Chinchilla-maniacs

Για τα Βιρμανίας δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έτυχε να δω κάποιο απο κοντά από τα κεραμυδόγατα πάντως τα περσάκια έχουν σίγουρα πιο χοντρά κ πιο γερακωτά νύχια, και το κακό είναι ότι δεν ξέρουν κ να τα χρησιμοποιούν τα δικά μου όσες φορές έχουν πιαστεί από κάπου πχ κουρτίνα με φωνάζουν να τα σώσω :lol:. Αλλά μην ανησυχείς όσο μεγαλώνει θα σταματήσει να τα χρησιμοποιεί λόγο του ήπιου χαρακτήρα που έχουν αυτά τα γατάκια.
δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!:lol::lol:βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξέρω η μικρή μου φαίνεται ότι δεν θα γίνει και πολύ ήσυχη !η Lita έπαιζε μικρή αλλά ήσυχα και τώρα είναι ακόμα πιο ήσυχη ίσως το πιο ήρεμο γατί που έχω γνωρίσει!αυτή μου θυμίζει πιο πολύ τη Μίου πιάνει το χέρι μου χώνει τα νυχάκια δαγκώνει και σπρώχνει με τα πίσω πόδια!:lol::lol:βέβαια ακόμα δεν πονάει τόσο όσο όταν μου το κάνει η Μίου!:lol::lol::lol:
Αν κρίνω από τον χαρακτήρα της φυλής όσο μεγαλώνει θα γίνεται κ πιο ήρεμη βέβαια πάντα υπάρχουν κ εξαιρέσεις:lol: Νομίζω όμως ότι το κάνει γιατί είναι πολύ μωρό ακόμα κ μαθαίνει από το παιχνίδι αυτό, κ επίσης από ένα σπίτι με πολλά γατάκια βρέθηκε ξαφνικά μόνη της κ ίσως γι αυτό αναζητάει έτσι την προσοχή συνέχεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα κορίτσια !sabi ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το μικρό και να πάνε όλα καλά!η Isis πάντως είναι πολύ φαγάνα όλη την ώρα θέλει να τρώει!
Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι :happy::happy: Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! :):lol::lol:

Τι τριχομπαλιτσα τελεια που εχεις!!!! ολο ναζι ειναι :happy::happy: Βλεπω να σε εκπαιδευει καλα η μικρουλα!! :):lol::lol:
ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π.:lol::lol::lol::lol:

ναι...με ενα νιαου Γιοτα δεινει γαλα,με δυο νιαου δεινει κονσερβα,με τρια παμε χαδια και τ.π.:lol::lol::lol::lol:

έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!:lol::lol:)

έτσι ακριβώς !να σας πω την αλήθεια δεν παραπονιέμαι καθόλου από τη στιγμή που τις ανέλαβα και δεν έχω και άλλες υποχρεώσεις θέλω να τους προσφέρω τα πάντα !μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά τα θεωρώ τα παιδιά μου και για να ακουστεί και καλύτερα είναι μέλη πια της οικογένειας μου!(ο μπαμπάς μου με κορόιδευε όταν έλεγα τη Μίου παιδί μου!:lol::lol:)
πειστευω ολη εμαστε καπος ετσει,δεν εισε καθολου υπερβιλικη,μια χαρα μου φενεσε,μπραβο κοριτσι μου:up:

Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! :lol::lol:

Αυτο με τα ποδια το κανει ακομη η Πισου...ειδικα οταν ειναι θυμωμενη και με αρπαζει απο το χερι, με δαγκωνει και με σπρωχνει με τα πισω ποδια...ειναι λαγουδο!!!!!!! :lol::lol:
ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' ;), πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. :lol:

ναι ακριβώς αυτό κάνει και η Μίου και όταν ξεφύγω αρχίζει και τρέχει πάνω κάτω και γρυλίζει!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Η Μιου ποσο ειναι? η Πισου ειναι 5 χρονων....:)

Μονο στη μαμα σου μη τη λες παιδι μου...ειναι ''καπως'' ;), πιστευω οταν θα γινουμε και εμεις μητερες θα καταλαβουμε τη διαφορα αναμεσα στο ανθρωπομωρο και το χνουδομωρο. :lol:
Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι".:lol:

σε λυγο σε περεμενουν ιδικες παραστασης,Γιοτα μου ,οτα θα μεγαλοσει λυγο,αυτο που ζω καθεμερηνα με την Μασια,με βαζει στοχο για κινιγι,λες κια ειμαι ποντικας (λυγο μεγαλος,δεν πειραζει)και δεν ξερω που να κρειφτω:up::blink:
.Τελιοσαμε και με τα ονοματα,γελασαμε πολυ.:lol::lol::lol:

Ναι,πως,και η μαμα μου με κοροϊδευε και νευριαζε οταν ελεγα τον Σειριο μωρο μου,και κατεληξε να με παιρνει τηλεφωνο και να ρωταει "τι κανει το παιδι".:lol:
Στη μητερα μου δεν αρεσει καθολου να τα αποκαλω παιδια μου ομως.....:cool:

Η κορη μου θειμονι οταν λεω στην γατα παιδι μου,και εγω απανταω,η γατα ειναι κορη μου, εσει ομος δικι μου κορη.:lol:

Μαμαδες...:P:lol:Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες.
Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου.":lol:Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα.

Μαμαδες...:P:lol:Παντα παραπονιαρες ειναι,ποτε δεν ειναι εντελως ευχαριστημενες.
Εγω εχω βρει τροπο να το χρησιμοποιω αυτο που λες Αντα,οποτε αρχιζει τη γκρινια "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" της λεω "εχω,δυο,ο Σειριος σου μοιαζει και στα ματια και μπορεις να λες οτι ειναι εγγονακι σου.":lol:Νευριαζει τοσο που κανει πανω απο μηνα να το αναφερει ξανα.
εγώ με την αδερφή μου την μαμά μας τη λέμε ότι έγινε γιαγιά αλλά δεν την πειράζει!εμείς γελάμε πάντως!:lol::lol::lol::lol:

Γιώτα μου κατ΄αρχήν έχω ξετρελαθεί με την ομορφιά της Ισιδας!!! Τι ναζιάρα είναι στις φωτογραφίες όλες και εκεί με το καπάκι της τουαλέτας της!! Σκετος έρωτας η ζουζουνα.
ΑΛλά ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ να σου κάνει αυτό που λες με τα νυχάκια κ τα πίσω ποδαράκια. Τώρα το θεωρεις παιχνίδι κ είναι ανώδυνο. ΑΛΛΑ οταν θα μεγαλώσει σε λίγο θα πονάς πολύ κ θα σου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, κ το κυριότερο, αυτή θα το θεωρεί ακόμη παιχνίδι κ θα το συνεχίζει κ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω βιώσει κ το βιώνω ακόμη με τον Τιμυ μου.Ποτέ δεν θα το σταματήσει. Και φταίμε εμείς όλοι γι αυτό, που δεν ξέραμε κ δεν του το κόψαμε εγκαίρως. Να της λες αυστηρά όταν το κάνει, ΜΗ και να εισαι κάθε φορά σταθερή.
Φιλησέ μου το βαφτιστηρι μου!:up:

Ααααααααα!Αναστασια με προλαβες με στολιδια!!!!;)εμενα μου χαλασε μεχανι:(και Μασια επεζε με το δενδρο χτες....:/:
Σας περιμένουμε με φωτογραφίες σας στολισμένες κ χριστουγενιάτικες!

Εγω δουλεθω σημερα,αααααααααααααα!:blink::blink:ολη την εβδομαδα ερχουμε στο σπιτι αργα και πτομα....Μασια το καταλαβενει μου θενετε και οταν ξαπλονω ερχετε και με μου δεινει φιλακια σαν να με λειπατε,τι γλικουλι;)

Συνημμένα

• γ22.jpg
    γ22.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • γ21.jpg
    γ21.jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 13
  • γ20.jpg
    γ20.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • γ19.jpg
    γ19.jpg
    4,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • γ18.jpg
    γ18.jpg
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 35
Καλημερα κοριτσια!:Dπολυ βροχερη μερα:blink:,ειρθε ο χημονας?κρυοσαμε παντος,γατια αρχειζουν και μπενουν κατο απο τα παπλοματα,και διπλα στο καλοριφερ,μαλον θα ειναι πολυ κρυο επομενες μερες.Τι κανετε,που εισαστε ολη,διακοπες ειδη......:hmm:;)

Συνημμένα

• γ15.jpg
    γ15.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • γ17.jpg
    γ17.jpg
    2,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • γ14.jpg
    γ14.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • γ13.jpg
    γ13.jpg