Chinchilla-maniacs

και που θα το βρω αυτο?
παρε τηλεφωνο στο 2109851200 που ειναι ο εισαγωγεας και ρωτησε τους που το πουλανε για να το παρεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρε τηλεφωνο στο 2109851200 που ειναι ο εισαγωγεας και ρωτησε τους που το πουλανε για να το παρεις
Ευχαριστω πολυ,αυριο θα παρω τηλεφωνο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω καλο θα ηταν να κρυφοκοιταζεις την γατουλα σου, μηπως τους επιτεθει( ελπιζω οτι δεν θα γινει τετοιο πραγμα), και πες μας πως τα πανε!

p.s τα περσικα chinchilla ειναι απο τα αγαπημενα μου:)

Συνηθως το εχουν και κτηνιατροι Sabi.Μακαρι να τα αφησει να θηλασουν,εστω και λιγο...

Κοτιτσια ,τα κηταξα τωρα προσεκτικα τους αφεισε τα φυλαζουν:up::up:

Μπραβο!Εχε τη το νου σου,ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει αργοτερα.

ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω...
Μήπως πονάει απο την επέμβαση Σαμπι μου...:hmm:

και ομορφι και μεγαλοσωμη και λεκανη της ειναι καλα...δεν ξερω γιατι πειγαμε τωσο στραβα...δεν το περειμενα με τιποτα
Θύμισέ μου Σάμπι η Μουρα εχει γεννήσει ξανα ή ειναι η πρώτη της γέννα δεν θυμάμαι ποια ήταν η γατουλα που ειχε γεννήσει την προηγουμενη φορά...
Κοτιτσια ,τα κηταξα τωρα προσεκτικα τους αφεισε τα φυλαζουν:up::up:
:up::up::up:Μακαρι, μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα θηλάσει η μανούλα τους!

Καλημερα σε ολους! Την νυχτα βγαλαμε καλα,Μουρα εχει αλαξει παντελος,δεν φευγει απο τα μωρα ουτε λεπτο,γουργουρειζει συνεχια,τους αγγαλιαζει με τα ποδια της:up:τελος παντον ξειπνεισε μητρικο ενστικτο;):redface:επητελους.Και το καλητερο το μικρο που ηταμ πολυ χαλια χτες ζει και τρωει,τωρα εχω ελπηδες.
Και αλλο νεο 7 το προη ξεκινεισε γεννα της η Κισα:).ειδη εβγαλε ενα.Εκει δεν εχω ανεισειχια,ειναι εμπερη και πολυ καλη μαμα.Την ιδα με μια ματια και την αφεισα με την ησηχια της

Αντε με το καλο και τα νεα σας μωρακια!Εχετε κανει υπερηχο;Ποσα περιμενετε;

Να σας ζησουν τα μωρα Sabi! και με το καλο τα επομενα!!! :)

ο γιατορς ειπε οτι δεν επαρχει προβλημα σε αυτο...εχει πολυ γαλα,απλα τους φοβατε,,,ξερω εγω...

Βρε καλή μου! δε στό 'πα ότι είναι δύσκολη η γέννα των τσιντσιλά? Πρέπει και συ να το ξέρεις! Δεν είσαι άτυχη εσύ Σάμπι. Και βέναια φοβάται η Μουρα. Πως να μη φοβάται με τόσα που πέρασε! Ευτυχώς που στειρώθηκε και δεν θα υποφέρει άλλη φορά.
Αφου βρε παιδιά το ξέρουμε ότι οι γέννες είναι δύσκολες! Γι αυτό και πολλαπλασιάζονται δύσκολα τα τσ. τι να λέμε τώρα!

Καλημερα σε ολους! Την νυχτα βγαλαμε καλα,Μουρα εχει αλαξει παντελος,δεν φευγει απο τα μωρα ουτε λεπτο,γουργουρειζει συνεχια,τους αγγαλιαζει με τα ποδια της:up:τελος παντον ξειπνεισε μητρικο ενστικτο;):redface:επητελους.Και το καλητερο το μικρο που ηταμ πολυ χαλια χτες ζει και τρωει,τωρα εχω ελπηδες.
Και αλλο νεο 7 το προη ξεκινεισε γεννα της η Κισα:).ειδη εβγαλε ενα.Εκει δεν εχω ανεισειχια,ειναι εμπερη και πολυ καλη μαμα.Την ιδα με μια ματια και την αφεισα με την ησηχια της
Μπράβο με το καλό να γεννήσει και η Κίσα.:)
Τώρα η Μουρα θα μπει σε μια σειρα και μια χαρά θα πάνε όλα θα δεις. Με το καλο να μεγαλώσουν τα νινάκια σας και η Μουρα να γίνει γρήγορα γρήγορα περδίκι. Φιλάκια στις μανουλες και στα μωράκια
:):)

Αντε με το καλο και τα νεα σας μωρακια!Εχετε κανει υπερηχο;Ποσα περιμενετε;
ναι καναμε υπερηχο και στους δυο γατες οπα την Κισα περεμενω αλλα 3,εχω αγονια την αφεισα τωρα,ειρθα στην δουλεια,γιατι δεν μπωρουσα αλλιος,τωρα ακυροσα καπια ρανδεβου και θα παω θα την δω

Βρε καλή μου! δε στό 'πα ότι είναι δύσκολη η γέννα των τσιντσιλά? Πρέπει και συ να το ξέρεις! Δεν είσαι άτυχη εσύ ΣάμπιΚαι βέναια φοβάται η Μουρα. Και πως να μη φοβάται με τόσα που πέρασε! Ευτυχώς που στειρώθηκε και δεν θα υποφέρει άλλη φορά.
Αφου βρε παιδιά το ξέρουμε ότι οι γέννες είναι δύσκολες! Γι αυτό και πολλαπλασιάζονται δύσκολα τα τσ. τι να λέμε τώρα!
ναι,Ανιμα,μου το ξερω,αλλα καθε φωρα ελπειζω για κατη καλητερο

ναι,Ανιμα,μου το ξερω,αλλα καθε φωρα ελπειζω για κατη καλητερο

Aντε, άντε, να σου ζήσουνε όλα! και μανούλες και παιδάκια και νάστε όλες και όλα καλά!

τωρα η Κισα ακομα δεν εχει βγαλει κανενα αλλο:(,τι γεινετε δεν κερω πειρα τον γιατρο,λεει θα περημενουμε λυγο ακομα

Ποσες ωρες εχει που ξεκινησε ο τοκετος;Η δικη μου μου ειχε πει οτι δεν πρεπει να μεσολαβουν πανω απο δυο ωρες απο το πρωτο γατακι.

Τι σου ειπε ο γιατρος Σαμπίνα ? Μηπως πρέπει να κανει καμια ενεση?

Τωρα γειρεισαμε απο τον γιατρο,καναμε κεσαρικι και στην Κισα και διστιχος ολα τα γατακια ηταν νεκρα...εχω φτεισει τα ματια μου απο το κλαμα

Κριμα...πολυ κριμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back