Chinchilla-maniacs

λυπάμαι πάρα πολύ sabi μου!:( η Κισα είναι καλά ?? ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο για τα άλλα μικρά που τα κατάφεραν ! μακάρι να έμενα Αθήνα θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κριμα...αλλα τουλαχιστον ειναι καλα η μαμα...
Δυσκολες οι γεννες των Περσικων:/::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:)Καλημερα σε ολους!Η Κισα ειναι καλα εχει σηνερφει απο την ναρκοση εφαγε και ολας.Το αδιμανο μικρο τελικα πεθανε και ετσει εχουνε μεινει 3 γατακια,αν δεν κανω λαθος 2 κοριτσια και1 αγορη:cry:,Αλλα τωση απογοειτευση που εχω φαει αυτη η φωρα δεν εχω ξανα ζεισει:cry::cry:

Κρίμα Σαμπι μου. Ευτυχως που το προλάβατε σύντομα και η γατουλα ειναι καλά... Ευτυχως δηλ. που τις προλαβατε σύντομα και τις δυο μανουλες... Τουλάχιστον ειναι γερές οι μανουλες. Ευχομαι να μεγαλώσουν υγειή και τα μωράκια τους που επέζησαν. Καλή ανάρρωση Σαμπι μου. Να σκέφτεσαι πως το προλάβατε. Αυτο. Και έχεις τις ευχές ολων μας.:)

Ευχαριστω σε ολους για την σειπαρασταση σας,με βοηθεισατε πολυ να το αντεξω...στεναχορια που εφαγα αυτες οι μερες δεν λεγετε:(

Για σας !Τα 3 γατακια που επειζεισανε απο την περαζμενη κυριαρη ειναι καλα,και ειναι 2 κορητσια και ενα αγορι.:baby::baby::baby:
Ειναι 2 χρυσες τσιντσιλα,και 1 ασιμη,εχουνε μεγαλοσει πολυ,τρωνε καλα.Η Μουρα τελικα εγεινε πολυ καλη μαμα.Η Κισα ειναι επεισεις καλα,τωρα τελιονουμε την αντιβιοση,δεν την εβαλα να φυλαζει καθολου,θελω να ξεκουραστει απο την περιπετια που ζεισαμε.;)

Μπραβο Σάμπι. Να σου ζήσουν και να μεγαλώσουν ολο υγεία με το καλό. Περαστικά στις μανούλες:)

Ευχαριστω,Αναστασια μου.Ειναι τωσο τελια τα ζουζουνια μικρα:rolleyes:

Να σου ζησουν Sabi,ολα να πανε καλα!

Σάμπυ μου να σου ζήσουν, τελικά έβγαλες κ gold όπως το ήθελες:up: εύχομαι να είναι υγιή κ να βρουν τέλειους γονείς :up:

Σάμπυ μου να σου ζήσουν, τελικά έβγαλες κ gold όπως το ήθελες:up: εύχομαι να είναι υγιή κ να βρουν τέλειους γονείς :up:
Εχω καιρο να δω τα χρυσα γατακια στης γεννες,ειμαι πολυ οραιο,ιδικα το χρυσο κοριτσι εχει πολυ οραιο στρογγιλο κεφαλη,μολης θα ανειξουνε τα ματακια τπυς να βγαλω και της φωτογραφειες:)

συγχαρητήρια sabi χαίρομαι πολύ που τελικά πήγαν όλα καλά!! να σου ζήσουν και περιμένω πως και πώς να δω φωτογραφίες!! εμένα η Isis έγινε 1 χρόνου αλλά ακόμα δεν έχει οίστρο!:hmm: τα ματάκια μας είναι ακόμη κίτρινα και νομίζω δεν έχει πάρει ακόμη το τελικό της μέγεθος !!:confused::confused:

071409160431.jpg

070909164559.jpg

070109212646.jpg

070109212608.jpg

Πολυ οραια τα γατια σου,Λιτα:up:ιδικα εκεινη φωτογραφεια,που κειμουντε και οι δυο:up::up:
Περσηκα γατια γενηκα εχουνε πολυ αργη αναπτηξη,και ορειμαζουνε μεχρη 2 ετων,στην Μασιανια τα ματια πρασηνησανε οταν ειταν 18 μηνων.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΓΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΣΗΝΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ

Εχω καιρο να δω τα χρυσα γατακια στης γεννες,ειμαι πολυ οραιο,ιδικα το χρυσο κοριτσι εχει πολυ οραιο στρογγιλο κεφαλη,μολης θα ανειξουνε τα ματακια τπυς να βγαλω και της φωτογραφειες:)
Ναι ναι να βγάλεις δεν έχω δει ποτέ χρυσό τσιντσιλά:up: Θα κρατήσεις κανένα από τα χρυσά Σάμπι;
Lita τα γατάκια σου είναι πανέμορφα:inlove:

Ναι ναι να βγάλεις δεν έχω δει ποτέ χρυσό τσιντσιλά:up: Θα κρατήσεις κανένα από τα χρυσά Σάμπι;

ευχαριστώ πολύ !!:D και εγώ περιμένω πως και πώς να δω φωτογραφίες από τα μικρά σου sabi!!! πάντως δεν ξέρω αν είναι συμπεριφορά των περσικών αυτή αλλά και η Lita και η Isis πρωί και βράδυ γίνονται γουργουρούλιδες και έρχονται για χαδάκια ! θέλουν χάδια γενικά όλη τη μέρα αλλά ειδικά το βράδυ και το πρωί είναι σαν τελετουργικό για αυτές:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ευχαριστώ πολύ !!:D και εγώ περιμένω πως και πώς να δω φωτογραφίες από τα μικρά σου sabi!!! πάντως δεν ξέρω αν είναι συμπεριφορά των περσικών αυτή αλλά και η Lita και η Isis πρωί και βράδυ γίνονται γουργουρούλιδες και έρχονται για χαδάκια ! θέλουν χάδια γενικά όλη τη μέρα αλλά ειδικά το βράδυ και το πρωί είναι σαν τελετουργικό για αυτές:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ολα τα περσηκα ειναι ετσει.ΕΙδικα αν τους λειξαμε ολη την μερα;)

Δεν νομηζω οτι να κρατησω κανενα απο τα χρυσα γατακια,το αρσενηκο που εχω εινια ο πατερας τους και δεν εχει νοημα να τα κρατησω,παντος αν καπια στυγμη να βρω στην Ρωσσιια κανενα οραιο χρυσο γατακι θα το αγορασω,μου αρεσουνε πολυ;):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back