Chinchilla-maniacs

Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!;)εμενα μου χαλασε μεχανι:(και Μασια επεζε με το δενδρο χτες....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....:)Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....:)Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα..:)
Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει:(

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !:inlove::inlove::inlove:πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε!:baby::baby::up::up:

ευχαριστώ πολύ !:):)

Να και η Τασια με τα μωρακια τις!:D:P
Τέλεια μωράκια:inlove::inlove::inlove::inlove: Σαμπι μάλλον τα 2 τουλάχιστον από αυτά θα είναι silver shaded ε; Η Τάσια γιατί έχει πάντα αυτό το κακό βλέμμα:lol:
Καλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !:inlove::inlove::inlove:πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε!:baby::baby::up::up:
Καταπληκτικό ξύπνησα να σε φιλάει μια τέτοια μπαλίτσα πρωί πρωί. Μεγιά τα παιχνιδάκια θέλουμε φωτογραφίες λοιπόν κ με τα παιχνιδάκια αλλά κ Χριστουγεννιάτικες:up:

Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει:(
Sabi...στειλες της pm να το δει σίγουρα...παντως δεν μου αρέσει αυτο που λες για το μικρο...:/:

Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη:hmm:

εχω μειλεισει με το γιατρο μου,το γατακια ειναι πολυ μικρο για να επιμβενωστην κατασταση,ουτε καλοπετ,ουτε αποπαρασιτοση ,τιποτα ακομα,και στεναχοριεμε πολυ:(

Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη:hmm:
Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα...:/:

Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!:up:Τι κανετε?

Συνημμένα

• m+i.jpg
    m+i.jpg
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • tasia best.jpg
    tasia best.jpg
    133,7 KB · Εμφανίσεις: 27
Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!:up:Τι κανετε?
Καλημέρα Sabi! :)
Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα!
Τι κάνει το μωρο??

Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα:D

Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα:D
ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις...
Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε:)

ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις...
Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε:)
ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες?:)

ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες?:)
ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά...

Σαμπυ καλημέρα...είδες αν εχει πυρετο?:hmm:πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο!

δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας..:)

δεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας..:)
κι εγώ θέλω τοκετοομαδα:redface::P

Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμε:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back