Chinchilla-maniacs

Μολις μου ειπε η Γιωτα οτι η Μιου και η Ισις τα πανε ΤΕΛΕΙΑ!! :up:
αααα!μαληστα ,και που ειναι η Γιωτα????:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αααα!μαληστα ,και που ειναι η Γιωτα????:hmm:
Ειναι στη Πτολεμαιδα στους γονεις της και μου ειπε να σας πω χαιρετισματα! Μιλησαμε στο τηλ. τη μερα που τις εφερε σε επαφη...ειχε πολύ άγχος, αλλα αμεσως τα πηγαν πολύ καλα!!
Ειναι πολυ χαρουμενη!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οτι θελεις,εγω ειμαι σε απογνοση γενεκα και δεν ξερω τι να κανω.γιατι πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος αυτος που να το παρει....φανταζεσε ενα σπουριετακι να τρεχει...τρεμει η καρδια μου να μην το πατεισει κανεις,και αυτο παιζει τωρα συνεχια....:/:
Εννοειται οτι κανω πλάκα...εγω με τα 3 Βιρμανακια έκλεισα σα γατομαμα!:)
Πιστευω οτι πρεπει να το παρει καποιος που να μην έχει άλλη γατα! Ειναι ενα ευαισθητο και γλυκο πλάσμα!!
Sabi υποθετω οτι αυτα τα μινι γατάκια δεν κανει να ζευγαρωνουν σωστα?¨:hmm:

Εννοειται οτι κανω πλάκα...εγω με τα 3 Βιρμανακια έκλεισα σα γατομαμα!:)
Πιστευω οτι πρεπει να το παρει καποιος που να μην έχει άλλη γατα! Ειναι ενα ευαισθητο και γλυκο πλάσμα!!
Sabi υποθετω οτι αυτα τα μινι γατάκια δεν κανει να ζευγαρωνουν σωστα?¨:hmm:
και βεβεα!ουτε ζευγαρομα υοτε αλλα ζωα στο σπιτι πειστευω,φωτογραφιες δεν περηγραφουν το μεγεφος ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ

και βεβεα!ουτε ζευγαρομα υοτε αλλα ζωα στο σπιτι πειστευω,φωτογραφιες δεν περηγραφουν το μεγεφος ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ
οταν το δωσεις Sabi να δωσεις στο νεο ιδιοκτητη κι ένα μεγεθυντικο φακο για να το βρισκουν! :lol:

οταν το δωσεις Sabi να δωσεις στο νεο ιδιοκτητη κι ένα μεγεθυντικο φακο για να το βρισκουν! :lol:
Ναι μικροσκοπιο ισος:lol::lol:

Συνημμένα

• IMGP0183.jpg
    IMGP0183.jpg
    154 KB · Εμφανίσεις: 18
  • IMGP0184.jpg
    IMGP0184.jpg
    128,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • IMGP0187.jpg
    IMGP0187.jpg
    162 KB · Εμφανίσεις: 18
  • IMGP0188.jpg
    IMGP0188.jpg
    151,7 KB · Εμφανίσεις: 18
Ναι μικροσκοπιο ισος:lol::lol:
:lol:σε αυτες τις φωτο μοιαζει με τα μωρα της κουκουβαγιας:lol:

:lol:σε αυτες τις φωτο μοιαζει με τα μωρα της κουκουβαγιας:lol:
ναι,τωρα που το ειπες οντος..;)να και αλλο γατακι...

Συνημμένα

• IMGP0098.jpg
    IMGP0098.jpg
    144,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMGP0096.jpg
    IMGP0096.jpg
    171,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • IMGP0095.jpg
    IMGP0095.jpg
    181,8 KB · Εμφανίσεις: 16
Eιναι τοσο μα τοσο ομορφο:inlove::up:
ειχα αρχισει απο εχτες το βραδυ να πριζω την μητερα μου για αυτο το μπεμπακι:bleh:,αλλα θα εχω και το main coon-aki μου καποια στιγμη που ειναι τεραστιο σε συγκριση ειδικα μαζι του:lol:,υπαρχουν και τα ανατομικα προβήματα τελικα:/:,και πρεπει να τα κοιταμε και αυτα πολυ προσεκτικα τελικα;),δεν ειναι αστειο,οντως θα πρεπει να ειναι μονο,ε?:hmm:

Αλλα το μικρο αυτο τοσοδουλικο μπορεις να το παρεις παντου μαζι σου.. :P

Πραγματικα για κλειδια ειναι αυτη η ομορφια:lol:
να το βλεπουν ολοι και να το χαζευουν:up:

το γατακι αυτο σιγουρα πρεπει να ειναι μονο του....:/:

Πραγματικα για κλειδια ειναι αυτη η ομορφια:lol:
να το βλεπουν ολοι και να το χαζευουν:up:
ναι και επισεις φιλακας του πορτοφολιου!!!!!:lol::lol::lol:

το γατακι αυτο σιγουρα πρεπει να ειναι μονο του....:/:

Κριμα παντως και γι'αυτο:/:
εννοω μπορει να ηταν ωραιο να ειχε και παρειτσα;)
μηπως να του βρουμε ανθρωπο που θα το θελει αλλα να εχει και αλλο νανακι ιχιχιχι:lol::redface:,παντως δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ολα τα αλλα:happy:,ισα ισα εχει και την χαριτωμενια του:D,κουκλι.:up:

Κριμα παντως και γι'αυτο:/:
εννοω μπορει να ηταν ωραιο να ειχε και παρειτσα;)
μηπως να του βρουμε ανθρωπο που θα το θελει αλλα να εχει και αλλο νανακι ιχιχιχι:lol::redface:,παντως δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ολα τα αλλα:happy:,ισα ισα εχει και την χαριτωμενια του:D,κουκλι.:up:
μπορει να εχουν το σκυλακι τοι η καναρινι επισις καλη παρεα,χαμστερ....:lol::lol:

μπορει να εχουν το σκυλακι τοι η καναρινι επισις καλη παρεα,χαμστερ....:lol::lol:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxxxaxaxaxa:lol::lol::lol:

η να προσεχει την γυαλα με το ψαρακι:P:lol:

για εμενα παντως αν και το ειπα ηδη:redface:,δεν το θεωρω κατι σαν ελατωμα:down:οχι,αντιθετως εχει κατι το ξεχωριστο;):up:

για εμενα παντως αν και το ειπα ηδη:redface:,δεν το θεωρω κατι σαν ελατωμα:down:οχι,αντιθετως εχει κατι το ξεχωριστο;):up:[/quot
ελατωμα δεν ειναι σε καμια περιπτοση,στην Αμερικι μπενουν στην σηρα για να παρουν τετιο γατακι,ειναι παρ πολυ σπανιο.:up:

για εμενα παντως αν και το ειπα ηδη:redface:,δεν το θεωρω κατι σαν ελατωμα:down:οχι,αντιθετως εχει κατι το ξεχωριστο;):up:[/quot
ελατωμα δεν ειναι σε καμια περιπτοση,στην Αμερικι μπενουν στην σηρα για να παρουν τετιο γατακι,ειναι παρ πολυ σπανιο.:up:

Εννοειτε;),μα φυσικα:),μαλιστα ειναι και τυχερος οποιος το αποκτησει για εμενα;),σας ειπα αμα δεν ειχα σκοπο να εχω παραπανω απο ενα μπεμπε θα εκανα τα παντα να σας δειξω τι ανθρωπος ειμαι και θα εκανα μια συννενοηση με εδω για να το επαιρνα αμα ηταν:D,ειναι κορυφη το κουκλακι σας:up:

Εννοειτε;),μα φυσικα:),μαλιστα ειναι και τυχερος οποιος το αποκτησει για εμενα;),σας ειπα αμα δεν ειχα σκοπο να εχω παραπανω απο ενα μπεμπε θα εκανα τα παντα να σας δειξω τι ανθρωπος ειμαι και θα εκανα μια συννενοηση με εδω για να το επαιρνα αμα ηταν:D,ειναι κορυφη το κουκλακι σας:up:
Ευχαριστω πολυ!!!!!:up::up:

:up:Καλημερα σε ολους!ΧΙΟΝΗΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΕΙΡΘΕ Ο ΧΗΜΟΝΑΣ!
Για μενα ξεκηναει μια πολυ μεγαλη μερα(μεχρι22.00)Για καπιο λογο διαθεση δεν ειναι καθολου γιορτινη...:/:ελπιζω ο επομενος ετον να μας φερει καλητερα τα πραγματα:blink:να και τα κουκλακια μου...η φωτογραφικη μεχανη δεν ειναι δικη μου και δεν ειναι καλη:redface:,αλλα δεν περαζει κατι βγαζει:)ειδατε πωσο πιο λευκα γεινουντε;)τα γατακια....:P

Συνημμένα

• IMGP0080.jpg
    IMGP0080.jpg
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • IMGP0092.jpg
    IMGP0092.jpg
    190,8 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMGP0099.jpg
    IMGP0099.jpg
    126,2 KB · Εμφανίσεις: 20

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: