CityKitty – Πολλά υποσχόμενο πακέτο εκπαίδευσης γατών για την τουαλέτα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
[readmore]Όλοι ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να εκπαιδεύσει κανείς μια γάτα να χρησιμοποιεί το κουτί με την άμμο. Είναι στη φύση τους οπότε το μαθαίνουν πανεύκολα. Κάποιος όμως σκέφτηκε παραπέρα: Θα ήταν άραγε δυνατόν να εκπαιδεύσουμε τη γατούλα να χρησιμοποιεί την ανθρώπινη τουαλέτα? Κι αν ναι, πως?

Το αποτέλεσμα αυτού του προβληματισμού είναι το κιτ εκπαίδευσης citikitty που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στο εξωτερικό. Τα πλεονεκτήματα άλλωστε είναι πολλά και οι κριτικές που έχει λάβει πολύ καλές.[/readmore] Σκεφτείτε το λίγο:
  • Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ποτέ πια άμμο υγιεινής (γλιτώνετε περίπου 120-200 ευρώ το χρόνο)
  • Δεν θα υπάρχουν οι δυσάρεστες οσμές στο σπίτι που γίνονται αισθητές μόλις μπει μέσα κάποιος (ειδικά αν δεν χρησιμοποιείτε σκεπαστή τουαλέτα)
  • Δεν θα χρειαστεί ποτέ πια να σκουπίσετε περιττώματα από την άμμο (που δεν είναι και η πιο ευχάριστη διαδικασία)
Πως λειτουργεί το κιτ;
Το ειδικό κάθισμα προσαρμόζεται στο καπάκι της τουαλέτας σας. Η γατούλα το χρησιμοποιεί κανονικά σαν το νέο της κουτι τουαλέτας μιας και αρχικά περιέχει άμμο όπως και το παλιό της. Σιγά σιγά αφαιρείτε τους εσωτερικούς δακτύλιους και η τρύπα στο κέντρο όλο και μεγαλώνει, μειώνοντας την ποσότητα της άμμου υγιεινής. Όταν αφαιρεθούν όλοι οι δακτύλιοι η γάτα έχει μάθει να χρησιμοποιεί την τουαλέτα κανονικά!
animated_seat_cat.gif

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις για πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε για το προϊόν αυτό (σύμφωνά με τους υπεύθυνους της εταιρείας, προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει – ακόμα):
Πόσο πάει το μαλλί;
Εκτός αν είστε στους τυχερούς που μένουν στην Αμερική, το κιτ κοστίζει 49 δολάρια μαζί με τα έξοδα αποστολής. Αν μένετε στην Αμερική τότε θα πληρώσετε μόνο 29 δολάρια (και θα σας ζηλεύω :P)
Πόσο καιρό παίρνει;
Περίπου τρεις με έξι εβδομάδες.
Είναι η γάτα μου πολύ μικρή/μεγάλη/βαριά για κάτι τέτοιο;
Η γάτα πρέπει να είναι τουλάχιστον τριών μηνών και εκπαιδευμένη να χρησιμοποιεί την κλασσική τουαλέτα για γάτες. Καμία γάτα δεν είναι πολύ μεγάλη για να χρησιμοποιήσει το προϊόν. Το κάθισμα έχει σχεδιαστεί για να σηκώνει 11,5 κιλά. Οι περισσότερες γάτες ζυγίζουν το πολύ 5-6 κιλά.
Θα ταιριάζει το κάθισμα στη λεκάνη της τουαλέτας μου;
Το κάθισμα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις περισσότερες λεκάνες σε όλο τον κόσμο.
Πρέπει να χρησιμοποιήσω βιοδιασπώμενους κόκκους τουαλέτας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης;
Ναι, συστήνεται να χρησιμοποιήσετε βιοδιασπώμενους κόκκους τουαλέτας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Δεν θα πέσει μέσα στην λεκάνη η άμμος που θα βάζω στο ειδικό κάθισμα;
Όχι, το κάθισμα έχει σχεδιαστεί με προεξοχές ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο.
Μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα χρειαστεί να κρατήσω το citikitty κάλυμμα στην λεκάνη μου;
Όχι, το κάλυμμα έχει σχεδιαστεί για να μάθει στη γάτα να χρησιμοποιεί τη λεκάνη χωρίς αυτό.
Τι περιλαμβάνει το πακέτο citikitty;
Το πακέτο περιλαμβάνει το κάλυμμα για τη λεκάνη, τον Οδηγό γρήγορης εκκίνησης και τα citikitty Tips & Tricks.
cat_toilet_trained.gif

Noμίζω οτι το citikitty απαντά μια και καλή στο ερώτημα εαν οι γάτες είναι πιο έξυπνες απο τα σκυλιά ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε αυτο το κανει ο πισσας απο το καιρο που καταλαβε τι κανω στην τουαλετα αχουθα τρελλαθω πρεπει να τον πετυχω να στον στειλω φοτο μονο το καζανακι δεν εχει μαθει να τραβαει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι!!! Στείλε οπωσδήποτε!!
Πωπω φοβερό! Μακάρι να το έκαναν και οι δικές μου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι λιγο ενοχλητικο βεβαια γιατι καθε φορα που κατου ραει εγω πρεπει να βαλω χλωρινη στη λεκανη περνει κ ενα ηλιθιο υφος ευχαριστησης πλακα εχει

Ενδιαφέρον! Δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα ε; Να το προτείνουμε σε κανέναν έξυπνο επιχειρηματία για εισαγωγή ίσως; :ehmm:

Όλα καλά & ωραία, γλιτώνουμε την αγορά άμμου και ό,τι συνεπάγεται, αλλά θα πρέπει κάθε φορά να καθαρίζουμε τη λεκάνη με χλωρίνη για να τη χρησιμοποιήσουμε. Συνεχίζω να προτιμώ την άμμο γιατί δεν νομίζω ότι τα παιδιά μου όταν δουλεύω θα καθαρίζαν την τουαλέτα (γιατί είναι μικρά), εκτός του ότι η μητέρα μου που τα κρατάει και έχει μανία με την καθαριότητα, θα πάθαινε υστερία!!!!

Χμμμ προσωπικά αν δεν πιτσιλάνε και γενικά αν έχουν "στόχο", δεν βρίσκω λόγο για χλωρίνη... Ένα σκούπισμα με χαρτί ή ειδικά μαντιλάκια αρκεί (εκτός φυσικά αν πιτσιλάνε όπως προανέφερα).
Christy δυστυχώς μάλλον είναι μόνο για αγορά μέσω ίντερνετ... Εδώ στην Ελλάδα είμαστε 100 χρόνια πίσω... Είχα μπει στις προάλλες σε e-pet shop και φρίκαρα απο την ποικιλία των προιόντων! Καμία σχέση με εδώ!

παιδακια δεν πιτσιλανε αλλα καλο θα ηταν να μην κανουμε πιπι εκει που κανει κ η γατα μας εμεις η γυναικες χωρις μπολικη ΧΛΩΡΙΝΗ

Eμένα θα με βόλευε όμως αυτό γιατί έχω και wc στο σπίτι και θα μπορούσα να τις εκπαιδεύσω να πηγαίνουν μόνο εκεί :D

Αφήστε που το σκεφτόμουν και λίγο πιο προχωρημένο... Υπάρχουν καζανάκια που ενεργοποιούνται με button στο πάτωμα και ίσως να μπορεί να μπει και button κάπου που να μπορούν να το πατάνε μόνες τους; :lol:

Ξέρω ξέρω... εγώ και ο Spielberg :lol:

Επίσης Christy υπάρχει και μηχανισμός (ίσως τον έχεις δει σε εστιατόρια πολυτελείας) που έχει ένα κάλυμμα η λεκάνη και με το που πατάς ένα κουμπί "σέρνεται" και μπαίνει καινούριο. Οπότε αν τις εκπαίδευες να πατάνε το κουμπί αυτό δεν θα χρειαζόταν καν να πηγαίνουν σε χωριστή τουαλέτα! :lol:

Αυτό το έκανε και η μακαρίτισσα η Μπλάκυ... και μη κοροϊδεύετε για το καζανάκι...
Επειδή προφανώς παρακολουθούσε πολύ καιρό την όλη διαδικασία, όταν τελικά ανέβηκε στην τουαλέτα και τελείωσε με την "ανάγκη της" γύρισε προς το καζανάκι και αναζητούσε τρόπο να πατήσει το νερό. Μακάρι να το μάθαινε και η Μέλα αυτό. Θα γλύτωνε ο άμοιρος ο σύζυγός μου που έχει αναλάβει το καθάρισμα της λεκάνης.
Άκου λέει αν είναι έξυπνες ...:up:

Πιπί/Κακά ΜΕΣΑ στη λεκάνη (!!!)

Παιδιά κοιτώντας στη σελίδα ενός διεθνούς Petshop έπεσα πάνω σε αυτό:
https://www.litterkwitter.com/en/buy_now.php
Μέθοδος να μάθετε τη γάτα να κάνει την ανάγκη της ΜΕΣΑ στη λεκάνη. Η μέθοδος περιλαμβάνει καπάκια διαφόρων χρωμάτων, τα οποία τοποθετούνται σταδιακά τη λεκάνη. Το πρώτο είναι χωρίς τρύπα, όπου μπαίνει κανονικά άμμος και η γάτα μαθαίνει αρχικά την τοποθεσία της άμμου. Καθώς περνάει ο καιρός μπαίνουν διαφορετικά καπάκια με όλο και μεγαλύτερη τρύπα, μέχρι που η γάτα κάνει την ανάγκη τηε ΜΕΣΑ. Ούτε άμμος, ούτε καθάρισμα!!!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ???:hmm:

Ναι, στην ταινία "God Allmighty" ο πρωταγωνιστής έκανε το σκύλο του να κατουράει όρθιος στη λεκάνη, :lol::lol::lol:.
Τώρα για γάτες, δεν ξέρω αν θα δούλευε το προτεινόμενο εκπαιδευτικό, ωραία θα'ταν όμως...

κάπου το έχω ακούσει και εγώ ότι εκπαιδεύονται κάποιες γάτες και τα κάνουν και στην λεκάνη.

το κορυφαίο είναι πως .. τραβάνε και το καζανάκι!

πάντως ο δικός μου δεν μπαίνει στον μπάνιο ( restricted area, trespassers will be prosecuted, you know.. )

οπότε δε με βλέπω:D

Με λίγη εκπαίδευση δεν το αποκλείω.Θα το πω στην αδελφή μου για το γατουλίνι της. Αχ! Με αυτό θυμήθηκα την Πιτσίκα μου. Σαν γατάκι δεν ήθελε με τίποτα την άμμο, πήγενε στο μπιντέ. Μεγαλώνοντας χρησιμοποιούσε τη λεκάνη. Μάλιστα φώναζε για να τραβήξουμε το καζανάκι:cool: .
Πόσο άδικα την χάσαμε.....:(

Έχω ακούσει περιπτώσεις κι άλλες ανθρώπων που εκπαίδευσαν τα γατιά τους να κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα. Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται αφύσικο και προσωπικά θα ανησυχούσα για την υγεία μου αν χρησιμοποιούσα την ίδια τουαλέτα με τη Σβουρίτσα. Καλύτερα στην άμμο ή στο χώμα όπως την προορίζει η μαμά φύση. :)

Τι άλλο θα δούμε πιά;;;;; Το φαντάζεστε;;; να περιμένουμε ουρά έξω απο την τουαλέτα για να πάνε πρώτα τα γατιά μέσα... και αν είναι δυσκοίλια;;;;:hmm: :hmm: Το πρωί θα πρέπει να ξυπνάω στις 4 για να παίρνω σειρά;;;;

Είμαι της άποψης ότι η φύση των γατιών είναι να κάνουν την ανάγκη τους στο χώμα (άμμο) για να σκάβουν όπως ξέρουν...
Φαντάζεσται να βγεί άμμο και για τους ανθρώπους;;;

Μήπως απο την μεγάλη μας αγάπη προς τα κατοικίδιά μας γινόμαστε λίγο υπερβολικοί;;;
Λέω ΜΗΠΩΣ;;;;:hmm: :hmm:

αν η δικιά μου γατούλα πήγαινε από μόνη της στη λεκάνη σαν της Ελένης θα ήμουν πολύ χαρούμενη. θα γλύτωνα από την άμμο!!! :P

Μάλλον έχει δίκιο η Vicky όμως. Αφού το μόνο που μπορείνα μας μεταδώσει ασθένειες από τη γάτα μας είναι τα κακάκια της!
Άρα, πώς να χρησιμοποιούμε την ίδια τουαλέτα;
Μπορεί να τη φιλάω πια στο στόμα και να τρώμε από το ίδιο πιάτο, αλλά θα μείνει στην άμμο της, :lol::lol::lol:

'Οντως νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε κάποιες αποστάσεις απο τα λατρεμένα μας γατουλίνια..
Αυτά στην άμμο, εμείς στην λεκάνη...;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back