Chinchilla-maniacs

Σοβαρά; Είναι κούκλα η Ίσις! Το έχει η οικογένεια...
Η Μούρα είναι πολύ ήρεμη και η ίδια πλησίασε τον σκύλο μας και νομίζω ότι αγαπήθηκαν!
Γενικά είναι η πιο ήρεμη γάτα που είδα ποτέ...:h:):):)

Οι φωτογραφίες από την έκθεση είναι υπέροχες! Είναι champions!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοβαρά; Είναι κούκλα η Ίσις! Το έχει η οικογένεια...
Η Μούρα είναι πολύ ήρεμη και η ίδια πλησίασε τον σκύλο μας και νομίζω ότι αγαπήθηκαν!
Γενικά είναι η πιο ήρεμη γάτα που είδα ποτέ...:h:):):)

Οι φωτογραφίες από την έκθεση είναι υπέροχες! Είναι champions!:up:
Την επομενη εκθεση οταν θα παρουμε τριτο CAC,περνουν και το champion;)
Για την Μουρα δεν μπορεις να φανταστεις πωσω χαιρουμε ,ανισιχουσα παρα πολυ:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην επόμενη έκθεση ελπίζω να τα καταφέρω να τα δω και από κοντά!

Η Μούρα είναι μια χαρά και σου στέλνει την αγάπη της! Αν μπεις στο θέμα << περιμένοντας τη Μούρα>> στην ενότητα νέα γάτα στο σπίτι, θα δεις και άλλες φωτογραφίες της...

τέλειες οι φωτογραφίες απο την έκθεση, κούκλος ο Κρις και πάλι !! ποίες γατούλες σου συμμετείχαν sabi?

τέλειες οι φωτογραφίες απο την έκθεση, κούκλος ο Κρις και πάλι !! ποίες γατούλες σου συμμετείχαν sabi?
Δυο μονο,γιατι αλλες ηταν μετα απο γεννες και με τα μωρα,ελπειζω οτι απριλιο θα ειμαι κομπλε με πολλες γατες σε σιμετοχη;)
Ειχες και ολοκληρο θεμα για την Μουρα και δεν μου το ειπες,α?????ΣΟΦΙΑ:hmm::hmm::hmm:

Σαμπι οι γατες σου ειναι ΥΠΕΡΟΧΕΣ απο κοντα!Να τις χαιρεσαι!

Δωρα μου εωχαριστω,χααρεικα πολυ που ειδα ολους απο κοντα παλυ:up:Ολοι εχουμε ελια γατια

καλημέρα σε όλους !! sabi απο τοτε που είδα το σπιτάκι που έφτιαξες το βλέπω στο ύπνο μου :lol::lol: έχω ζηλέψει πάρα πολύ !! να σε ρωτήσω και κάτι , ξέρω το έχω ρωτήσει πολλές φορές απλά θα ήθελα να ξέρω μέχρι πότε εμφανίζουν οίστρο οι γατούλες γιατι σκέφτομαι μήπως έχει κάποιο πρόβλημα στην ανάπτυξη της !!:redface:

Δυο μονο,γιατι αλλες ηταν μετα απο γεννες και με τα μωρα,ελπειζω οτι απριλιο θα ειμαι κομπλε με πολλες γατες σε σιμετοχη;)
Ειχες και ολοκληρο θεμα για την Μουρα και δεν μου το ειπες,α?????ΣΟΦΙΑ:hmm::hmm::hmm:

Sorry αλλά τώρα μαθαίνω σιγά σιγά το site:redface::redface::redface:!

Σαμπι ειδα τα γατουλακια σου οταν κρινοταν,ειναι υπεροχα!!!!!!
Ολα τα περσακια ειναι ειναι κουκλακια αλλα τα τσιντσιλακια ειναι αλλο πραγμα,πριγκηπικα πλασματα!!!!
Να τα χαιρεσαι!:D:D:D

καλημέρα σε όλους !! sabi απο τοτε που είδα το σπιτάκι που έφτιαξες το βλέπω στο ύπνο μου :lol::lol: έχω ζηλέψει πάρα πολύ !! να σε ρωτήσω και κάτι , ξέρω το έχω ρωτήσει πολλές φορές απλά θα ήθελα να ξέρω μέχρι πότε εμφανίζουν οίστρο οι γατούλες γιατι σκέφτομαι μήπως έχει κάποιο πρόβλημα στην ανάπτυξη της !!:redface:
Δεν εχεις αδικο,τωρα και εμενα με ανεισηχει οτι δεν εχει ακομα οιστρο:hmm::hmm:Μπωρεις να πας στο γιατρο να την δει??

Οταν θα εισε στην Αθηνα παρε με τηλεφονο,να χαρω πολυ να σε δω αλλα να δεις και το σπιτι απο κοντα(για να χασεις το θπνο παντελως:lol::lol::lol:)ειναι αλλο πραγμα;)

Σαμπι ειδα τα γατουλακια σου οταν κρινοταν,ειναι υπεροχα!!!!!!
Ολα τα περσακια ειναι ειναι κουκλακια αλλα τα τσιντσιλακια ειναι αλλο πραγμα,πριγκηπικα πλασματα!!!!
Να τα χαιρεσαι!:D:D:D
Σε ευχαριστω,ειρθες με τα γατια σου?Πια ηταν:hmm:εχω μπερδευτει ποιος ειναι ποιος με ολα τα αβαταρ:redface::redface::redface:

Δεν εχεις αδικο,τωρα και εμενα με ανεισηχει οτι δεν εχει ακομα οιστρο:hmm::hmm:Μπωρεις να πας στο γιατρο να την δει??

Οταν θα εισε στην Αθηνα παρε με τηλεφονο,να χαρω πολυ να σε δω αλλα να δεις και το σπιτι απο κοντα(για να χασεις το θπνο παντελως:lol::lol::lol:)ειναι αλλο πραγμα;)

:lol::lol::lol: σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αν έρθω θα περάσω να σε δω! θα την πάω αν είναι και θα σου πω και νεότερα !!

Βεβεα αν ηταν λυγο πιο εμπερως με τα ζωα μπορουσε να γινει ακομα καλητερο

Sabi το σίγουρο είναι ότι όλα τα ζωάκια έχουν ιδιαίτερο στρες σε μια τέτοια έκθεση πόσο μάλλον άλλωστε όταν έχουν τόσο διαφορετικό κόσμο τριγύρω τους και επιπλέον προσπαθούμε να τα βάλουμε να κάτσουν όπως εμείς θέλουμε για να τα βγάλουμε φωτογραφίες ανάμεσα σε δύο studio flash που τα στραβώνουν, είναι λογικό και επόμενο να μην αντιδρουν όλα τα ίδιο , άλλα αδιαφορούν άλλα θέλουν περισσότερο χρόνο ή άλλη στιγμή που θα είναι πιο ήρεμα , ας μην λέμε λοιπόν κάτι τέτοιο :)

Sabi το σίγουρο είναι ότι όλα τα ζωάκια έχουν ιδιαίτερο στρες σε μια τέτοια έκθεση πόσο μάλλον άλλωστε όταν έχουν τόσο διαφορετικό κόσμο τριγύρω τους και επιπλέον προσπαθούμε να τα βάλουμε να κάτσουν όπως εμείς θέλουμε για να τα βγάλουμε φωτογραφίες ανάμεσα σε δύο studio flash που τα στραβώνουν, είναι λογικό και επόμενο να μην αντιδρουν όλα τα ίδιο , άλλα αδιαφορούν άλλα θέλουν περισσότερο χρόνο ή άλλη στιγμή που θα είναι πιο ήρεμα , ας μην λέμε λοιπόν κάτι τέτοιο :)
Δεν ειπα κατι κακο για το φωτογραφω,φωτογραφηση τον ζωον θελουν εμπερια,και οπως και διποτε μουλτιφλας,κανενα ζωο δεν καθετε ετσει πως το θελουμε,και μουλτιφλας βοηθαει να πιασεις ολες της στυγμες κηνιση του ζωο,ειπα στο φωτογραφω αυτο,ελπειζω την επομενη φορα θα ειναι εξοπλειζμενος καλητερα,και τωτε θα εχουμε πολλες τελιες φωτογραφιες,και εγω μπορουσα να φειγω απο την εκθεση οχι με 16 φωτογραφιες αλλα με 116.Ο φωτογραφως νεος πολυ σιμπαφιτικος ανθροπος και καθε φωτογραφιση θα αποκτιζει καλειτερες εμπεριες.Δεν ειμαι ασχετη με αυτα,ξερω τι λεω:)

Δεν ειπα κατι κακο για το φωτογραφω,φωτογραφηση τον ζωον θελουν εμπερια,και οπως και διποτε μουλτιφλας,κανενα ζωο δεν καθετε ετσει πως το θελουμε,και μουλτιφλας βοηθαει να πιασεις ολες της στυγμες κηνιση του ζωο,ειπα στο φωτογραφω αυτο,ελπειζω την επομενη φορα θα ειναι εξοπλειζμενος καλητερα,και τωτε θα εχουμε πολλες τελιες φωτογραφιες,και εγω μπορουσα να φειγω απο την εκθεση οχι με 16 φωτογραφιες αλλα με 116.Ο φωτογραφως νεος πολυ σιμπαφιτικος ανθροπος και καθε φωτογραφιση θα αποκτιζει καλειτερες εμπεριες.Δεν ειμαι ασχετη με αυτα,ξερω τι λεω:)

Sabi (εγώ ήμουν ο φωτογράφος στην έκθεση) , πράγματι οι πολλαπλές λήψεις με φλας μπορεί να σου βγάλει μια καλή φωτογραφία χωρίς ιδιαίτερο 'κόπο' επιλέγοντας από μια σειρά αδιάφορων λήψεων.Συνήθως όμως αυτή τη τεχνική την χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι που δεν είναι σίγουροι για το πότε θα πρέπει να κάνουν τη λήψη (αποφασιστική στιγμή). Αυτό το συναντάμε σε περιπτώσεις όπως ράλλυ,ποδόσφαιρο ή ρεπορτάζ και γενικά σε λήψεις με αρκετή ταχύτητα όπου το 'καλλιτεχνικό' κομμάτι δε σε ενδιαφέρει τόσο πολύ όσο το να πάρεις τη λήψη που θέλεις.

Επίσης σε περιβάλλον στούντιο, όπως είχαμε διαμορφώσει αυτή τη μικρή γωνιά στην έκθεση οι πολλαπλές λήψεις με φλας είναι πράγμα αδύνατον εκ των πραγμάτων γιατί ο χρόνος φόρτισης των studio flash είναι περίπου 1sec για 500watt/sec. Ο φωτογράφος θα πρέπει να επιλέγει τη κατάλληλη στιγμή για το 'κλικ' έτσι ώστε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σίγουρα οι αγαπητές γατούλες μας δεν είναι προβλέψιμες για το πώς θα αντιδράσουν αλλά σίγουρα δε χρειαζόταν πολλαπλές λήψεις με φλας :)

Νίκος

Καλα,οπως νομηζεις,παντως οι καλητερες φοτογραφιες που εχω απο σενα ειναι εκτος το στουδιο.Και συγουρα εχεις βγαλει πολυ καλες απο αλλα γατια,τα ειδα και ειναι φανταστικα,απλα εγω δεν ειμουν τωσο τυχερη με ορεξη του γατου μου;)

sabi μπες στο θέμα https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία-christmas-edition.225988/ να δεις φώτο της μικρής :lol::lol: είναι σκέτο θέαμα !!
Καλα εισε απιστευτη!!!!!!:up::lol::up::lol:
Πως τους καταφερες:hmm::lol:υοαυο!!!και καθουνται:lol::lol::lol:

Καλα εισε απιστευτη!!!!!!:up::lol::up::lol:
Πως τους καταφερες:hmm::lol:υοαυο!!!και καθουνται:lol::lol::lol:

Η Μίου δεν πολυ κάθεται η Ίσις δεν έχει κανένα πρόβλημα , ίσα ίσα νομίζω της αρέσουν αυτά αν βρει και καμία μπλούζα μόνη της η καμία κουβέρτα πάει και μπαίνει απο κάτω και είναι έτοιμη για φωτογράφηση, κάθεται έτσι με τις ώρες :lol::lol::lol: ! είναι μοντέλο το κορίτσι μου :D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back