Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η Lita έγραψε: #1.861 19-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για τα Βιρμανίας δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έτυχε να δω κάποιο απο κοντά από τα κεραμυδόγατα πάντως τα περσάκια έχουν σίγουρα πιο χοντρά κ πιο γερακωτά νύχια, και το κακό είναι ότι δεν ξέρουν κ να τα χρησιμοποιούν τα δικά μου όσες φορές έχουν πιαστεί από κάπου πχ κουρτίνα με φωνάζουν να τα σώσω . Αλλά μην ανησυχείς όσο μεγαλώνει θα σταματήσει να τα χρησιμοποιεί λόγο του ήπιου χαρακτήρα που έχουν αυτά τα γατάκια. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η elvenstar: #1.862 19-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αν κρίνω από τον χαρακτήρα της φυλής όσο μεγαλώνει θα γίνεται κ πιο ήρεμη βέβαια πάντα υπάρχουν κ εξαιρέσεις Νομίζω όμως ότι το κάνει γιατί είναι πολύ μωρό ακόμα κ μαθαίνει από το παιχνίδι αυτό, κ επίσης από ένα σπίτι με πολλά γατάκια βρέθηκε ξαφνικά μόνη της κ ίσως γι αυτό αναζητάει έτσι την προσοχή συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #1.863 19-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια !sabi ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το μικρό και να πάνε όλα καλά!η Isis πάντως είναι πολύ φαγάνα όλη την ώρα θέλει να τρώει! Click για ανάπτυξη... Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η sabi έγραψε: #1.864 19-12-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #1.865 19-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Click για ανάπτυξη... έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #1.866 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... πειστευω ολη εμαστε καπος ετσει,δεν εισε καθολου υπερβιλικη,μια χαρα μου φενεσε,μπραβο κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #1.867 19-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Lita έγραψε: #1.868 19-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.869 19-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Αντα έγραψε: #1.870 19-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Για τα Βιρμανίας δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έτυχε να δω κάποιο απο κοντά από τα κεραμυδόγατα πάντως τα περσάκια έχουν σίγουρα πιο χοντρά κ πιο γερακωτά νύχια, και το κακό είναι ότι δεν ξέρουν κ να τα χρησιμοποιούν τα δικά μου όσες φορές έχουν πιαστεί από κάπου πχ κουρτίνα με φωνάζουν να τα σώσω . Αλλά μην ανησυχείς όσο μεγαλώνει θα σταματήσει να τα χρησιμοποιεί λόγο του ήπιου χαρακτήρα που έχουν αυτά τα γατάκια. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η elvenstar: #1.862 19-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αν κρίνω από τον χαρακτήρα της φυλής όσο μεγαλώνει θα γίνεται κ πιο ήρεμη βέβαια πάντα υπάρχουν κ εξαιρέσεις Νομίζω όμως ότι το κάνει γιατί είναι πολύ μωρό ακόμα κ μαθαίνει από το παιχνίδι αυτό, κ επίσης από ένα σπίτι με πολλά γατάκια βρέθηκε ξαφνικά μόνη της κ ίσως γι αυτό αναζητάει έτσι την προσοχή συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #1.863 19-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια !sabi ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το μικρό και να πάνε όλα καλά!η Isis πάντως είναι πολύ φαγάνα όλη την ώρα θέλει να τρώει! Click για ανάπτυξη... Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η sabi έγραψε: #1.864 19-12-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #1.865 19-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Click για ανάπτυξη... έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #1.866 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... πειστευω ολη εμαστε καπος ετσει,δεν εισε καθολου υπερβιλικη,μια χαρα μου φενεσε,μπραβο κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #1.867 19-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Lita έγραψε: #1.868 19-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.869 19-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Αντα έγραψε: #1.870 19-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αν κρίνω από τον χαρακτήρα της φυλής όσο μεγαλώνει θα γίνεται κ πιο ήρεμη βέβαια πάντα υπάρχουν κ εξαιρέσεις Νομίζω όμως ότι το κάνει γιατί είναι πολύ μωρό ακόμα κ μαθαίνει από το παιχνίδι αυτό, κ επίσης από ένα σπίτι με πολλά γατάκια βρέθηκε ξαφνικά μόνη της κ ίσως γι αυτό αναζητάει έτσι την προσοχή συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #1.863 19-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια !sabi ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το μικρό και να πάνε όλα καλά!η Isis πάντως είναι πολύ φαγάνα όλη την ώρα θέλει να τρώει! Click για ανάπτυξη... Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η sabi έγραψε: #1.864 19-12-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #1.865 19-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Click για ανάπτυξη... έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #1.866 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... πειστευω ολη εμαστε καπος ετσει,δεν εισε καθολου υπερβιλικη,μια χαρα μου φενεσε,μπραβο κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #1.867 19-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Lita έγραψε: #1.868 19-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.869 19-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Αντα έγραψε: #1.870 19-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια !sabi ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το μικρό και να πάνε όλα καλά!η Isis πάντως είναι πολύ φαγάνα όλη την ώρα θέλει να τρώει! Click για ανάπτυξη... Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η sabi έγραψε: #1.864 19-12-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #1.865 19-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Click για ανάπτυξη... έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #1.866 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... πειστευω ολη εμαστε καπος ετσει,δεν εισε καθολου υπερβιλικη,μια χαρα μου φενεσε,μπραβο κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #1.867 19-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Lita έγραψε: #1.868 19-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.869 19-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Αντα έγραψε: #1.870 19-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #1.865 19-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Click για ανάπτυξη... έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #1.866 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... πειστευω ολη εμαστε καπος ετσει,δεν εισε καθολου υπερβιλικη,μια χαρα μου φενεσε,μπραβο κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #1.867 19-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Lita έγραψε: #1.868 19-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.869 19-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Αντα έγραψε: #1.870 19-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π. Click για ανάπτυξη... έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η sabi έγραψε: #1.866 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... πειστευω ολη εμαστε καπος ετσει,δεν εισε καθολου υπερβιλικη,μια χαρα μου φενεσε,μπραβο κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #1.867 19-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Lita έγραψε: #1.868 19-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.869 19-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Αντα έγραψε: #1.870 19-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... πειστευω ολη εμαστε καπος ετσει,δεν εισε καθολου υπερβιλικη,μια χαρα μου φενεσε,μπραβο κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η Αντα έγραψε: #1.867 19-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Lita έγραψε: #1.868 19-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.869 19-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Αντα έγραψε: #1.870 19-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η Lita έγραψε: #1.868 19-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.869 19-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Αντα έγραψε: #1.870 19-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #1.869 19-12-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Αντα έγραψε: #1.870 19-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!) Click για ανάπτυξη... Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Αντα έγραψε: #1.870 19-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει! Click για ανάπτυξη... Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #1.871 19-12-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' , πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. Click για ανάπτυξη... Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η sabi έγραψε: #1.872 19-12-08 15:46 σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω .Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #1.873 19-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η sabi έγραψε: #1.874 19-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι". Click για ανάπτυξη... Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η moukelis έγραψε: #1.875 19-12-08 15:59 Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Lita έγραψε: #1.876 19-12-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων.... Click για ανάπτυξη... η Μίου είναι 8μηνών ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Lita έγραψε: #1.877 19-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαμαδες...Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες. Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου."Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα. Click για ανάπτυξη... εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #1.878 20-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου! Click για ανάπτυξη... Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα. ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή. Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου! Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!εμενα μου χαλασε μεχανικαι Μασια επεζε με το δενδρο χτες.... Click για ανάπτυξη... Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:50 Η sabi έγραψε: #1.879 21-12-08 08:50 Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ22.jpg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 39 γ21.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 19 γ20.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 25 γ19.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 40 γ18.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 41 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:27 Η sabi έγραψε: #1.880 22-12-08 09:27 Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ15.jpg 3,2 KB · Εμφανίσεις: 35 γ17.jpg 2,1 KB · Εμφανίσεις: 33 γ14.jpg 3,7 KB · Εμφανίσεις: 35 γ13.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 37 γ11.jpg 3,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Καλημερα κοριτσια!πολυ βροχερη μερα,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.