Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι τελιες φωτο βγαζεις ζυλεβω!!!!!!!!καλημέρα κορίτσια !sabi ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το μικρό και να πάνε όλα καλά!η Isis πάντως είναι πολύ φαγάνα όλη την ώρα θέλει να τρώει!

κοριτσια προσπαθω να βρω ονοματα για τα κουταβια μου εχω βαλει θεμα στο 'Αλλα ζωακια'ΜΗΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΑΤΕ,ΑΑΑΑΑΑΑ!ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
για αρσενικό μου αρέσει το Οδυσσέας και για θηλυκό είναι ωραίο το Ήρα !και το Έκτωρ και το Δίας!Τι τελιες φωτο βγαζεις ζυλεβω!!!!!!!!
κοριτσια προσπαθω να βρω ονοματα για τα κουταβια μου εχω βαλει θεμα στο 'Αλλα ζωακια'ΜΗΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΑΤΕ,ΑΑΑΑΑΑΑ!ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψαχνω ονοματα που δεν εχουν οι ανθροποιγια αρσενικό μου αρέσει το Οδυσσέας και για θηλυκό είναι ωραίο το Ήρα !και το Έκτωρ και το Δίας!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μμμμμ δύσκολοΨαχνω ονοματα που δεν εχουν οι ανθροποι![]()
....και για σκύλο κιολας... αν μου΄ρθει κατι θα σου πω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψαχνω ονοματα που δεν εχουν οι ανθροποι![]()
το Δίας και το Ήρα είναι ονόματα αρχαίων Ελλήνων θεών δεν νομίζω να τα έχουν άνθρωποι όπως και αρχαίων Αιγυπτίων Οsiris, Anubis, Orus και θηλυκά Bastet, Mout και Ίσιδα!και Θοθ και Θωρ !

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ πολύ!που να την δεις και πως τρέχει είναι για φάγωμα !Αχ τι ναζιαρικες φωτο...Κουκλα η Ισιδα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
π.χ. Αζορ,
Max, κλπ.
elvenstar
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι νορης για τετια,αλλασυγουρα να το κανω αργοτερα,και συγουρα θα ειναι μικροσωμιΚαλημέρα και από μένα κορίτσια Σάμπι μιλάς για το γατάκι αρστερά της Τάσια;
και εγώ το βλέπω κάπως μικρότερο αλλά όχι κ τραγική διαφορά από τα υπόλοιπα, άλλωστε νομίζω ότι όταν είναι άρρωστα κ θεωρεί η μάνα ότι δεν πρόκειται να επιβιώσουν τα διώχνουν αλλα κ τα υπόλοιπα γατάκια τα δαγκώνουν ενώ μ αυτό δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Και η Κάντυ η γατούλα μου όπως μου είχε πει η εκτροφέας ήταν πιο μικρόσωμη από τα αδέλφια της κ συνεχίζει ακόμα να είναι μινιατούρα λίγο με το καλοπετ στρώσαμε αλλά κ πάλι μη φανταστείς ότι πήρε πάρα πολύ βάρος. Ελπίζω όλα να πάνε καλά αν κ εμένα μ φαίνονται υγιη τα μικρούλια (μήπως να το τάιζες λίγο με μπιμπερό αυτό το γατάκι έστω κ με το ζόρι;
)

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι εισε καλα,κοριτσι μουεγώ έχω να δηλώσω ότι τα μικρά από κοντά είναι πολύ πιο όμορφα και τα χρώματα τους είναι τέλεια οι φωτογραφίες τα αδικούν!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμένα αυτό το μικρούλι με συγκίνησε γιατί μου θυμίζει την Κάντυ μου μωράκι:cry:εγώ έχω να δηλώσω ότι τα μικρά από κοντά είναι πολύ πιο όμορφα και τα χρώματα τους είναι τέλεια οι φωτογραφίες τα αδικούν!![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι και το πιο ήσυχο τα άλλα ήταν πιο παραπονιάρικα σαν την Isis που όταν θέλει αγκαλιά, όταν θέλει να ανέβει πάνω σου, όταν σε βλέπει να τρως και θέλει και αυτή γκρινιάζει το ζουζούνι μου!Εμένα αυτό το μικρούλι με συγκίνησε γιατί μου θυμίζει την Κάντυ μου μωράκι:cry:

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
την αλήθεια λέω !ναι εισε καλα,κοριτσι μου![]()

εσύ sabi δεν σκέφτεσαι να κρατήσεις από αυτά ένα!το βλέπω εγώ όταν μεγαλώσουν θα είναι πολύ ξεχωριστά! 

elvenstar
Επιφανές μέλος
Χαχα φανταστικό!!!είναι και το πιο ήσυχο τα άλλα ήταν πιο παραπονιάρικα σαν την Isis που όταν θέλει αγκαλιά, όταν θέλει να ανέβει πάνω σου, όταν σε βλέπει να τρως και θέλει και αυτή γκρινιάζει το ζουζούνι μου!![]()
εγω θα το είχα ρουφήξει μάλλον θα γκρίνιζε να το αφήσω κ όχι να το πάρω αγκαλιά 
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ε και αυτό το κάνει όταν βαριέται μη νομίζεις !πιστεύω ότι έχω αρχίσει να τηνΧαχα φανταστικό!!!εγω θα το είχα ρουφήξει μάλλον θα γκρίνιζε να το αφήσω κ όχι να το πάρω αγκαλιά
![]()
κακομαθαίνω από τώρα,κάνουμε ότι θέλει η μικρή κυρία μόνο όταν πλησιάζει καλώδια μαλώνω και ευτυχώς ακούει!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Για τα Βιρμανίας δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έτυχε να δω κάποιο απο κοντά από τα κεραμυδόγατα πάντως τα περσάκια έχουν σίγουρα πιο χοντρά κ πιο γερακωτά νύχια, και το κακό είναι ότι δεν ξέρουν κ να τα χρησιμοποιούν τα δικά μου όσες φορές έχουν πιαστεί από κάπου πχ κουρτίνα με φωνάζουν να τα σώσωα και να ρωτήσω και κάτι τα τσιντσιλά και τα περσικά έχουν γενικά πιο χοντρά και δυνατά νύχια απο τα βιρμανίας ας πούμε, γιατί όταν παίζουμε με την Isis μου κάνει κάτι γρατσουνιές :cry:
. Αλλά μην ανησυχείς όσο μεγαλώνει θα σταματήσει να τα χρησιμοποιεί λόγο του ήπιου χαρακτήρα που έχουν αυτά τα γατάκια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool