sofia-moyra
Νεοφερμένο μέλος
Μαρέσει η Χριστουγεννιάτικη διάθεση σου! Τρομερά τα γατούλια σου...Δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια μου αλλά το έχει η οικογένεια! Και η Μουρίτσα είναι πολύ καλή με τις φωτογραφίες... Άλλη γατούλα θα έτρεχε να κρυφτεί!Ακόμα δεν ήρθε σπίτι και την έχω τρελάνει με τις φωτογραφίες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Lita!Μαρέσει η Χριστουγεννιάτικη διάθεση σου! Τρομερά τα γατούλια σου...
Δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια μου αλλά το έχει η οικογένεια! Και η Μουρίτσα είναι πολύ καλή με τις φωτογραφίες... Άλλη γατούλα θα έτρεχε να κρυφτεί!Ακόμα δεν ήρθε σπίτι και την έχω τρελάνει με τις φωτογραφίες!
καλώς ήρθες στην οικογένεια των τσιντσιλά και εύχομαι όλα να πάνε καλά με εσένα και τη γατούλα σου !! περιμένουμε μπόλικες φώτο σας με αγωνία!! sabi η μικρή μου πρέπει να έχει οίστρο

δεν είναι βέβαια τόσο εμφανές όσο την πρώτη φορά στη Μίου αλλά το γλυκούλι μου έχει σαστίσει 
πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μου έδωσες αυτό το ζουζούνι και σε ευχαριστώ και πάλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σε ευχαριστω,ειρθες με τα γατια σου?Πια ητανεχω μπερδευτει ποιος ειναι ποιος με ολα τα αβαταρ
![]()
Δεν εφερα γατονι,εχω τον Περση του αβαταρ αλλα δεν θα τον κρατησω γιατι δεν τα παει καλα με την κοπελια της υπογραφης
.Ηρθα ως επισκεπτρια και σας πετυχα στη φαση της κρισης.

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα,γιατι δεν μου ειπες τιποτα,πολλες ξερω απο το σαιτ αυτοΔεν εφερα γατονι,εχω τον Περση του αβαταρ αλλα δεν θα τον κρατησω γιατι δεν τα παει καλα με την κοπελια της υπογραφης.
Ηρθα ως επισκεπτρια και σας πετυχα στη φαση της κρισης.![]()

Αχ,τι κριμα,γιατι δεν παει καλα??η Μπιζου δεν τον θελει η αυτος φτεει??

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τα ματακια της ειναι κιτρινα;Τελικα τι σας ειπε ο γιατρος για τον οιστρο;
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα!
Τα ματακια της ειναι κιτρινα;Τελικα τι σας ειπε ο γιατρος για τον οιστρο;
τα ματάκια μας ακόμα δεν έγιναν πράσινα η sabi μου είπε οτι αργούν να γίνουν αλλά το χρώμα που έχουν τώρα δεν είναι ακριβώς κίτρινο είναι κάτι ανάμεσα σε κίτρινο και πράσινο!! στον γιατρό δεν προλάβαμε να πάμε γιατί μας πρόλαβε η μικρή απο οτι φαίνεται !! δεν είναι ξεκάθαρος οίστρος αλλά 2 με 3 φορες έσυρε τα ποδαράκια της και κυλιέται αρκετά στο πάτωμα !! θα πάμε την επόμενη εβδομάδα και στο γιατρό να μας πει ! ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον !! Δώρα σε έκανα add και στο facebook

moukelis
Επιφανές μέλος

Θα τη ζευγαρωσεις ή θα τη στειρωσεις;Ειναι breed;
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
θα ήθελα να τη ζευγαρώσω για να κρατήσω εγώ τα γατάκια και να δώσω και στην αδερφή μου που θέλει να μου κλέψει τη μικρή !! βέβαια πρώτα θα κάνουμε εξετάσεις και θέλω να δω αν υπάρχει κάποια εξέταση να διαπιστώσουμε αν είναι σε θέση να ζευγαρώσει γιατι τα τσιντσιλά έχουν μικρή λεκάνη και δεν θέλω να την βάλω σε κίνδυνο σε καμία περίπτωση!! αν δεν είναι σε θέση να ζευγαρώσει θα την στειρώσω !Θα σε προσθεσω κι εγω!
Θα τη ζευγαρωσεις ή θα τη στειρωσεις;Ειναι breed;
moukelis
Επιφανές μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχετε βρει αρσενικο;Τα χαρακτηριστικα της ειναι εκτροφης;
αυτό δεν το γνωρίζω η sabi θα ξέρει! αλλά απο τη στιγμή που δεν θα δοθούν τα γατάκια έχει σημασία να είναι ? αρσενικό δεν έχει βρεθεί αλλά λογικά αν όλα πάνε καλά θα βρω κάτι απο την sabi !
moukelis
Επιφανές μέλος
Τελος παντων,αυτο ειναι θεμα καθε εκτροφεα και ιδιοκτητη,και τι συμφωνια και ενημερωση υπαρχει αναμεσα τους.
Πες μας νεα της μικρης οταν τη δει ο γιατρος!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτά δεν τα γνωρίζω αλλά αν έχεις χρόνο να μου εξηγήσεις θα το ήθελα πολύ!!E εχει σημασια,για να εχουν ακεραια χαρακτηριστικα τα γατακια και να μην ειναι φορεις δυσπλασιων και κληρονομικων ασθενειων.
Τελος παντων,αυτο ειναι θεμα καθε εκτροφεα και ιδιοκτητη,και τι συμφωνια και ενημερωση υπαρχει αναμεσα τους.
Πες μας νεα της μικρης οταν τη δει ο γιατρος!![]()
δηλαδή αν όλα αυτά τα βρίσκεις μέσω εξετάσεων ή αν θα πρέπει να ρωτήσω κάτι τη sabi?!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπραβο σου παντως που θες να το κανεις σωστα,λιγοι ειναι τοσο υπευθυνοι οσο εσυ.Εγω τα μικρα μας θα τα δινω με υποχρεωτικο ορο στειρωσης,για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Καποια τα βρισκεις μεσω εξετασεων,και καποια μεσω κληρονομικοτητας των γονιων.Οταν παω σπιτι θα σου στειλω ενα αρθρακι που εχω ετοιμασει,και τα λεει αναλυτικα.Μπραβο σου παντως που θες να το κανεις σωστα,λιγοι ειναι τοσο υπευθυνοι οσο εσυ.Εγω τα μικρα μας θα τα δινω με υποχρεωτικο ορο στειρωσης,για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! και τις δυο μικρές μου τις αγαπώ πάρα πολύ και δεν θα ήθελα ούτε αυτές να αρρωστήσουν αλλά και σε περίπτωση που ζευγαρώσω την Ίσις να μην κάνει ποτέ άρρωστα γατάκια!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα,τι ειναι αυτοκι εγω σε ειδα sabi , αλλα ειμαι λιγο ντροπαλη και δεν σου μιλησα, χαζευαμε με την φιλη μου τα γατακια σου, και τα εβγαλε φωτο, αν και δεν βγηκαν τοσο καλα..μας αρεσε πολυ το κλουβακι τους!!![]()

γιατι δεν μου μειλεισες και δεν ειπες πια εισε????
τι κρομα,και ειθελα τωσω πολυ να σε γνωρεισω
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
στην επομενη εκθεση θα σου μιλησω και θα βαλω και καρτελακι με το nickname για να καταλαβειςΜα,τι ειναι αυτογιατι δεν μου μειλεισες και δεν ειπες πια εισε????
τι κρομα,και ειθελα τωσω πολυ να σε γνωρεισω
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool