staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:43 Η staman2 έγραψε: #2.381 14-02-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας τι κάνετε?εμείς μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι πανέμορφη έχει γίνει η κούκλα σου!!!! Πραγματικά Γιώτα είναι κουκλάρα και έχει μεγαλωσει και πολύ!!! Αλλα κι η Μίου είναι πανέμορφη!!! Να μου τις φιλήσεις και τις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η Lita έγραψε: #2.382 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι πανέμορφη έχει γίνει η κούκλα σου!!!! Πραγματικά Γιώτα είναι κουκλάρα και έχει μεγαλωσει και πολύ!!! Αλλα κι η Μίου είναι πανέμορφη!!! Να μου τις φιλήσεις και τις δυο. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:48 Η Lita έγραψε: #2.383 16-02-09 20:48 γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:08 Η sabi έγραψε: #2.384 16-02-09 21:08 Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:12 Η lilian έγραψε: #2.385 16-02-09 21:12 καλησπέρα βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:34 Η sabi έγραψε: #2.386 16-02-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από lilian: βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Click για ανάπτυξη... θα κάνετε κλικ εκεί που θα είναι ζωγραφισμένος συνδετήρας και θα πατήσετε αναζήτηση/μετά ανέβασμα και τελίωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η Lita έγραψε: #2.387 17-02-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:54 Η sabi έγραψε: #2.388 17-02-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Click για ανάπτυξη... Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Η Lita έγραψε: #2.389 17-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:33 Η sabi έγραψε: #2.390 17-02-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας τι κάνετε?εμείς μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι πανέμορφη έχει γίνει η κούκλα σου!!!! Πραγματικά Γιώτα είναι κουκλάρα και έχει μεγαλωσει και πολύ!!! Αλλα κι η Μίου είναι πανέμορφη!!! Να μου τις φιλήσεις και τις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:24 Η Lita έγραψε: #2.382 14-02-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι πανέμορφη έχει γίνει η κούκλα σου!!!! Πραγματικά Γιώτα είναι κουκλάρα και έχει μεγαλωσει και πολύ!!! Αλλα κι η Μίου είναι πανέμορφη!!! Να μου τις φιλήσεις και τις δυο. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:48 Η Lita έγραψε: #2.383 16-02-09 20:48 γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:08 Η sabi έγραψε: #2.384 16-02-09 21:08 Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:12 Η lilian έγραψε: #2.385 16-02-09 21:12 καλησπέρα βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:34 Η sabi έγραψε: #2.386 16-02-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από lilian: βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Click για ανάπτυξη... θα κάνετε κλικ εκεί που θα είναι ζωγραφισμένος συνδετήρας και θα πατήσετε αναζήτηση/μετά ανέβασμα και τελίωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η Lita έγραψε: #2.387 17-02-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:54 Η sabi έγραψε: #2.388 17-02-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Click για ανάπτυξη... Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Η Lita έγραψε: #2.389 17-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:33 Η sabi έγραψε: #2.390 17-02-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλέ τι πανέμορφη έχει γίνει η κούκλα σου!!!! Πραγματικά Γιώτα είναι κουκλάρα και έχει μεγαλωσει και πολύ!!! Αλλα κι η Μίου είναι πανέμορφη!!! Να μου τις φιλήσεις και τις δυο. Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:48 Η Lita έγραψε: #2.383 16-02-09 20:48 γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:08 Η sabi έγραψε: #2.384 16-02-09 21:08 Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:12 Η lilian έγραψε: #2.385 16-02-09 21:12 καλησπέρα βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:34 Η sabi έγραψε: #2.386 16-02-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από lilian: βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Click για ανάπτυξη... θα κάνετε κλικ εκεί που θα είναι ζωγραφισμένος συνδετήρας και θα πατήσετε αναζήτηση/μετά ανέβασμα και τελίωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η Lita έγραψε: #2.387 17-02-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:54 Η sabi έγραψε: #2.388 17-02-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Click για ανάπτυξη... Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Η Lita έγραψε: #2.389 17-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:33 Η sabi έγραψε: #2.390 17-02-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:08 Η sabi έγραψε: #2.384 16-02-09 21:08 Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:12 Η lilian έγραψε: #2.385 16-02-09 21:12 καλησπέρα βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:34 Η sabi έγραψε: #2.386 16-02-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από lilian: βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Click για ανάπτυξη... θα κάνετε κλικ εκεί που θα είναι ζωγραφισμένος συνδετήρας και θα πατήσετε αναζήτηση/μετά ανέβασμα και τελίωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η Lita έγραψε: #2.387 17-02-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:54 Η sabi έγραψε: #2.388 17-02-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Click για ανάπτυξη... Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Η Lita έγραψε: #2.389 17-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:33 Η sabi έγραψε: #2.390 17-02-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:12 Η lilian έγραψε: #2.385 16-02-09 21:12 καλησπέρα βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:34 Η sabi έγραψε: #2.386 16-02-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από lilian: βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Click για ανάπτυξη... θα κάνετε κλικ εκεί που θα είναι ζωγραφισμένος συνδετήρας και θα πατήσετε αναζήτηση/μετά ανέβασμα και τελίωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η Lita έγραψε: #2.387 17-02-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:54 Η sabi έγραψε: #2.388 17-02-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Click για ανάπτυξη... Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Η Lita έγραψε: #2.389 17-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:33 Η sabi έγραψε: #2.390 17-02-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:34 Η sabi έγραψε: #2.386 16-02-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από lilian: βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Click για ανάπτυξη... θα κάνετε κλικ εκεί που θα είναι ζωγραφισμένος συνδετήρας και θα πατήσετε αναζήτηση/μετά ανέβασμα και τελίωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η Lita έγραψε: #2.387 17-02-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:54 Η sabi έγραψε: #2.388 17-02-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Click για ανάπτυξη... Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Η Lita έγραψε: #2.389 17-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:33 Η sabi έγραψε: #2.390 17-02-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lilian: βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me Click για ανάπτυξη... θα κάνετε κλικ εκεί που θα είναι ζωγραφισμένος συνδετήρας και θα πατήσετε αναζήτηση/μετά ανέβασμα και τελίωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η Lita έγραψε: #2.387 17-02-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:54 Η sabi έγραψε: #2.388 17-02-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Click για ανάπτυξη... Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Η Lita έγραψε: #2.389 17-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:33 Η sabi έγραψε: #2.390 17-02-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου Click για ανάπτυξη... καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:54 Η sabi έγραψε: #2.388 17-02-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Click για ανάπτυξη... Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Η Lita έγραψε: #2.389 17-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:33 Η sabi έγραψε: #2.390 17-02-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά! Click για ανάπτυξη... Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:48 Η Lita έγραψε: #2.389 17-02-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:33 Η sabi έγραψε: #2.390 17-02-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση Click για ανάπτυξη... δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:33 Η sabi έγραψε: #2.390 17-02-09 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο! Click για ανάπτυξη... οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #2.391 17-02-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό! Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!! Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο. Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η sabi έγραψε: #2.392 18-02-09 16:34 Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολοι,που πειρανε γατακια απο μενα,αν θα πατε στην εκθεση θα παρετε και τα ποιστοπητικα γενεσεις για τα γατακια σας,ετσει μου ειπανε στο ομηλο,εχω διλοσει τα γατια μου,και ειναι ολλα ενταξηΚαι θα τα πουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:18 Η Lita έγραψε: #2.393 18-02-09 17:18 καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #2.394 18-02-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα? Click για ανάπτυξη... εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:42 Η Lita έγραψε: #2.395 18-02-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες? Click για ανάπτυξη... sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:52 Η sabi έγραψε: #2.396 18-02-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση? Click για ανάπτυξη... ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:56 Η Lita έγραψε: #2.397 18-02-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του Click για ανάπτυξη... εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:34 Η sabi έγραψε: #2.398 19-02-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν! Click για ανάπτυξη... Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.399 20-02-09 11:11 Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η sabi έγραψε: #2.400 20-02-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα τσιντσιλάκια!!! Τι κάνετε όλοι? Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!! Click για ανάπτυξη... Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.