sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεκειναω με το Κρις
Ανιμα,ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το σαξτ μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

το δρομο τον ξερεις...δεν ερχεσαι να φωτογραφησεις και τα δικα μου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

πανεμορφος!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειμαι τωσω καλη στην φωτογραφισηΣαμπι ειναι κουκλος ο Κρις
το δρομο τον ξερεις...δεν ερχεσαι να φωτογραφησεις και τα δικα μου?![]()
αυτα εκανε επαγγελματιας φωτογραφος,αλλα για καφεδακι θα ερθω,αν να με φωναξεις

Και τωρα η Μασιανια

Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα σε φωναξω και θα σε εκμεταλλευτω κιολας για σεμιναριο εγκυμοσυνης, γενναςΔεν ειμαι τωσω καλη στην φωτογραφισηαυτα εκανε επαγγελματιας φωτογραφος,αλλα για καφεδακι θα ερθω,αν να με φωναξεις
Και τωρα η Μασιανια![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγεινε!Περειμενω την προσκλησηθα σε φωναξω και θα σε εκμεταλλευτω κιολας για σεμιναριο εγκυμοσυνης, γεννας![]()
Αν θελεις να κανεις καλη φωτογραφηση,εχω πολυ καλο επαγγελματια,που με εχει κανει πολλες φορες τα ζωα,και του βγενουν τελια
Να και η Τασια!
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα σου πω για το καφεδακι...Σαββατο πρωι δουλευεις?Εγεινε!Περειμενω την προσκλησηΑν θελεις να κανεις καλη φωτογραφηση,εχω πολυ καλο επαγγελματια,που με εχει κανει πολλες φορες τα ζωα,και του βγενουν τελια
Να και η Τασια!

Σε ευχαριστω πολυ...πρεπει να τις παω εγω? Ποσο στοιχιζει?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαββατο δουλευω παντα μεχρη της 18.00Θα σου πω για το καφεδακι...Σαββατο πρωι δουλευεις?
Σε ευχαριστω πολυ...πρεπει να τις παω εγω? Ποσο στοιχιζει?![]()
,κυριακη μπορω
.Της γατες φωτογραφιζεις μονο στο δικο τους περιβαλον,αλλιος φρεικαρουν,για αυτο ερχειτε φωτογραφος στο σπητι σου,για το κοστος να ρωτεισεις μονη σου,γιατι μου κανει και αλλες δουλες.οχι μονο γατες
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οταν ερθεις, θα τα πουμε απο κονταΣαββατο δουλευω παντα μεχρη της 18.00,κυριακη μπορω
.Της γατες φωτογραφιζεις μονο στο δικο τους περιβαλον,αλλιος φρεικαρουν,για αυτο ερχειτε φωτογραφος στο σπητι σου,για το κοστος να ρωτεισεις μονη σου,γιατι μου κανει και αλλες δουλες.οχι μονο γατες
![]()

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι στο θεμα" Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!Κορίτσια που είναι οι φωτογραφίες από την έκθεση?

staman2
Περιβόητο μέλος
Σάμπι τι τέλειες οι φωτογραφίες και του Κρις αλλα και όλων των άλλων γατουνίων σου.Φωτογραφιες απο την εκθεση βαλανε στο θεμα της εκθεσης,και ειναι πολλα.Εγω εκανα επαγγελματικη φωτογραφηση της γατεσ μου ,και θα τα βαζω εδω συγα-στγα.Ξεκειναω με το Κρις
![]()
Τα γατάκια σου είναι κουκλιά.!!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τέλεια τα γατάκια σου ΣάμπιΓια σας σε ολους!Σας βαζω καινουρειες φωτογραφειες,απολαβστε τα![]()

είναι όλα πανέμορφα Τελικά ο Κρις είναι η αδυναμία των γυναικώνΣάμπι τι τέλειες οι φωτογραφίες και του Κρις αλλα και όλων των άλλων γατουνίων σου.Τα γατάκια σου είναι κουκλιά.!!!
![]()

Luna
Περιβόητο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

[/quote]Ναι και ο Κρις δεν χανει μονο γυναικες αγαπαει,στους ανδρες γρειλειζει

Ξεκεινεισα να φτιαχνω την υστοσελιδα για γατες μου

Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν βρεισκω ονομασειες χροματον στα ελλεινηκα:cry:τι θα κανω?πως να πω ας πουμε "silver shaded"η"black smock"
ειπαρχουν ονομασειες χροματον για την γατα στα ελλεινικα?μηπος πρεπει να ξαχνω στα αρχεα?:cry:ξερει κανεις,βοηθειστε παρακαλωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool