Chinchilla-maniacs

• Thread starter Thread starter sabi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Φωτογραφιες απο την εκθεση βαλανε στο θεμα της εκθεσης,και ειναι πολλα.Εγω εκανα επαγγελματικη φωτογραφηση της γατεσ μου ,και θα τα βαζω εδω συγα-στγα.:DΞεκειναω με το Κρις;)
Ανιμα,ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το σαξτ μου:up::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• test_5603.JPG
    test_5603.JPG
    128,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • test_5650.JPG
    test_5650.JPG
    130,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • test_5693.jpg
    test_5693.jpg
    117,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • test_5700.jpg
    test_5700.jpg
    126 KB · Εμφανίσεις: 23
Σαμπι ειναι κουκλος ο Κρις:up:
το δρομο τον ξερεις...δεν ερχεσαι να φωτογραφησεις και τα δικα μου? :redface::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ωραιος ο Κρις...

πωπωω!!!!!!!!ειναι τελειος!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
πανεμορφος!!

Σαμπι ειναι κουκλος ο Κρις:up:
το δρομο τον ξερεις...δεν ερχεσαι να φωτογραφησεις και τα δικα μου? :redface::lol:
Δεν ειμαι τωσω καλη στην φωτογραφιση:(αυτα εκανε επαγγελματιας φωτογραφος,αλλα για καφεδακι θα ερθω,αν να με φωναξεις:redface::P
Και τωρα η Μασιανια:up:

Συνημμένα

• m1.jpg
    m1.jpg
    132,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • m2.jpg
    m2.jpg
    126 KB · Εμφανίσεις: 24
Δεν ειμαι τωσω καλη στην φωτογραφιση:(αυτα εκανε επαγγελματιας φωτογραφος,αλλα για καφεδακι θα ερθω,αν να με φωναξεις:redface::P
Και τωρα η Μασιανια:up:
θα σε φωναξω και θα σε εκμεταλλευτω κιολας για σεμιναριο εγκυμοσυνης, γεννας;):lol:

θα σε φωναξω και θα σε εκμεταλλευτω κιολας για σεμιναριο εγκυμοσυνης, γεννας;):lol:
Εγεινε!Περειμενω την προσκληση:DΑν θελεις να κανεις καλη φωτογραφηση,εχω πολυ καλο επαγγελματια,που με εχει κανει πολλες φορες τα ζωα,και του βγενουν τελια:up:
Να και η Τασια!

Συνημμένα

• test_5431.jpg
    test_5431.jpg
    117,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • test_5362.jpg
    test_5362.jpg
    93,8 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγεινε!Περειμενω την προσκληση:DΑν θελεις να κανεις καλη φωτογραφηση,εχω πολυ καλο επαγγελματια,που με εχει κανει πολλες φορες τα ζωα,και του βγενουν τελια:up:
Να και η Τασια!
Θα σου πω για το καφεδακι...Σαββατο πρωι δουλευεις?:hmm:
Σε ευχαριστω πολυ...πρεπει να τις παω εγω? Ποσο στοιχιζει?:hmm:

Θα σου πω για το καφεδακι...Σαββατο πρωι δουλευεις?:hmm:
Σε ευχαριστω πολυ...πρεπει να τις παω εγω? Ποσο στοιχιζει?:hmm:
Σαββατο δουλευω παντα μεχρη της 18.00:(,κυριακη μπορω:).Της γατες φωτογραφιζεις μονο στο δικο τους περιβαλον,αλλιος φρεικαρουν,για αυτο ερχειτε φωτογραφος στο σπητι σου,για το κοστος να ρωτεισεις μονη σου,γιατι μου κανει και αλλες δουλες.οχι μονο γατες;)

Σαββατο δουλευω παντα μεχρη της 18.00:(,κυριακη μπορω:).Της γατες φωτογραφιζεις μονο στο δικο τους περιβαλον,αλλιος φρεικαρουν,για αυτο ερχειτε φωτογραφος στο σπητι σου,για το κοστος να ρωτεισεις μονη σου,γιατι μου κανει και αλλες δουλες.οχι μονο γατες;)
οταν ερθεις, θα τα πουμε απο κοντα:)

Κορίτσια που είναι οι φωτογραφίες από την έκθεση?

Φωτογραφιες απο την εκθεση βαλανε στο θεμα της εκθεσης,και ειναι πολλα.Εγω εκανα επαγγελματικη φωτογραφηση της γατεσ μου ,και θα τα βαζω εδω συγα-στγα.:DΞεκειναω με το Κρις;)
Σάμπι τι τέλειες οι φωτογραφίες και του Κρις αλλα και όλων των άλλων γατουνίων σου.:DΤα γατάκια σου είναι κουκλιά.!!!:)

Για σας σε ολους!Σας βαζω καινουρειες φωτογραφειες,απολαβστε τα:up:

Συνημμένα

• kisa kef1.jpg
    kisa kef1.jpg
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • masia kef..JPG
    masia kef..JPG
    82,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • tasia kef..JPG
    tasia kef..JPG
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 29
Για σας σε ολους!Σας βαζω καινουρειες φωτογραφειες,απολαβστε τα:up:
Τέλεια τα γατάκια σου Σάμπι:up::up::up: είναι όλα πανέμορφα
Σάμπι τι τέλειες οι φωτογραφίες και του Κρις αλλα και όλων των άλλων γατουνίων σου.:DΤα γατάκια σου είναι κουκλιά.!!!:)
Τελικά ο Κρις είναι η αδυναμία των γυναικών :lol::lol:

μα τι φατσακια ειναι αυτα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Τελικά ο Κρις είναι η αδυναμία των γυναικών :lol::lol:[/quote]
Ναι και ο Κρις δεν χανει μονο γυναικες αγαπαει,στους ανδρες γρειλειζει:lol:
Ξεκεινεισα να φτιαχνω την υστοσελιδα για γατες μου:up:

Συνημμένα

• 4.JPG
    4.JPG
    100,1 KB · Εμφανίσεις: 22
Καλημερα σε ολους!Πρωσπαθω να φτιαξω κειμενο για τα τσιντσιλα και δισκολεβουμε πολυ...:(δεν βρεισκω ονομασειες χροματον στα ελλεινηκα:cry:τι θα κανω?πως να πω ας πουμε "silver shaded"η"black smock":(:(ειπαρχουν ονομασειες χροματον για την γατα στα ελλεινικα?μηπος πρεπει να ξαχνω στα αρχεα?:cry:ξερει κανεις,βοηθειστε παρακαλω

επεισεις δεν βρεισκω λεξη "undercoat":(

Υπαρχουν ονομασιες των χρωματων στα ελληνικα,και undercoat ειναι το υποστρωμα.Silver shaded ειναι η ασημι σκιασμενη και black smoke μαύρη καπνός (ετσι τις ελεγαν στην εκθεση).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back