staman2
Περιβόητο μέλος
Καλέ τι πανέμορφη έχει γίνει η κούκλα σου!!!! Πραγματικά Γιώτα είναι κουκλάρα και έχει μεγαλωσει και πολύ!!! Αλλα κι η Μίου είναι πανέμορφη!!! Να μου τις φιλήσεις και τις δυο.γεια σας τι κάνετε?εμείς μεγαλώνουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ τι πανέμορφη έχει γίνει η κούκλα σου!!!! Πραγματικά Γιώτα είναι κουκλάρα και έχει μεγαλωσει και πολύ!!! Αλλα κι η Μίου είναι πανέμορφη!!! Να μου τις φιλήσεις και τις δυο.![]()
σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

lilian
Δραστήριο μέλος
βρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
θα κάνετε κλικ εκεί που θα είναι ζωγραφισμένος συνδετήρας και θα πατήσετε αναζήτηση/μετά ανέβασμα και τελίωσεβρε κοριτσια πως μπορω να κάνω upload την φωτογραφία της γατούλας μου? προσπάθησα αλλά μου την βγάζει τεράστια. τι να κάνω..please help me![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σου Γιωτα!Τι κανεις?ειμαι τρελαμενει με τα γατια σου![]()
καλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!

!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςκαλημέρα sabi μου η μικρή έχει αποκτήσει ένα τέλειο τρίχωμα και πολύ ωραίο χρώμα !έχουν τονιστεί στην πλατούλα της κάτι υπέροχες γκρι ανταύγες και έχει αρχίσει να πέφτει το παιδικό της το τρίχωμα και να βγαίνει ένα πολύ δυνατό και απαλό τρίχωμα!και είναι και σκέτη γλύκα και χαδιάρα!βέβαια το σπίτι έχει γεμίσει τρίχα!καθε μέρα σκούπα και πάλι η τρίχα περπατάει μέσα στο σπίτι!!θα έβαζα φωτογραφία να δεις τα χρώματα της αλλά δεν βγαίνουν στη φωτογραφία καλά!
![]()
η Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σου,Γοωτα!Γιατι εχεις τριηα στο σπιτι....εγω δεν εχω,δεν πρεπει να μαδαει τοσω,δες την διατροθη τηςη Μασιανια ειναι 7 μηνων και δεν την πεφτει τριηα,μου κανει εντιποση
![]()
δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οραιο ξεμαλιαζμα!!!!!!!!!δεν ειναι τρεις ειναι 2 σε μενα η Λιτα μενει με το φιλο μου!η τριχα δεν τους πεφτει ακριβως οταν παιζουν βγαζει η μια τουφιτσες απο την αλλη!αλλα δεν μαλωνουν παιζουν ετσι οποτε δεν τις χωριζω! η μικρη ειδικα παιρνει φορα και πεφτει πανω στη Μιου ετσι γεμιζει τριχα το σπιτι στο λεπτο!

staman2
Περιβόητο μέλος
Είναι πανέμορφη ΓΙώτα μου η Ισις!!!σε ευχαριστώ πολύ και η μικρή είναι και πολύ ζουζουνιάρα μπαίνει μέσα στην κουβέρτα μου όταν κοιμάμαι και κοιμάται αγκαλίτσα σαν μωρό!![]()
Κι εμένα μαδάνε πολύ αυτον τον καιρο. Και η Νάλα πάρα πολυ. Ενω συνήθως δεν μαδάει. Ειναι η εποχή. σημερα εκανα Πέρση και Νάλα μπάνιο.
Σάμπι είσαι καλά? Τα γατάκια σου? Η κόρη σου?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και θα τα πουμε στην εκθεση
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες?καλησπέρα τι κάνετε? έχω μία ερώτηση για το μπάνιο!τη Μίου της έχω κάνει μπάνιο και της αρέσει και πάρα πολύ την μικρή βέβαια όχι ακόμα και επειδή τώρα κάνουμε και τα εμβόλια κάθε μήνα!με το που θα φτιάξει ο καιρός σκέφτομαι να κάνω ένα μπανάκι στη μικρή !είναι καλή ιδέα ή μήπως θα της χαλάσω το τρίχωμα?![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πλενω της γατες μονο οταν δεν εχω αλλι επιλογη,σινιθος δεν το χρεαζετε.Για τα χαρτια διαβασες?![]()
sabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι τουsabi αυτό είναι για όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση?
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι,οπιος θα ερθει στην σκθεσεις με το γατακι του
εσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μονηζω οτι ειναι τοση ταλεπορια,ειναι οραια εμπερια, θα παρεις και το χαρτι,εγω θα ερθωεσύ θα πας στην έκθεση αυτή ?θα διαγωνιστεί κάποια απο τις γάτες σου?εγώ σκέφτομαι οτι μπορεί να ταλαιπωρηθούν οι μικρές και μόνο για αυτό δεν ξέρω ,αλλά ίσως έρθω να δω μόνη μου τις γάτες που θα διαγωνιστούν!

staman2
Περιβόητο μέλος

Τι κάνετε όλοι?
Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,θα ειθελα πολυ να μαζευτουμε τα τσιντσιλακια στην εκθεση,τι οραια θα ιεναιΚαλημερα τσιντσιλάκια!!!
Τι κάνετε όλοι?
Με το καλό να δουμε την Ισιδα στην έκθεση!!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool