Luna
Περιβόητο μέλος

και το αγορακι εχει απιστευτη φατσα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
ελπειζω οτι εκανα ολα σωστα,εδω ειναι το βιδεο που παιζουν τα γατακια μου https://www.youtube.com/watch?v=04xQmiPpzco

πεθανα στο γελιο!το καημενο που πεφτει με την πλατη!!

Σήμερα μου ήρθε μια για να πάρει αυτό το φοβερό θηλυκό, την έχω στείλει με το μαιλ και τις φωτογραφείς, και το έκλεισε αυτό το γατάκι ένα(!) μήνα πριν, και το περίμενε. Το είδε και μου είπε ότι δεν θα το πάρει γιατί είναι λέει πολύ σκούρο,υπομονετικά εξηγώ ότι τα γατάκια τσιντσιλα γεννιούνται σχεδόν μαύρα και το χρώμα αλλάζει αφού μεγαλώνει το ζώο, εκείνη τίποτα ...επιμένει είναι σκούρο
,καλά λέω ένταξη, ότι πεις...πως κουράστηκα με τους σκέτους, που δεν ξέρουν καν τι πάνε να περούνε. Δεν μπορούν να διαβάσουν κάτι τουλάχιστον αφού εμένα δεν το πιστεύουν
. Βεβαία όταν πρώτη φορά γέννησε η γάτα μου και τα είδα μαύρα τρελάθηκα, όμως μόλις μου εξειγεισε η θεια μου κατάλαβα. Για αυτό και λέγετε BLACK CHINCHILLA
υπαρχει πολυς και ηλιθιος κοσμος!!
παλι καλα που εγινε αυτο,να το παρει τουλαχιστον καποιος που θα το εκτιμησει!!κρατα το mail της και οταν μεγαλωσει στειλτης καμια φωτογραφια να δουμε τι θα πει!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ακριβως αυτο σκευτεικα και εγωΓενικα καλυτερα να παει καπου το γατακι οπου θα τους ενδιαφερει λιγο παραπανω το γατακι κι οχι μονο το χρωμα του.

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Επρεπε να μας δεις ,πεθαναμε στα γελια,οταν το ειδαμε αυτο,πως δεν επεσε η καμερα απο τα χερια της Λιζαςπεθανα στο γελιο!το καημενο που πεφτει με την πλατη!!
υπαρχει πολυς και ηλιθιος κοσμος!!παλι καλα που εγινε αυτο,να το παρει τουλαχιστον καποιος που θα το εκτιμησει!!
κρατα το mail της και οταν μεγαλωσει στειλτης καμια φωτογραφια να δουμε τι θα πει!!![]()

αυτο της ειπα,και αυτο θα κανω,γιατι το γατακι αυτο θα ειναι τρομερο κατοικιδιο για καποιον με φανταστικο χρωμα
Luna
Περιβόητο μέλος
Επρεπε να μας δεις ,πεθαναμε στα γελια,οταν το ειδαμε αυτο,πως δεν επεσε η καμερα απο τα χερια της Λιζας
αυτο της ειπα,και αυτο θα κανω,γιατι το γατακι αυτο θα ειναι τρομερο κατοικιδιο για καποιον με φανταστικο χρωμα
σας ακουγα!!!
ε μα ηταν αστειο το καημενο..

οταν θα ειναι ο καιρος καντο και πες μας τι ειπε!

ασχετο,αλλα μπορω να πω,οτι αυτη η ρατσα εχει απο το πιο ομορφα μωρα!!
ειναι ολα σαν γατακια για διαφημισεις και για καρτες!!

να τα φαω μου ερχεται!και αυτη την φορα που σου εχουν βγει και σκουρα ειναι...

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

είναι και οι δυο πανέμορφες !!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω,τωρα εχουμε πολλες βολτες,συνεχια φοβαμε να μην τον πατεισει κανεις,οποιον βλεπει μπροστα του τρεχειτι γλυκιά εικόνα !!είναι και οι δυο πανέμορφες !!!

sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους!
Από σήμερα μπορώ να λέω ότι ζω με την πιο καλόβολη γάτα του κόσμου

!Σκέτος θησαυρός! Δεν κρύφτηκε , δεν γκρίνιαξε , δεν γρατζούνισε , δεν ενόχλησε όλο το βράδυ!
Είναι απίστευτη! Ήδη άρχισε να τρίβεται και να γουργουρίζει.

Την λατρεύω! Ευχαριστώ Sabi. Οι γάτες σου είναι καταπληκτικές!
Και για του λόγου το αληθές....
Συνημμένα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα σε όλους!
Από σήμερα μπορώ να λέω ότι ζω με την πιο καλόβολη γάτα του κόσμου!
Σκέτος θησαυρός! Δεν κρύφτηκε , δεν γκρίνιαξε , δεν γρατζούνισε , δεν ενόχλησε όλο το βράδυ!
Είναι απίστευτη! Ήδη άρχισε να τρίβεται και να γουργουρίζει.
Την λατρεύω! Ευχαριστώ Sabi. Οι γάτες σου είναι καταπληκτικές!
Και για του λόγου το αληθές....
να την χαίρεσαι !! είναι πολύ καλές όλες οι γάτες της sabi πανέμορφες και υπέροχες και πάλι να την χαίρεσαι!!!
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

.Χαιρουμε ιδιετερα,γιατι νομηζω οτι εχω βρει η καλητερη εικογενια για την Μουρα μας.Εισε καταπλεκτηκη Σοφια και θα γεινεις η καήτερη γατομαμα για την Μουρα,και ειμαι συγουρη οτι το κοριτσακι μου ειναι σε καλητερα χερια.Συγνομη που σε ζαλεισα χτες με της συμβουλες μου,αλλα καταλαβενεις και την ανησηχια μου.Σε ευχαριστω που εβαλες αυτο το μηνημα εδω.
sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Οι συμβουλές σου ήταν πολύτιμες και θα της ακολουθήσω ακριβώς γιατί η πείρα σου με τις chincilla είναι τεράστια και την χρειάζομαι πραγματικά
. Δε φαντάζεσαι πόσο πολύ σ' ευχαριστώ... Η Μούρα είναι ένα αγγελικό πλάσμα και φαντάζομαι ότι κάπως έτσι είναι γενικά οι chinchilla. Το λέω αυτό γιατί δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πλάσμα

Την κοιτάω και η ηρεμία της με ηρεμεί και μένα! Σα να έχει βγει από όνειρο...
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τελιο αυτο,γιατι ανεισιχουσα πως θα παει στο κοινουριο τοπο,Μπραβο και σε σενα Σοφια μου,και στην ΜουραSabi να είσαι σίγουρη ότι θα μαθαίνεις τα νέα της Μούρας από εδώ...
Οι συμβουλές σου ήταν πολύτιμες και θα της ακολουθήσω ακριβώς γιατί η πείρα σου με τις chincilla είναι τεράστια και την χρειάζομαι πραγματικά. Δε φαντάζεσαι πόσο πολύ σ' ευχαριστώ...
Η Μούρα είναι ένα αγγελικό πλάσμα και φαντάζομαι ότι κάπως έτσι είναι γενικά οι chinchilla. Το λέω αυτό γιατί δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πλάσμα
Την κοιτάω και η ηρεμία της με ηρεμεί και μένα! Σα να έχει βγει από όνειρο...

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
,υπομονετικά εξηγώ ότι τα γατάκια τσιντσιλα γεννιούνται σχεδόν μαύρα και το χρώμα αλλάζει αφού μεγαλώνει το ζώο, εκείνη τίποτα ...επιμένει είναι σκούρο
. Βεβαία όταν πρώτη φορά γέννησε η γάτα μου και τα είδα μαύρα τρελάθηκα, όμως μόλις μου εξειγεισε η θεια μου κατάλαβα. Για αυτό και λέγετε BLACK CHINCHILLA