CityKitty – Πολλά υποσχόμενο πακέτο εκπαίδευσης γατών για την τουαλέτα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ πάντως το παράγγειλα το CittyKitty.
Νομίζω με σωστή υγιεινή στη λεκάνη δεν έχουμε κανένα θέμα.
Άλλωστε το γατάκι μας φροντίζουμε να χαίρει άκρας υγείας αλλά κι επειδή πάντα αυτά δεν είναι στο χέρι μας ο γιατρός το βλέπει σίγουρα ποιο συχνά από ότι βλέπουν εμάς αχαχαχαχα.

btw νομίζω θα τα καταφέρω... το ιδανικό θα ήταν και το συστηματάκι με το auto καζανάκι (ααχαχαχαχαχα) αλλά οκ too much!
Ποιο δύσκολο νομίζω θα ναι να την βγάλω κάτω από το "δωματιάκι" που έχει χωθεί στον καναπέ αφού ο κακός (εγώ) της φώναξα σήμερα παρά να μάθει αυτό.

Θα ενημέρώσω προς το παρών περιμένω να έρθει αφού μόλις το παράγγειλα.

45 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει από US Αθήνα κι έχει και δώρο catnip επιτέλους που δεν έβρισκα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σκέφτομαι και εγώ. Έχω και εγώ WC στο σπίτι οπότε δεν τίθεται θέμα προταιρεότητας. Αρκεί να το μάθουν και τα δύο. Ο Πάρης βέβαια έχει δείξει την προτίμησή του στα είδη υγειηνής αλλά πρέπει να δούμε και το Wall-Eακι τί θα κάνει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξεκινήσαμε εδώ και δύο μέρες (τίποτα δηλαδή) αλλά το συμπάθησε αμέσως.

Δεν έχει λερώσει έξω, δε πετάει καν έξω την άμμο όπως πρώτα παρόλο που ουσιαστικά είναι πιο εύκολο να την πετάξει τώρα.
Μόλις σε δυο μέρες.

Νομίζω ότι κάτι θα καταφέρουμε, επόμενη ενημέρωση όταν φύγει ο πρώτος δακτύλιος ;)

Kαλη σου επιτυχια.
Δεν εχω δοκιμασει το citykitty giati μου φανηκε "μιας χρησης" οποτε προτιμισα το LitterKwitter.
Kαι τελικα τπτ δεν ειναι ακατορθωτο , μιας και εκανα το 2/2 :clapup:
Τα εχω ποσταρει στο θεμα μου , αλλα εδω μαλλον ειναι ο χωρος που ανηκουν:whistle:.

Η μικρη μου (πορτοκαλι) κοντα 2 ετων , και ο μπομπιρας ακριβως 1ος ετους:

Ανεβασε εξελιξεις με το CKitty

Πολύ άσχημα τα νέα παιδιά... :-/

Με το που περάσαμε στο δεύτερο στάδιο η Φοίβη τρελάθηκε.
Δε γουστάρει με τίποτα την τρύπα, με τίποτα όμως.
Έκανε τα κακά της στο νιπτήρα (!), τσίσα δεν έκανε με τίποτα μέχρι που τρελάθηκε νευρίασε και κατούρησε όλο το σπίτι.

Δε νομίζω ότι αντέχουμε εμείς εδώ να την βλέπουμε να κάνει έτσι, κι έτσι ούτε μπορώ να πώ ότι θα κάνουμε την υπομονή που χρειάζεται για να επιστρέψουμε στα πρώτα στάδια.

Το κιτάκι κατά τα άλλα φαίνεται καλό δε λέω εμείς όμως μάλλον είμαστε καλοί "εκπαιδευτές".

Οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει το κιτάκι (έχει και ανταλλακτικό για να αρχίσετε από την αρχή σας το δίνω 25 ευρώ αν θέλετε. PM για περισσότερα.

Τώρα τι να πώ ίσως το Litter να της άρεσε περισσότερο αν και νομίζω (όπως γράφει και μέσα) ότι είναι θέμα γάτας και "Γούστου" της γάτας και νομίζω η Φοίβη δε προτιμάει την τουαλέτα με τίποτα τελικά.

δηλαδη περιπου 38 ευρω?

εννοω ποια ειναι η εγχωρια τιμη του πλεον...και αν υπαρχει καποιος που το εχει χρησιμοποιησει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back