sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα μου χαλασε μεχανι
και Μασια επεζε με το δενδρο χτες....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρεικαλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα..
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημέρα...Αναστασία τέλειες φωτο να σαι καλα...Σαμπυ τα μωρα μεγαλωσαν τα κουκλιά μου....Γιωτα μου η μικρη κουκλα..και αυτη την ειδα απο κοντά και τρελάθηκα..
![]()
ευχαριστώ πολύ !

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τέλεια μωράκιαΝα και η Τασια με τα μωρακια τις!![]()

Σαμπι μάλλον τα 2 τουλάχιστον από αυτά θα είναι silver shaded ε; Η Τάσια γιατί έχει πάντα αυτό το κακό βλέμμα
Καταπληκτικό ξύπνησα να σε φιλάει μια τέτοια μπαλίτσα πρωί πρωί. Μεγιά τα παιχνιδάκια θέλουμε φωτογραφίες λοιπόν κ με τα παιχνιδάκια αλλά κ ΧριστουγεννιάτικεςΚαλησπέρα κορίτσια σήμερα είχα το πιο ωραίο ξύπνημα η μικρή είχε ανέβει στο μαξιλάρι μου και γουργούριζε και μου έδινε φιλάκια !πήραμε σήμερα ένα ποντικάκι και μία μπαλίτσα για να παίζουμε!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Sabi...στειλες της pm να το δει σίγουρα...παντως δεν μου αρέσει αυτο που λες για το μικρο...Καλημερα Βασια!Ενα απο τα τρια γατακια τα γρι που ειδες,παραμενη πολυ μικρο και κοκαλιατικο,μπορω να κανω κατι σε αυτο????στεναχοριεμε πολυ,δεν παχενη ,δεν μεγαλονι,τι σινβενη,τι φτανει το γαλα το εχω τσεκαρει![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω καθολου...δεν νομιζω παντως...ειναι πολύ μικρο...αν δεν αναπτυσσεται ενω η μανα έχει γάλα και η ραχοκοκκαλια του ειναι εμφανης, φοβαμαι οτι έχει κατι παθολογικο...αλλά η Βασια θα της πει σίγουρα...Άραγε η Καλοπετ είναι καλή για τόσο μικρό γατάκι; Τι λες Γιούλη![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα Sabi!Καλημερα κοριτσια!Μια πραια μερα εξω επιτελους!Τι κανετε?

Kαλά ειμαστε! Μετράμε μέρες για τα Χριστούγεννα!
Τι κάνει το μωρο??
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις...Για σου Γιουλη!Το μωρο ειναι καλα ,και οσο περιεργο ακουγετε ειναι πιο ζοηρο απο τα αλλα.Μειλεισα και με την Βασια ,μου ειπε καπια πραγματα,να πουμε τωρα...εγω δεν θα το δωσω μεχρι να συγουρεθτω οτι ειναι ανδελος καλα![]()
Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες?ουτως ή άλλως ειναι πολυ νωρις ακομα για να το δωσεις...
Χαιρομαι που παει καλυτερα! Αν μεγαλώνει και παχαινει ολα καλα θα πανε![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...ειναι εμφανως μικροτερο το αριστερά...ενοουσα αφου να φειγουν αλλα γατακια αυτο να το κρατησω περεσοτερα.στην φωτο που σβαλα σημερα φενετε την διαφορα πολυ,το ειδες?![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πάντως στη φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο μικρότερο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγώ θέλω τοκετοομαδαδεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας..![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σου Βασια!δεν εχει πιρετο,ειναι ζοιρο,ολο το βραδι χτες προσπαθουσα και την εβαζα στο βιζι,αλλα δεν ειθελε,θα δουμεδεν είναι τρομερή η διαφορά, πολλές φορές κάποιο απο την τοκετοομάδα είναι μικροτερο από τα άλλα...δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεις...μόνο αν εμφανισει συμπτώματα αρρώστιας..![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool