sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 22:12 Η sabi έγραψε: #2.401 02-03-09 22:12 Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα c1.jpg 139,2 KB · Εμφανίσεις: 31 c2.jpg 87,5 KB · Εμφανίσεις: 37 c3.jpg 172,7 KB · Εμφανίσεις: 29 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.402 02-03-09 22:16 Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.403 02-03-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Νεκταρια μου!Θα κανω οτι μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα c4.jpg 99,3 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #2.404 02-03-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια Σάμπι!!!!!!! Αντε να σε καμαρώνουμε με τα υπέροχα ζουζουνια σου κι στην εκθεση όταν θα μπορέσεις!!!! Φιλησε μου τα ΟΛΑ ένα ένα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου αλήθεια? Θα βγεις τελικά την άλλη Δευτέρα? Με το καλό λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 23:00 Η moukelis έγραψε: #2.405 02-03-09 23:00 Συγχαρητηρια Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η Luna έγραψε: #2.406 03-03-09 00:37 Μπραβο Sabi!!!!εγινε επιτελους!! παρα πολυ χαρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 01:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.407 03-03-09 01:33 Θα ειμαι και εγω εκει φυσικα και θα εχω μαζι μου την Τhumbelina μου και τον Aslan (τελικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η sabi έγραψε: #2.408 03-03-09 10:09 Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #2.409 03-03-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Click για ανάπτυξη... Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #2.410 03-03-09 14:13 συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 22:16 Η Νεκταρια έγραψε: #2.402 02-03-09 22:16 Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.403 02-03-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Νεκταρια μου!Θα κανω οτι μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα c4.jpg 99,3 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #2.404 02-03-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια Σάμπι!!!!!!! Αντε να σε καμαρώνουμε με τα υπέροχα ζουζουνια σου κι στην εκθεση όταν θα μπορέσεις!!!! Φιλησε μου τα ΟΛΑ ένα ένα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου αλήθεια? Θα βγεις τελικά την άλλη Δευτέρα? Με το καλό λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 23:00 Η moukelis έγραψε: #2.405 02-03-09 23:00 Συγχαρητηρια Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η Luna έγραψε: #2.406 03-03-09 00:37 Μπραβο Sabi!!!!εγινε επιτελους!! παρα πολυ χαρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 01:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.407 03-03-09 01:33 Θα ειμαι και εγω εκει φυσικα και θα εχω μαζι μου την Τhumbelina μου και τον Aslan (τελικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η sabi έγραψε: #2.408 03-03-09 10:09 Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #2.409 03-03-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Click για ανάπτυξη... Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #2.410 03-03-09 14:13 συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.403 02-03-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Νεκταρια μου!Θα κανω οτι μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα c4.jpg 99,3 KB · Εμφανίσεις: 28 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #2.404 02-03-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια Σάμπι!!!!!!! Αντε να σε καμαρώνουμε με τα υπέροχα ζουζουνια σου κι στην εκθεση όταν θα μπορέσεις!!!! Φιλησε μου τα ΟΛΑ ένα ένα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου αλήθεια? Θα βγεις τελικά την άλλη Δευτέρα? Με το καλό λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 23:00 Η moukelis έγραψε: #2.405 02-03-09 23:00 Συγχαρητηρια Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η Luna έγραψε: #2.406 03-03-09 00:37 Μπραβο Sabi!!!!εγινε επιτελους!! παρα πολυ χαρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 01:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.407 03-03-09 01:33 Θα ειμαι και εγω εκει φυσικα και θα εχω μαζι μου την Τhumbelina μου και τον Aslan (τελικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η sabi έγραψε: #2.408 03-03-09 10:09 Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #2.409 03-03-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Click για ανάπτυξη... Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #2.410 03-03-09 14:13 συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Νεκταρια μου!Θα κανω οτι μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #2.404 02-03-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια Σάμπι!!!!!!! Αντε να σε καμαρώνουμε με τα υπέροχα ζουζουνια σου κι στην εκθεση όταν θα μπορέσεις!!!! Φιλησε μου τα ΟΛΑ ένα ένα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου αλήθεια? Θα βγεις τελικά την άλλη Δευτέρα? Με το καλό λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 23:00 Η moukelis έγραψε: #2.405 02-03-09 23:00 Συγχαρητηρια Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η Luna έγραψε: #2.406 03-03-09 00:37 Μπραβο Sabi!!!!εγινε επιτελους!! παρα πολυ χαρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 01:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.407 03-03-09 01:33 Θα ειμαι και εγω εκει φυσικα και θα εχω μαζι μου την Τhumbelina μου και τον Aslan (τελικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η sabi έγραψε: #2.408 03-03-09 10:09 Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #2.409 03-03-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Click για ανάπτυξη... Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #2.410 03-03-09 14:13 συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια Σάμπι!!!!!!! Αντε να σε καμαρώνουμε με τα υπέροχα ζουζουνια σου κι στην εκθεση όταν θα μπορέσεις!!!! Φιλησε μου τα ΟΛΑ ένα ένα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση. τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα. Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου αλήθεια? Θα βγεις τελικά την άλλη Δευτέρα? Με το καλό λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 23:00 Η moukelis έγραψε: #2.405 02-03-09 23:00 Συγχαρητηρια Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η Luna έγραψε: #2.406 03-03-09 00:37 Μπραβο Sabi!!!!εγινε επιτελους!! παρα πολυ χαρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 01:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.407 03-03-09 01:33 Θα ειμαι και εγω εκει φυσικα και θα εχω μαζι μου την Τhumbelina μου και τον Aslan (τελικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η sabi έγραψε: #2.408 03-03-09 10:09 Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #2.409 03-03-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Click για ανάπτυξη... Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #2.410 03-03-09 14:13 συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητηρια Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η Luna έγραψε: #2.406 03-03-09 00:37 Μπραβο Sabi!!!!εγινε επιτελους!! παρα πολυ χαρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 01:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.407 03-03-09 01:33 Θα ειμαι και εγω εκει φυσικα και θα εχω μαζι μου την Τhumbelina μου και τον Aslan (τελικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η sabi έγραψε: #2.408 03-03-09 10:09 Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #2.409 03-03-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Click για ανάπτυξη... Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #2.410 03-03-09 14:13 συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο Sabi!!!!εγινε επιτελους!! παρα πολυ χαρηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 01:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.407 03-03-09 01:33 Θα ειμαι και εγω εκει φυσικα και θα εχω μαζι μου την Τhumbelina μου και τον Aslan (τελικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η sabi έγραψε: #2.408 03-03-09 10:09 Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #2.409 03-03-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Click για ανάπτυξη... Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #2.410 03-03-09 14:13 συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ειμαι και εγω εκει φυσικα και θα εχω μαζι μου την Τhumbelina μου και τον Aslan (τελικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η sabi έγραψε: #2.408 03-03-09 10:09 Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #2.409 03-03-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Click για ανάπτυξη... Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #2.410 03-03-09 14:13 συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 13:20 Η staman2 έγραψε: #2.409 03-03-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Click για ανάπτυξη... Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #2.410 03-03-09 14:13 συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα Click για ανάπτυξη... Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η Lita έγραψε: #2.410 03-03-09 14:13 συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 14:50 Η sabi έγραψε: #2.411 03-03-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: συγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά? Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσηγατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.412 03-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE" Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα Click για ανάπτυξη... Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:00 Η sabi έγραψε: #2.413 03-03-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπραβο Σαμπινα! Θα κανεις και καποιο site? Click για ανάπτυξη... Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομα(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικαεκει που δεν το ειξερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:59 Η sabi έγραψε: #2.414 03-03-09 21:59 Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P3010360.jpg 112,5 KB · Εμφανίσεις: 42 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η sabi έγραψε: #2.415 05-03-09 12:19 Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 20:04 Η Νεκταρια έγραψε: #2.416 05-03-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ? Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμα https://www.mypetz.gr/posts/5487162/ ειναι η τελευταια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #2.417 07-03-09 09:58 Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 10:12 Η Νεκταρια έγραψε: #2.418 07-03-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!! Click για ανάπτυξη... Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2009 στις 12:04 Η sabi έγραψε: #2.419 07-03-09 12:04 Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Διλαδι ενοεις.οτι τους πλενω πρωτο με svelto,και μετα με κανονικο σαμπουαν,και τελεθτεα εβδομαδα πρην την εκθεση 2 μπανια?καλα το καταλαβα??και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 01:05 Η Luna έγραψε: #2.420 08-03-09 01:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου) Click για ανάπτυξη... καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!! κουκλαρα κορη εχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.