Chinchilla-maniacs

καλημέρα κορίτσια !sabi ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το μικρό και να πάνε όλα καλά!η Isis πάντως είναι πολύ φαγάνα όλη την ώρα θέλει να τρώει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα κορίτσια !sabi ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το μικρό και να πάνε όλα καλά!η Isis πάντως είναι πολύ φαγάνα όλη την ώρα θέλει να τρώει!
Τι τελιες φωτο βγαζεις ζυλεβω!!!!!!!!:blink:
κοριτσια προσπαθω να βρω ονοματα για τα κουταβια μου εχω βαλει θεμα στο 'Αλλα ζωακια'ΜΗΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΑΤΕ,ΑΑΑΑΑΑΑ!ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ:blink::hmm::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι τελιες φωτο βγαζεις ζυλεβω!!!!!!!!:blink:
κοριτσια προσπαθω να βρω ονοματα για τα κουταβια μου εχω βαλει θεμα στο 'Αλλα ζωακια'ΜΗΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΑΤΕ,ΑΑΑΑΑΑΑ!ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ:blink::hmm::(
για αρσενικό μου αρέσει το Οδυσσέας και για θηλυκό είναι ωραίο το Ήρα !και το Έκτωρ και το Δίας!:):)

για αρσενικό μου αρέσει το Οδυσσέας και για θηλυκό είναι ωραίο το Ήρα !και το Έκτωρ και το Δίας!:):)
Ψαχνω ονοματα που δεν εχουν οι ανθροποι;)

Μμμμμ δύσκολο:hmm:....και για σκύλο κιολας... αν μου΄ρθει κατι θα σου πω...

Αχ τι ναζιαρικες φωτο...Κουκλα η Ισιδα!

το Δίας και το Ήρα είναι ονόματα αρχαίων Ελλήνων θεών δεν νομίζω να τα έχουν άνθρωποι όπως και αρχαίων Αιγυπτίων Οsiris, Anubis, Orus και θηλυκά Bastet, Mout και Ίσιδα!και Θοθ και Θωρ !:D

Αχ τι ναζιαρικες φωτο...Κουκλα η Ισιδα!
ευχαριστώ πολύ!που να την δεις και πως τρέχει είναι για φάγωμα !:lol::lol:

Μαλλον εννοει η Sabi κλασικα ονοματα σκύλων!
π.χ. Αζορ,:P Max, κλπ.:hmm:

Καλημέρα και από μένα κορίτσια Σάμπι μιλάς για το γατάκι αρστερά της Τάσια;
και εγώ το βλέπω κάπως μικρότερο αλλά όχι κ τραγική διαφορά από τα υπόλοιπα, άλλωστε νομίζω ότι όταν είναι άρρωστα κ θεωρεί η μάνα ότι δεν πρόκειται να επιβιώσουν τα διώχνουν αλλα κ τα υπόλοιπα γατάκια τα δαγκώνουν ενώ μ αυτό δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Και η Κάντυ η γατούλα μου όπως μου είχε πει η εκτροφέας ήταν πιο μικρόσωμη από τα αδέλφια της κ συνεχίζει ακόμα να είναι μινιατούρα λίγο με το καλοπετ στρώσαμε αλλά κ πάλι μη φανταστείς ότι πήρε πάρα πολύ βάρος. Ελπίζω όλα να πάνε καλά αν κ εμένα μ φαίνονται υγιη τα μικρούλια (μήπως να το τάιζες λίγο με μπιμπερό αυτό το γατάκι έστω κ με το ζόρι;:hmm: )

Καλημέρα και από μένα κορίτσια Σάμπι μιλάς για το γατάκι αρστερά της Τάσια;
και εγώ το βλέπω κάπως μικρότερο αλλά όχι κ τραγική διαφορά από τα υπόλοιπα, άλλωστε νομίζω ότι όταν είναι άρρωστα κ θεωρεί η μάνα ότι δεν πρόκειται να επιβιώσουν τα διώχνουν αλλα κ τα υπόλοιπα γατάκια τα δαγκώνουν ενώ μ αυτό δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Και η Κάντυ η γατούλα μου όπως μου είχε πει η εκτροφέας ήταν πιο μικρόσωμη από τα αδέλφια της κ συνεχίζει ακόμα να είναι μινιατούρα λίγο με το καλοπετ στρώσαμε αλλά κ πάλι μη φανταστείς ότι πήρε πάρα πολύ βάρος. Ελπίζω όλα να πάνε καλά αν κ εμένα μ φαίνονται υγιη τα μικρούλια (μήπως να το τάιζες λίγο με μπιμπερό αυτό το γατάκι έστω κ με το ζόρι;:hmm: )
ειναι νορης για τετια,αλλασυγουρα να το κανω αργοτερα,και συγουρα θα ειναι μικροσωμι:/:

εγώ έχω να δηλώσω ότι τα μικρά από κοντά είναι πολύ πιο όμορφα και τα χρώματα τους είναι τέλεια οι φωτογραφίες τα αδικούν!:baby::baby::baby::inlove::inlove::inlove:

εγώ έχω να δηλώσω ότι τα μικρά από κοντά είναι πολύ πιο όμορφα και τα χρώματα τους είναι τέλεια οι φωτογραφίες τα αδικούν!:baby::baby::baby::inlove::inlove::inlove:
ναι εισε καλα,κοριτσι μου;)

Εμένα αυτό το μικρούλι με συγκίνησε γιατί μου θυμίζει την Κάντυ μου μωράκι:cry:

Εμένα αυτό το μικρούλι με συγκίνησε γιατί μου θυμίζει την Κάντυ μου μωράκι:cry:
είναι και το πιο ήσυχο τα άλλα ήταν πιο παραπονιάρικα σαν την Isis που όταν θέλει αγκαλιά, όταν θέλει να ανέβει πάνω σου, όταν σε βλέπει να τρως και θέλει και αυτή γκρινιάζει το ζουζούνι μου!:baby::inlove::lol::lol::lol::lol:

ναι εισε καλα,κοριτσι μου;)
την αλήθεια λέω !:D:D εσύ sabi δεν σκέφτεσαι να κρατήσεις από αυτά ένα!το βλέπω εγώ όταν μεγαλώσουν θα είναι πολύ ξεχωριστά! :inlove::inlove:

είναι και το πιο ήσυχο τα άλλα ήταν πιο παραπονιάρικα σαν την Isis που όταν θέλει αγκαλιά, όταν θέλει να ανέβει πάνω σου, όταν σε βλέπει να τρως και θέλει και αυτή γκρινιάζει το ζουζούνι μου!:baby::inlove::lol::lol::lol::lol:
Χαχα φανταστικό!!! :up: εγω θα το είχα ρουφήξει μάλλον θα γκρίνιζε να το αφήσω κ όχι να το πάρω αγκαλιά :lol:

α και να ρωτήσω και κάτι τα τσιντσιλά και τα περσικά έχουν γενικά πιο χοντρά και δυνατά νύχια απο τα βιρμανίας ας πούμε, γιατί όταν παίζουμε με την Isis μου κάνει κάτι γρατσουνιές :cry:

Χαχα φανταστικό!!! :up: εγω θα το είχα ρουφήξει μάλλον θα γκρίνιζε να το αφήσω κ όχι να το πάρω αγκαλιά :lol:
ε και αυτό το κάνει όταν βαριέται μη νομίζεις !πιστεύω ότι έχω αρχίσει να την
κακομαθαίνω από τώρα,κάνουμε ότι θέλει η μικρή κυρία μόνο όταν πλησιάζει καλώδια μαλώνω και ευτυχώς ακούει!:happy:

α και να ρωτήσω και κάτι τα τσιντσιλά και τα περσικά έχουν γενικά πιο χοντρά και δυνατά νύχια απο τα βιρμανίας ας πούμε, γιατί όταν παίζουμε με την Isis μου κάνει κάτι γρατσουνιές :cry:
Για τα Βιρμανίας δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έτυχε να δω κάποιο απο κοντά από τα κεραμυδόγατα πάντως τα περσάκια έχουν σίγουρα πιο χοντρά κ πιο γερακωτά νύχια, και το κακό είναι ότι δεν ξέρουν κ να τα χρησιμοποιούν τα δικά μου όσες φορές έχουν πιαστεί από κάπου πχ κουρτίνα με φωνάζουν να τα σώσω :lol:. Αλλά μην ανησυχείς όσο μεγαλώνει θα σταματήσει να τα χρησιμοποιεί λόγο του ήπιου χαρακτήρα που έχουν αυτά τα γατάκια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back