Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
η Κισα είναι καλά ?? ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο για τα άλλα μικρά που τα κατάφεραν ! μακάρι να έμενα Αθήνα θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δυσκολες οι γεννες των Περσικων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα σε ολους!Η Κισα ειναι καλα εχει σηνερφει απο την ναρκοση εφαγε και ολας.Το αδιμανο μικρο τελικα πεθανε και ετσει εχουνε μεινει 3 γατακια,αν δεν κανω λαθος 2 κοριτσια και1 αγορη:cry:,Αλλα τωση απογοειτευση που εχω φαει αυτη η φωρα δεν εχω ξανα ζεισει:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειναι 2 χρυσες τσιντσιλα,και 1 ασιμη,εχουνε μεγαλοσει πολυ,τρωνε καλα.Η Μουρα τελικα εγεινε πολυ καλη μαμα.Η Κισα ειναι επεισεις καλα,τωρα τελιονουμε την αντιβιοση,δεν την εβαλα να φυλαζει καθολου,θελω να ξεκουραστει απο την περιπετια που ζεισαμε.

staman2
Περιβόητο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
εύχομαι να είναι υγιή κ να βρουν τέλειους γονείς 
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω καιρο να δω τα χρυσα γατακια στης γεννες,ειμαι πολυ οραιο,ιδικα το χρυσο κοριτσι εχει πολυ οραιο στρογγιλο κεφαλη,μολης θα ανειξουνε τα ματακια τπυς να βγαλω και της φωτογραφειεςΣάμπυ μου να σου ζήσουν, τελικά έβγαλες κ gold όπως το ήθελεςεύχομαι να είναι υγιή κ να βρουν τέλειους γονείς
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
τα ματάκια μας είναι ακόμη κίτρινα και νομίζω δεν έχει πάρει ακόμη το τελικό της μέγεθος !!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ιδικα εκεινη φωτογραφεια,που κειμουντε και οι δυο

Περσηκα γατια γενηκα εχουνε πολυ αργη αναπτηξη,και ορειμαζουνε μεχρη 2 ετων,στην Μασιανια τα ματια πρασηνησανε οταν ειταν 18 μηνων.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΓΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΣΗΝΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι να βγάλεις δεν έχω δει ποτέ χρυσό τσιντσιλάΕχω καιρο να δω τα χρυσα γατακια στης γεννες,ειμαι πολυ οραιο,ιδικα το χρυσο κοριτσι εχει πολυ οραιο στρογγιλο κεφαλη,μολης θα ανειξουνε τα ματακια τπυς να βγαλω και της φωτογραφειες![]()
Θα κρατήσεις κανένα από τα χρυσά Σάμπι;Lita τα γατάκια σου είναι πανέμορφα

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναι να βγάλεις δεν έχω δει ποτέ χρυσό τσιντσιλάΘα κρατήσεις κανένα από τα χρυσά Σάμπι;
Lita τα γατάκια σου είναι πανέμορφα![]()
ευχαριστώ πολύ !!
και εγώ περιμένω πως και πώς να δω φωτογραφίες από τα μικρά σου sabi!!! πάντως δεν ξέρω αν είναι συμπεριφορά των περσικών αυτή αλλά και η Lita και η Isis πρωί και βράδυ γίνονται γουργουρούλιδες και έρχονται για χαδάκια ! θέλουν χάδια γενικά όλη τη μέρα αλλά ειδικά το βράδυ και το πρωί είναι σαν τελετουργικό για αυτές

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολα τα περσηκα ειναι ετσει.ΕΙδικα αν τους λειξαμε ολη την μεραευχαριστώ πολύ !!και εγώ περιμένω πως και πώς να δω φωτογραφίες από τα μικρά σου sabi!!! πάντως δεν ξέρω αν είναι συμπεριφορά των περσικών αυτή αλλά και η Lita και η Isis πρωί και βράδυ γίνονται γουργουρούλιδες και έρχονται για χαδάκια ! θέλουν χάδια γενικά όλη τη μέρα αλλά ειδικά το βράδυ και το πρωί είναι σαν τελετουργικό για αυτές
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομηζω οτι να κρατησω κανενα απο τα χρυσα γατακια,το αρσενηκο που εχω εινια ο πατερας τους και δεν εχει νοημα να τα κρατησω,παντος αν καπια στυγμη να βρω στην Ρωσσιια κανενα οραιο χρυσο γατακι θα το αγορασω,μου αρεσουνε πολυΝαι ναι να βγάλεις δεν έχω δει ποτέ χρυσό τσιντσιλάΘα κρατήσεις κανένα από τα χρυσά Σάμπι;
Lita τα γατάκια σου είναι πανέμορφα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool