Chinchilla-maniacs

ξεχασες επισεις να αναφερεις οτι η μικρι ειναι τσαμπουκα,και ξερει να αμινετε...και πολυ γρηγορι:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξεχασες επισεις να αναφερεις οτι η μικρι ειναι τσαμπουκα,και ξερει να αμινετε...και πολυ γρηγορι:lol::lol::lol:

Axaxaxaaxaxaxa:lol: ναι ναι ναι ετσι ειναι:up:
οπως τα λεει η κ.Sabi:)
την επεφτε στα αδερφια της και συνεχεια σε εγρηγορση ηταν:D
σβιν απο εδω σβιν απο εκει ετρεχε εκανε τα παντα
και δεν φοβατε καθολου,ουτε πουμα να ηταν
ολος ο κοσμος ειναι δικος της:happy:
αμα δεν την κραταγαμε θα εφευγε απο το τραπεζι επανω πετοντας αχαχαχαχαχαχα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπότε δε μένει παρά να σου ευχηθούμε καλώς να τα δεχτείς και τα δυο:).
Αχ αυτό το μικρουλίνι της Sabi και γω το είχα ερωτευθεί παράφορα:inlove:.
Τουλάχιστον αφού το πήρες εσύ θα το θαυμάζουμε από τις φωτό. Αχ!!!

Μονο φωτογραφιες:P
και βιντεο και ζωντανα και ολα:lol:
οτι θελετε:D
και ευχαριστω πολυ και εσας;)
συντομα και τα δυο εδω:up:

καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!
Τι ομορφιές είναι αυτές Γιώτα! Τι καλονή είναι η Ισις??? Φίλησέ την στο μουσουδάκι από εμένα και τον Περσούλη και τη Νάλα, και τον Σεβάχ και... τον Τίμυ:)

δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια...:up:

δεν θα εδεινα το νανουλι σε καπιον που δεν ειναι μελος...θα το κραταγα εγω...ειμαι μια ζωη με της γατες και προτι φορα βλεπω νανο..δεν θα εχανα τετια ευκερια,να δω πως να γεινει οταν θα μεγαλοσι,να παρακολουθω την αναπτηξη του και τ.π.τωρα πειγε σε καλα χερια...:up:

Ευχαριστω κ.Sabi:redface:ευχαριστω πολυ:Pμονο που το λετε με κανετε περηφανο:Dαλλα με κανατε και μπαμπα:happy:

Ευχαριστω κ.Sabi:redface:ευχαριστω πολυ:Pμονο που το λετε με κανετε περηφανο:Dαλλα με κανατε και μπαμπα:happy:
με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας:up:

με τωσι αγαπη που εχεις για γατες, μαλον θα γεινεις ο καλητερος γατομπαμπας:up:

Δεν μενει λοιπον τιποτα αλλο παρα να το αποδειξω αυτο
1 Στα παιδακια μου πανω απο ολα:baby::baby::inlove::inlove:
2 στον εαυτο μου:lol:
και 3 σε εσας βεβαια:D,αλλα και σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλα και παντου:)
θα το δειτε στην πραξη;):P

δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις;)....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους:blink: και ρειχνουν ενα υπνο...;)

δεν νομηζω οτι καπιος χρεαζετε την αποδεξει,απλα τα αγαπας και τελιοσε....και ξερω οτι θα το κανεις;)....Τωρα ολοι φαγανε την δευτερι φωρα σημερα,σκασανε επιτελους:blink: και ρειχνουν ενα υπνο...;)

Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα :lol:''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα:lol:
να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα:lol:

Αααααααααχαχαχαχααχα αχαχαχαα :lol:''επιτελους σκασανε'' αχαχαχα:lol:
να'στε καλα ψοφησα παλι αχαχαχα:lol:
ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζη:blink:πως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα;)

Εμ τι να κανουμε κ.Sabi:happy:
ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα:D
ψυχραιμια:happy:

Εμ τι να κανουμε κ.Sabi:happy:
ειστε και εσεις πολυτεκνη μητερα:D
ψυχραιμια:happy:
εγω καλα ειμαι,μου αρεσει...η γειτονια να μην μειλεισει;)

Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε;)
μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους:P
αχαχαχαχαχαχαα:lol:

Οποιος πει τιποτα για τα μπεμπακια να μου πειτε;)
μπορει να ξαναφαω κρεας μετα γιατι θα τους φαω ζωντανους:P
αχαχαχαχαχαχαα:lol:
καλη χονεψη!:P

ναι βεβεα,εσει δεν τους ακους κατα της 6 το προη να ζητανε το φαγιτο τουε ολοι μαζη:blink:πως με αντεχει η γειτονια δεν ξερω...παλι καλα;)
Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα:lol::lol:.
Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις:up:.
Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό;

Αυτό λέω και γω μερικές φορές "Πως με αντέχουν;" και να φανταστείς ότι έχω μόνο μια στο σπίτι, αλλά τι μια από φωνή κάνει για δέκα:lol::lol:.
Όσο για το νανάκι ναι πολύ καλά έκανες και το έδωσες σε κάποιον από δω. Θα το βλέπεις εσύ και αλλά και μεις:up:.
Ε! D~A~D θα μας βάζεις φωτό;

Εννοειτε;)
καθε εβδομαδα για αρχη θα εχετε και φωτογραφιες:D
και μετα καθε τοσο θα βαζω να βλεπετε που ''μεγαλωνει'':P
αχαχαχααχαχα:lol:
κουκλακι μπιμπελακι μου:baby::inlove:

δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους!

δυο χνουδόμπαλες εξερευνούν η μία την άλλη στην αρχή της γνωριμίας τους!
η Ισισ σε λυγο θα φτασει σε μεγεθος την Μιου:blink::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back