Chinchilla-maniacs

Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα!!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γυρισαμε επιτελους απο την θεια και μας ταισε σαν βοδια!!!!;)
ευχομαι να ξεκουραστικες κι εσυ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γυρισαμε επιτελους απο την θεια και μας ταισε σαν βοδια!!!!;)
ευχομαι να ξεκουραστικες κι εσυ!!!!
οραιο!τωρα βρες μια γονεια, τιλιξου σαν φυδι,:lol: να το χονεψεις:P

:DΣε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου!Η Ναλα ειναι υπεροχη!το καλιτερο δωρο μου εκανεις!:up:
Λεγαμε με τα κοριτσια μηπος να βρεθουμε αυριο-μεταυριο για καφε η φαγητο...εσει τι λες:hmm:Η Βασια πρεπει να ειναι στην Αθηνα..;)
Σάμπι μου αύριο αδύνατον γιατι γιορτάζει ο γιος μου ο μικρος κ ο μπαμπάς μου κ έχω κ έναν γάμο να πάω. Για μεθαύριο πάλι είναι πολύ πιεσμένη μέρα γιατι έχω τραπέζι το βραδυ κ την Κυριακή επίσης. Μήπως από εβδομάδα? Τι λέτε?

Καλημερα κοριτσια!Ειναι κανεις on line:hmm::hmm:

εγω ειμαι. τι κανεις sabi??

κατι συμβενι στο ιντερνετ και δεν μπορω να μπω στο σαιτ.εκανα 3 ωρες τωρα να μου ανιξει την σελιδα,για αυτο και δεν απανδισα,συγνομι:redface:.θα βρεθουμε τελικα αυριο ας πουμε η οχι:hmm:

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!

καλημερα κοριτσια!σας εχω φωτογραφιες απο τα μωρα,μεγαλονουν και γεινουντε κουκλια:up:

Συνημμένα

• IMGP0063.jpg
    IMGP0063.jpg
    91,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMGP0068.jpg
    IMGP0068.jpg
    79,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMGP0075.jpg
    IMGP0075.jpg
    148,9 KB · Εμφανίσεις: 25
Είναι πανέμορφα όλα τους. Το μικρούλι είναι το πρώτο;

Είναι πανέμορφα όλα τους. Το μικρούλι είναι το πρώτο;
εωχαριτσω:D:D.σε καπια φαση εδωσες πληροφοριες για γατακια -νανους,εχω ανειξει κινουρια θεμα τωρα,μπορεις να βοηθεισεις?:hmm:

εωχαριτσω:D:D.σε καπια φαση εδωσες πληροφοριες για γατακια -νανους,εχω ανειξει κινουρια θεμα τωρα,μπορεις να βοηθεισεις?:hmm:
ναι έβαλα ήδη πληροφορίες μπες μέσα στο θέμα να δεις τις σελίδες. Είναι η αδυναμία μου τα teacup :up::up:

ναι έβαλα ήδη πληροφορίες μπες μέσα στο θέμα να δεις τις σελίδες. Είναι η αδυναμία μου τα teacup :up::up:
μαλον εχω ειναι τετιο.κειτα....απο αρχη νομιζα οτι εχει προβλιμα και δεν μεγαλονει...το ειδε ο γιατρος και ειπε οτι δεν εχει τιποτα,αναπσηζετε ομιομορφα,και απλα ειναι νομος:blink::D

Συνημμένα

• IMGP0090.jpg
    IMGP0090.jpg
    151,4 KB · Εμφανίσεις: 31
sabi μου ειναι τεεελεια!!!!:D
πολυ ομορφα μαμουνακια!!!:):):):)

μαλον εχω ειναι τετιο.κειτα....απο αρχη νομιζα οτι εχει προβλιμα και δεν μεγαλονει...το ειδε ο γιατρος και ειπε οτι δεν εχει τιποτα,αναπσηζετε ομιομορφα,και απλα ειναι νομος:blink::D
Τέλειο το ζουζούνι :up: μάλλον αυτό που θα εννοούσε ο γιατρός ειναι οτι το τελευταίο γατάκι της γέννας πάντα βγαίνει πιο μικροσκοπικό από τα αλλά αυτό ξέρω κ εγώ
sabi μου ειναι τεεελεια!!!!:D
πολυ ομορφα μαμουνακια!!!:):):):)
πραγματικά όμορφα μαμουνάκια, έτσι θα είναι κ τα δικά σας Λουνα :up:

Οοοοοοοοοοο:blink: ειναι αστερια:up:
εγω θελω με τρελα πολυ πολυ πολυ:P
η μανα μου ομως ενω δεν εχει απολυτως τιποτα με τα μπεμπακια;)
της καρφωθηκε λευκος περσικος με μπλε ματια:happy:

ειναι πανεμορφα
ζηλευω:redface:

καλημερα κοριτσια!σας εχω φωτογραφιες απο τα μωρα,μεγαλονουν και γεινουντε κουκλια:up:
Καλημερα Sabina!
ΚΟΥΚΛΙΑ τα ατιμα!!! :up:
Ποιο θα παρουν οι φιλοι της Βασιας?

Καλημερα κοριτσια!σας βαζω φωτογραφιες που τραβειξα χτες επιτιδες για να φενετε μεγεφος του γατακι-νανου.Τομεγαλιτερο γατακι που ειναι διπλα του ειναι αυτο που θα παρουν οι φιλοι τις Βασιας:)

Συνημμένα

• IMGP0180.jpg
    IMGP0180.jpg
    158,6 KB · Εμφανίσεις: 159
  • IMGP0174.jpg
    IMGP0174.jpg
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • IMGP0167.jpg
    IMGP0167.jpg
    148,9 KB · Εμφανίσεις: 33

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: