριστουγεννιάτικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.827 18-12-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Click για ανάπτυξη... Sabi...στειλες της pm να το δει σίγουρα...παντως δεν μου αρέσει αυτο που λες για το μικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η elvenstar: #1.828 18-12-08 15:49 Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #1.829 18-12-08 15:55 εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.830 18-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Να και η Τασια με τα μωρακια τις! Click για ανάπτυξη... Τέλεια μωράκια Σαμπι μάλλον τα 2 τουλάχιστον από αυτά θα είναι silver shaded ε; Η Τάσια γιατί έχει πάντα αυτό το κακό βλέμμα Αρχική Δημοσίευση από Lita: Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό ξύπνησα να σε φιλάει μια τέτοια μπαλίτσα πρωί πρωί. Μεγιά τα παιχνιδάκια θέλουμε φωτογραφίες λοιπόν κ με τα παιχνιδάκια αλλά κ Χριστουγεννιάτικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.827 18-12-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Click για ανάπτυξη... Sabi...στειλες της pm να το δει σίγουρα...παντως δεν μου αρέσει αυτο που λες για το μικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η elvenstar: #1.828 18-12-08 15:49 Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #1.829 18-12-08 15:55 εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.830 18-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει Click για ανάπτυξη... Sabi...στειλες της pm να το δει σίγουρα...παντως δεν μου αρέσει αυτο που λες για το μικρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η elvenstar: #1.828 18-12-08 15:49 Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #1.829 18-12-08 15:55 εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.830 18-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η sabi έγραψε: #1.829 18-12-08 15:55 εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.830 18-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.830 18-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η sabi έγραψε: #1.831 19-12-08 10:17 Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m+i.jpg 125,1 KB · Εμφανίσεις: 25 tasia best.jpg 133,7 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.832 19-12-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Sabi! Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα! Τι κάνει το μωρο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η sabi έγραψε: #1.833 19-12-08 11:02 Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.834 19-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα Click για ανάπτυξη... ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η sabi έγραψε: #1.835 19-12-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις... Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε Click για ανάπτυξη... ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.836 19-12-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες? Click για ανάπτυξη... ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Βάσια13859: #1.837 19-12-08 11:32 Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Βάσια13859: #1.838 19-12-08 11:33 δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.839 19-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... κι εγώ θέλω τοκετοομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Η sabi έγραψε: #1.840 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας.. Click για ανάπτυξη... Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.