sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Ετσι επρεπε να γινει.Καλεσε οσα γατακια μπορεις για να συμμετεχουν στην εκθεση.

τελικα δεν θα βγω αυριο στο καναλι.....το μετεθεσαν για την αλλη Δευτερα.
Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω,Νεκταρια μου!Θα κανω οτι μπορωΜπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!
Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα![]()

Συνημμένα
staman2
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια Σάμπι!!!!!!! Αντε να σε καμαρώνουμε με τα υπέροχα ζουζουνια σου κι στην εκθεση όταν θα μπορέσεις!!!! Φιλησε μου τα ΟΛΑ ένα ένα.Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE"
Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα![]()

Νεκταρία μου αλήθεια? Θα βγεις τελικά την άλλη Δευτέρα? Με το καλό λοιπόν.Μπραβο σου Σαβινα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!
Περιμενω να μου πεις νεα απο τον Αντενα![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
παρα πολυ χαρηκα!!!

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

και θα εχω μαζι μου την Τhumbelina μου

και τον Aslan
(τελικα)
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Οπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες
ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα

staman2
Περιβόητο μέλος
Θα απολαύσουμε λοιπόν τις ομορφιές σου Σάμπι!!! ανυπομονώ να τις ξαναδώ τις κουκλες σου και τον κούκλο σου!Σας ευχαριστω σε ολους!ειμαι πολυ ευτιχιζμενη,που επιτελους ολοκλειρωσα τα πανταΟπως διποτε θα ειμαι στην εκθεση,απλα δεν εχω αποφασεισει με ποσες γατες
ΔΑΔ,μπραβο,που θα ερθεις στην εκθεση και εσει,διλοσε σεμετοχη ομως,θα κανονεισουμς και τα χαρτια για την μικρι σου ζουζουνα![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω,Γιωτα μου!θα χαρω πολυ να σε δω στην εκθεσησυγχαρητήρια sabi ελπίζω να τα καταφέρω κ να έρθω και εγώ στην έκθεση!τώρα που θα έχεις επίσημο εκτροφείο θα πάρεις και άλλες γάτες?δηλαδή και άλλο αρσενικό κ άλλα θηλυκά?

γατες αλες δεν θα παρω τωρα,στο μελον ισως
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπραβο Σαμπινα!Για σας σε ολους!Επιτελους εχω τελιωσει ολλα τα χαρτια και τωρα επησιμα εχω εκτροφειο"CHINCHI -HAUSE"
Εγω παλια δεν ειθελα να γεινω εκτροφεας,ομως,αλαξα την γνομη,γιατι ,αφου γενανε,που γενανε,ας θα γεινει τουλαχηστον σωστα![]()

Θα κανεις και καποιο site?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,οπως διποτε,ιδι εχω μειλεισει με το ατομο που μου κανει τωρα σαιτ της δουλιας,ειναι πολυ καλος,και θα το κανω πολυ σινδομαΜπραβο Σαμπινα!
Θα κανεις και καποιο site?
(μου φενετε,εχω ξεχασει ελιννικα
εκει που δεν το ειξερα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ?
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καλησπερα Σαμπι ,ναι υπαρχει θεμαΓια σας σε ολους!πιος παει στην εκθεση?Ειπαρχει ξεχοριστο θεμα εδω στο σαιτ?
![]()
https://www.mypetz.gr/posts/5487162/
ειναι η τελευταια σελιδα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
HELP!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Πηγαινε στο σουπερ μαρκετ παρε svelto για τα πιατα,πηγαινε και σε ενα πετ σοπ παρε ενα καλο σαμπουαν αν βρεις της Bio Groom .Η επιτυχια βρισκεται στα πολλα μπανια δλδ μια φορα την εβδομαδα και την τελευταια βδομαδα 2 και 3 αν μπορεις.Καπιος βοηθειστε παρακαλω,καπιο σαμπουαν για μακροτριχες γατες για την εκθεση.Στην Ρωσια χρεισμοπιοισα "Swahs",εδω δεν το βρεισκωHELP!!!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

και ποσες μερες πρην την εκθεση πρεπει να γεινιε τελεφτεο μπανιο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Αποκτεισα αλλη μια γατα στο σπιτι μου,πολυ αγρια βρε παιδια(κορη μου)
καλα,τωρα την ειδα την φωτογραφια!!!
κουκλαρα κορη εχεις!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool