Chinchilla-maniacs

Καλα Sabina ειναι τελεια!!!τοσο ομορφα και φουσκωτα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
και το αγορακι εχει απιστευτη φατσα!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικα καλυτερα να παει καπου το γατακι οπου θα τους ενδιαφερει λιγο παραπανω το γατακι κι οχι μονο το χρωμα του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπειζω οτι εκανα ολα σωστα,εδω ειναι το βιδεο που παιζουν τα γατακια μου https://www.youtube.com/watch?v=04xQmiPpzco

:lol::lol::lol::lol:πεθανα στο γελιο!το καημενο που πεφτει με την πλατη!!:lol::lol:

Σήμερα μου ήρθε μια για να πάρει αυτό το φοβερό θηλυκό, την έχω στείλει με το μαιλ και τις φωτογραφείς, και το έκλεισε αυτό το γατάκι ένα(!) μήνα πριν, και το περίμενε. Το είδε και μου είπε ότι δεν θα το πάρει γιατί είναι λέει πολύ σκούρο:confused:,υπομονετικά εξηγώ ότι τα γατάκια τσιντσιλα γεννιούνται σχεδόν μαύρα και το χρώμα αλλάζει αφού μεγαλώνει το ζώο, εκείνη τίποτα ...επιμένει είναι σκούρο:blink::blink::blink:,καλά λέω ένταξη, ότι πεις...πως κουράστηκα με τους σκέτους, που δεν ξέρουν καν τι πάνε να περούνε. Δεν μπορούν να διαβάσουν κάτι τουλάχιστον αφού εμένα δεν το πιστεύουν:/:. Βεβαία όταν πρώτη φορά γέννησε η γάτα μου και τα είδα μαύρα τρελάθηκα, όμως μόλις μου εξειγεισε η θεια μου κατάλαβα. Για αυτό και λέγετε BLACK CHINCHILLA

υπαρχει πολυς και ηλιθιος κοσμος!!:mad:παλι καλα που εγινε αυτο,να το παρει τουλαχιστον καποιος που θα το εκτιμησει!!
κρατα το mail της και οταν μεγαλωσει στειλτης καμια φωτογραφια να δουμε τι θα πει!!:lol::lol:

Γενικα καλυτερα να παει καπου το γατακι οπου θα τους ενδιαφερει λιγο παραπανω το γατακι κι οχι μονο το χρωμα του.
ακριβως αυτο σκευτεικα και εγω;)

:lol::lol::lol::lol:πεθανα στο γελιο!το καημενο που πεφτει με την πλατη!!:lol:

υπαρχει πολυς και ηλιθιος κοσμος!!:mad:παλι καλα που εγινε αυτο,να το παρει τουλαχιστον καποιος που θα το εκτιμησει!!
κρατα το mail της και οταν μεγαλωσει στειλτης καμια φωτογραφια να δουμε τι θα πει!!:lol::lol:
Επρεπε να μας δεις ,πεθαναμε στα γελια,οταν το ειδαμε αυτο,πως δεν επεσε η καμερα απο τα χερια της Λιζας:lol::lol::lol::lol:
αυτο της ειπα,και αυτο θα κανω,γιατι το γατακι αυτο θα ειναι τρομερο κατοικιδιο για καποιον με φανταστικο χρωμα

Επρεπε να μας δεις ,πεθαναμε στα γελια,οταν το ειδαμε αυτο,πως δεν επεσε η καμερα απο τα χερια της Λιζας:lol::lol::lol::lol:
αυτο της ειπα,και αυτο θα κανω,γιατι το γατακι αυτο θα ειναι τρομερο κατοικιδιο για καποιον με φανταστικο χρωμα

σας ακουγα!!!:lol:ε μα ηταν αστειο το καημενο..:lol::lol:
οταν θα ειναι ο καιρος καντο και πες μας τι ειπε!:P

ασχετο,αλλα μπορω να πω,οτι αυτη η ρατσα εχει απο το πιο ομορφα μωρα!!
ειναι ολα σαν γατακια για διαφημισεις και για καρτες!!:rolleyes::rolleyes::inlove::inlove:
να τα φαω μου ερχεται!και αυτη την φορα που σου εχουν βγει και σκουρα ειναι...:inlove::inlove:

πανέμορφα όλα να τα χαίρεσαι sabi σκέτα ζουζούνια !!:inlove::inlove::inlove:

Παμε βολτα με την μαμα

Συνημμένα

• 22112009352.jpg
    22112009352.jpg
    246,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 22112009353.jpg
    22112009353.jpg
    246,7 KB · Εμφανίσεις: 22
τι γλυκιά εικόνα !!:inlove::inlove:είναι και οι δυο πανέμορφες !!!

τι γλυκιά εικόνα !!:inlove::inlove:είναι και οι δυο πανέμορφες !!!
Ευχαριστω,τωρα εχουμε πολλες βολτες,συνεχια φοβαμε να μην τον πατεισει κανεις,οποιον βλεπει μπροστα του τρεχει:happy:

Οι πρώτες ώρες της Μούρα στο νέο της σπίτι!

Καλημέρα σε όλους!

Από σήμερα μπορώ να λέω ότι ζω με την πιο καλόβολη γάτα του κόσμου:up::up::up::up::up::up::up:!
Σκέτος θησαυρός! Δεν κρύφτηκε , δεν γκρίνιαξε , δεν γρατζούνισε , δεν ενόχλησε όλο το βράδυ!

Είναι απίστευτη! Ήδη άρχισε να τρίβεται και να γουργουρίζει.:)

Την λατρεύω! Ευχαριστώ Sabi. Οι γάτες σου είναι καταπληκτικές!

Και για του λόγου το αληθές....

Συνημμένα

• PB155889.jpg
    PB155889.jpg
    236,6 KB · Εμφανίσεις: 34
Καλημέρα σε όλους!

Από σήμερα μπορώ να λέω ότι ζω με την πιο καλόβολη γάτα του κόσμου:up::up::up::up::up::up::up:!
Σκέτος θησαυρός! Δεν κρύφτηκε , δεν γκρίνιαξε , δεν γρατζούνισε , δεν ενόχλησε όλο το βράδυ!

Είναι απίστευτη! Ήδη άρχισε να τρίβεται και να γουργουρίζει.:)

Την λατρεύω! Ευχαριστώ Sabi. Οι γάτες σου είναι καταπληκτικές!

Και για του λόγου το αληθές....

να την χαίρεσαι !! είναι πολύ καλές όλες οι γάτες της sabi πανέμορφες και υπέροχες και πάλι να την χαίρεσαι!!!

σ΄ ευχαριστώ πολύ Lita ! Και συ να χαίρεσαι τα κουκλιά σου:)!

Καλως ειρθες στην παρεα μας:up::up:.Χαιρουμε ιδιετερα,γιατι νομηζω οτι εχω βρει η καλητερη εικογενια για την Μουρα μας.Εισε καταπλεκτηκη Σοφια και θα γεινεις η καήτερη γατομαμα για την Μουρα,και ειμαι συγουρη οτι το κοριτσακι μου ειναι σε καλητερα χερια.Συγνομη που σε ζαλεισα χτες με της συμβουλες μου,αλλα καταλαβενεις και την ανησηχια μου.Σε ευχαριστω που εβαλες αυτο το μηνημα εδω.:)

Sabi να είσαι σίγουρη ότι θα μαθαίνεις τα νέα της Μούρας από εδώ...
Οι συμβουλές σου ήταν πολύτιμες και θα της ακολουθήσω ακριβώς γιατί η πείρα σου με τις chincilla είναι τεράστια και την χρειάζομαι πραγματικά:rolleyes:. Δε φαντάζεσαι πόσο πολύ σ' ευχαριστώ...

Η Μούρα είναι ένα αγγελικό πλάσμα και φαντάζομαι ότι κάπως έτσι είναι γενικά οι chinchilla. Το λέω αυτό γιατί δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πλάσμα:inlove:
Την κοιτάω και η ηρεμία της με ηρεμεί και μένα! Σα να έχει βγει από όνειρο...

αυτα ειναι απο την εκθεση

Συνημμένα

• _DSC1524.JPG
    _DSC1524.JPG
    103,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • _DSC1531.JPG
    _DSC1531.JPG
    88,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • _DSC1534.jpg
    _DSC1534.jpg
    162,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • _DSC1536.JPG
    _DSC1536.JPG
    116,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • _DSC1708.jpg
    _DSC1708.jpg
    203,1 KB · Εμφανίσεις: 22
Οραιες φωτογραφιες γινανε,ηταν καλη ιδεα οτι επειρχε ο φωτογραφως εκει

Συνημμένα

• _DSC2055.jpg
    _DSC2055.jpg
    77,2 KB · Εμφανίσεις: 16
  • _DSC1712.jpg
    _DSC1712.jpg
    167,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • _DSC1709.jpg
    _DSC1709.jpg
    195,4 KB · Εμφανίσεις: 16
  • _DSC2059.jpg
    _DSC2059.jpg
    176,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • _DSC2314.jpg
    _DSC2314.jpg
    139,3 KB · Εμφανίσεις: 20
Βεβεα αν ηταν λυγο πιο εμπερως με τα ζωα μπορουσε να γινει ακομα καλητερο

Συνημμένα

• _DSC2323.jpg
    _DSC2323.jpg
    59,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • _DSC2326.jpg
    _DSC2326.jpg
    70,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • _DSC2329.jpg
    _DSC2329.jpg
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • _DSC2341.jpg
    _DSC2341.jpg
    72,4 KB · Εμφανίσεις: 16
  • _DSC2347.jpg
    _DSC2347.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 23
Sabi να είσαι σίγουρη ότι θα μαθαίνεις τα νέα της Μούρας από εδώ...
Οι συμβουλές σου ήταν πολύτιμες και θα της ακολουθήσω ακριβώς γιατί η πείρα σου με τις chincilla είναι τεράστια και την χρειάζομαι πραγματικά:rolleyes:. Δε φαντάζεσαι πόσο πολύ σ' ευχαριστώ...

Η Μούρα είναι ένα αγγελικό πλάσμα και φαντάζομαι ότι κάπως έτσι είναι γενικά οι chinchilla. Το λέω αυτό γιατί δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πλάσμα:inlove:
Την κοιτάω και η ηρεμία της με ηρεμεί και μένα! Σα να έχει βγει από όνειρο...
τελιο αυτο,γιατι ανεισιχουσα πως θα παει στο κοινουριο τοπο,Μπραβο και σε σενα Σοφια μου,και στην Μουρα;)

Επεισεις να ξερεις ,Σοφια,οτι LITA εχει παρει περση κορη της Κισας(την αλλη γατα που ειδες μαζη με την Μουρα)Ειναι μια κουκλα την λενε Ισις και ειναι ανεψια της Μουρας;):P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back