Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημερα σε ολους!ξεκεινεισαμε την δουλια ολοι μαλον,α?η καπιος πονιρος ακομα σε διακοπες????![]()
καλημερα και απο εμενα!!!εγω ακομα καθομαι!!!

βεβαια ολο δουλειες κανω και τρεχω αλλα δεν δουλευω ακομα!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τυχερουλα!!!!!!καλημερα και απο εμενα!!!εγω ακομα καθομαι!!!
βεβαια ολο δουλειες κανω και τρεχω αλλα δεν δουλευω ακομα!!!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν θα φταξω κολομεχανιμα!!!!καλησπέρα, sabi πότε θα βάλεις φώτο από τα μικρά ? βγάλε και τα μεγάλα για να μην παραπονιούνται![]()
μου εχει σπασει τα νευραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
....ορηστε τα αποτελεζματα
Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Oμορφιες μου!!! να τα χαίρεσαι Σάμπι. Καλέ πόσο μεγάλωσαν τα κουκλάκιαγια σας,για σας!!επιτελους κερδισα το πολεμο με την φωτογραφικι μεχανι....ορηστε τα αποτελεζματα
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι οντος μεγαλοσανε πολυ,Αναστασια μου,Oμορφιες μου!!! να τα χαίρεσαι Σάμπι. Καλέ πόσο μεγάλωσαν τα κουκλάκια![]()
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
δεν μπορουσα να τα ξεχωρισω...το κοριτσάκι πολυ παιχνιδιαρικο και εξυπνο..το αγορι αγαπησιαρικο!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σου Βασια!ευχαριστω στους φιλους σου που τα εχουν τωσο καλα τα παιδακια μου...πες τους να με παρουν τηλ.για να διαλεψουν το γρι γατακι,σε παρακαλω,γιατι δεν ξερω που τα εβαλα το χαρτακι με το νουμερο τουςΣαμπινα πηγα και εκανα τα εμβολια στα μικρα..ειναι κουκλια και πολυ ευτυχισμενα, σκαρφαλωναν στο δεντρο σα χαζα!δεν μπορουσα να τα ξεχωρισω...το κοριτσάκι πολυ παιχνιδιαρικο και εξυπνο..το αγορι αγαπησιαρικο!
![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
καλησπέρα!sabi μου είναι πανέμορφα και τα χρώματα τους έχουν ανοίξει πολύ!να τα χαίρεσαι εσύ και όσοι τα πάρουν και ελπίζω να βλέπουμε και πως θα μεγαλώνουν!για σας,για σας!!επιτελους κερδισα το πολεμο με την φωτογραφικι μεχανι....ορηστε τα αποτελεζματα
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ουαου!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειναι αυτο που λενε επαγγελματικη διαστροφηπαιδια κειτατε τι βρεικα!ειναι πλαστικα φικακια που βαζουν στα νυχια της γατας ,για να μην γρατζουναει της καναπεδεςουαου!!!!

α ρε σαμπι εχεις πλακα

(δε σε κοροιδευω).που τα βρισκεις αυτα??
(κατι ασχετο θα ερθεις στη πιτα
την αλλη κυριακη το συζηταμε στο "ποτε θα παμε για καφε" )Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aυτα ειναι... τα φοραει ο Μορφεας μου...μας τα φεραν απο Αμερικηπαιδια κειτατε τι βρεικα!ειναι πλαστικα φικακια που βαζουν στα νυχια της γατας ,για να μην γρατζουναει της καναπεδεςουαου!!!!

https://www.softpaws.com/
vickymoon
Διάσημο μέλος
τι λετε βρε παιδια εσεις ειστε πολυ μπροστα

δεν το ειχα ματαδει αυτο

(οπως αμερρρικκκη)

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
μεχρι στιγμης καλαΓια σας κοριτσια!πολυ καιρο εχω να σας ακουσω,ολλα καλα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool