Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ευτυχως τα χρησιμοποεί και καποιος αλλος, γιατι διαφορετικα
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν προλαβενω τιποτα σημερα,εχω πολυ δουλια,μπενω για 3 δευτερολεπτα να πω ενα για....και πισωμεχρι στιγμης καλα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
τα φορεσε τελικα ο μορφεας???
πως ειναι?θυμαμαι οτι μου τα εδειξες αλλα δεν τα ειδα φορεμενα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
χρόνια πολλά και καλή χρονιά Νικολέτα μου και ότι επιθυμείς!χίλια συγνώμη που δεν μπόρεσα να έρθω στη συνάντηση και νιώθω και πολύ άσχημα που δεν ενημέρωσα και από πάνω!είμαι γαϊδούρα

!τώρα θα αρχίσει η εξεταστική μου αλλά όταν τελειώσει θα σε ενημερώσω να έρθεις εσύ για καφέ να δεις και τα ζουζούνια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
οσο παει και γινεται τελειοτερη!!φτου φτου φτου!!!!!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
που να τη δεις και από κοντά να γουργουρίζει και να νιαουρίζει ταυτόχρονα!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
που να τη δεις και από κοντά να γουργουρίζει και να νιαουρίζει ταυτόχρονα!

Raisa
Περιβόητο μέλος
χρόνια πολλά και καλή χρονιά Νικολέτα μου και ότι επιθυμείς!χίλια συγνώμη που δεν μπόρεσα να έρθω στη συνάντηση και νιώθω και πολύ άσχημα που δεν ενημέρωσα και από πάνω!είμαι γαϊδούρα!τώρα θα αρχίσει η εξεταστική μου αλλά όταν τελειώσει θα σε ενημερώσω να έρθεις εσύ για καφέ να δεις και τα ζουζούνια!
Γαϊδούρααααα....που μας έστησες και δεν ήρθες

άσε κι εγώ έχω εξεταστική και να δω πότε θα στρώσω τον κ@@λο μου να διαβάσω
...όλο αύριο λέω

μετά όμως
θα ζουλήξω τσιντσιλάκια!!!!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
που να τη δεις και από κοντά να νιαουρίζει και να γουργουρίζει ταυτόχρονα

moukelis
Επιφανές μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
ήρθαμε και εμείς κοιτάξτε πόσο μεγαλώσαμε!
Αχ
αχ
και αχ
Κουκλα
κουκλα
και κουκλα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχαχ
και αχ
Κουκλακουκλα
και κουκλα
![]()
κουκλα!τελια!![]()
σας ευχαριστώ πολύ και είναι σκέτο διαβολάκι βλέπει ότι κάνει η Μίου και τα αντιγράφει μαθαίνει το κορίτσιΤι ομορφη μπεμπα!![]()

!λέτε να τη βλέπει σαν μητέρα της?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι 45 ειμερων!καλα αυτο το νινι ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!ποσο μηνων ειπαμε οτι ειναι????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool