Chinchilla-maniacs

να εισαι καλα και γερη να τον θυμασαι.
οσοι φευγουν για το μακρινο αυτο ταξιδι ειναι παντα μεσα στην καρδια μας και το κυριωτερο μας βλεπουνα και μας προστατευουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακομα δεν εχω μαθει το σιστεμα αυτο.Θελω να σας πω οτι εχω τεραστια απολια στην ζωη μου,24.01 πεθανε ο ανδρας μου,και οπιο τον ειξεραν γνωρειζουν ποσο εξερετεκο παιδι ιταν,και ποσω αγαπουσε εμενα και ολα τα ζωακια μου
να εισαι γερη να τον θυμασαι και να τον εχεις παντα μεσα στην καρδια σου...
να ξερεις οτι ειναι καπου κοντα σου σε βλεπει και σε προστατευει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σάμπυ μου θέλω να σου πω κ από εδώ τα συλλυπητήρια μου κ καλό κουράγιο να έχεις κ να φανείς δυνατή.

Sabi λυπάμαι πάρα πολύ. Μου έχεις προσφέρει μεγάλο καλό δίνοντας μου τη moyra και μόνο καλά πράγματα εύχομαι για σένα.

χαζευω διαφορες γατουλες και εχω παθει πλακα με τσιντσιλα και βρετανικες!!!!!
πραγματικα πανεμορφες!!!!!
η τσιντσιλα ξερετε αν παρουσιαζουν κληρονομικα προβληματα?
περιπου ποσο κοστιζουν?εχω ακουσει κατι για χιλιαρικο,ισχυει?

χαζευω διαφορες γατουλες και εχω παθει πλακα με τσιντσιλα και βρετανικες!!!!!
πραγματικα πανεμορφες!!!!!
η τσιντσιλα ξερετε αν παρουσιαζουν κληρονομικα προβληματα?
περιπου ποσο κοστιζουν?εχω ακουσει κατι για χιλιαρικο,ισχυει?
όταν λες τσιντσιλα εννοείς τις περσικές τσιντσιλά; Αν ναι θα πρέπει να συνεννοηθείς με την Σάμπυ που ειναι κ η επίσημη εκτροφέας στην Ελλάδα. Οι τιμές κυμάινονται αναλόγως το γατάκι δλδ αν είναι συντροφιάς ή αν είναι show quality, ή για breeding. Τα γατάκια συντροφιάς πάντως δεν φτάνουν σε τόσο ψηλές τιμές σε καμία περίπτωση

Μην το λες Ελενα,εξαρταται απο τη φυλη και τον εκτροφεα,εγω γνωριζω πολλους που οι τιμες τους για γατακια συντροφιας κυμαινονται εκει.

Μην το λες Ελενα,εξαρταται απο τη φυλη και τον εκτροφεα,εγω γνωριζω πολλους που οι τιμες τους για γατακια συντροφιας κυμαινονται εκει.
Γι αυτό ρωτησα Δωρα μου αν μιλά για περσικές
γιατί οι περσικές αν δεν εχουν περιεργο ή σπανιο χρώμα δεν φτανουν τόσο

η τσιντσιλα ειναι υποκατηγορια της περσικης ειχα την εντυπωση.
καλα δεν παιζει ν αγορασω απλα μια ενημερωση ηθελα.
συλλυπουμαι τη σαμπυ για την απωλεια της-εαν θελει με ενημερωνει καποια στιγμη

Ευχαριστω σε ολους για την επιστιρηξη,προσπαφω να βγω απο την φληψη μου,ειναι πολυ δισκολα,δουλεια μου και ο χρωνος καλυτερη βοηθοι.Τα γατακια τσιντσιλα,στο εξοτερικο ειναι παρα πολυ ακριβα,και τα δικα μου αναγαστικα πλιροσα χρυσα,δεν επαρχει τιποτα πιο κατο απο 800 ευρο,εγω ομος δεν τραωαω ετσι η τιμες,απο 450 μεχρι 650 οταν ειναι show

Γενεισε ι Στασα,δυο πανεμορφα μωρακια,ενα κοριτσακι και ενα αγορακι....

Να σου ζησουν Sabina μου!!! να ειναι καλοτυχα!!! πως εισαι?

Καλημερα Τσιντσιλακια!
Μερικες φωτογραφιες απο το τελευταιο cat show που πηγε η εκτροφεας των μωρων μου:
4437519099_b90b4aec4d_b.jpg

4438281332_8991b22fda_b.jpg

4438294618_28e75366b9_b.jpg

Καλημερα Τσιντσιλακια!
Μερικες φωτογραφιες απο το τελευταιο cat show που πηγε η εκτροφεας των μωρων μου:
4437519099_b90b4aec4d_b.jpg

4438281332_8991b22fda_b.jpg

Είναι υπέροχη αυτή! Αλλά, παιδιά δεν έχετε δει τον Χουχουδίτο, το βασιλιά μου! Στη φωτογραφία μου (αβατάρ) είναι πριν δυο χρόνια. Νεαρός. Τώρα έχει γίνει ένας καταπληκτικός άντρακλας! Ένας τζέντλεμαν, ένας άρχοντας σοφός! Ένας ...., που λόγια δεν έχω ...Αχ, γιατί να μην είμαι γάτα!!! Να φανταστείτε ότι το πιο μεγάλο κομπλιμέντο για τον άνδρα μου είναι όταν τον λέω Χουχουδίτο. Τρελή, ε?

Δε σας πιστεύω καθόλου αν δε δω αμέσως μια φωτογραφία του :P

Δε σας πιστεύω καθόλου αν δε δω αμέσως μια φωτογραφία του :P
Δεν ξέρω πως να κατεβάσω φωτο σ' αυτό το καινούριο σάιτ. Πάω στην παράθεση στο συνδετηράκι αλλά τίποτα!

Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να ανεβάσω φωτό και δεν έχω ιδέα πως γίνεται ούτε κι εγώ. :(

Ορίστε το ένα από τα δύο μωρά στα οποία αναφέρθηκε η κυρία sabi και μέλλων συγκάτοικος μου:inlove: Η αδερφούλα του είναι κι αυτή μια κουκλίτσα!

S7300163.jpg

γεια σας κοριτσια :) διαβασα σχεδον ολο το θεμα και μου βγηκαν τα ματια ουφ..χαχα!! τι ομορφες οι γατες σου sabi :) ειναι απιστευτες αυτες οι chinchilla :inlove::inlove:θα εχεις αλλη γεννα συντομα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back