angelwitch
Νεοφερμένο μέλος
Η angelwitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
31-08-09
17:50
θα ήθελα να μάθει να μη βγάζει νύχι..παλιότερα δεν έβγαζε καθόλου αλλά εδώ και 1 μήνα το νύχι είναι μόνιμα έξω...μήπως νιώθει απειλή οταν απλωνω χερι και παω να χαιδεψω ή το κάνει απο παιχνιδι?
Το δαγκωμα δε ειναι ακομα χειροτερο...γινεται να το κοψει αραγε? Και τι δεν εχω δοκιμασει...με το που πας να το πλησιασεις ανοιγει στομα και ετοιμο για δαγκωμα
Δεν του αρεσουν τα χαδια καθολου, αντι να τριβεται στα ποδια μας, μας επιτιθεται με δαγκωματα και νυχια καθως περπαταμε...σαν παιχνιδι το κανει αλλα εχω προβληματιστει...μηπως παραειναι αγριο πια?
Το δαγκωμα δε ειναι ακομα χειροτερο...γινεται να το κοψει αραγε? Και τι δεν εχω δοκιμασει...με το που πας να το πλησιασεις ανοιγει στομα και ετοιμο για δαγκωμα
Δεν του αρεσουν τα χαδια καθολου, αντι να τριβεται στα ποδια μας, μας επιτιθεται με δαγκωματα και νυχια καθως περπαταμε...σαν παιχνιδι το κανει αλλα εχω προβληματιστει...μηπως παραειναι αγριο πια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
31-08-09
18:12
αν του κόψεις τα νύχια έχω ακούσει ότι τους αποτρέπει να τα βγάζουν..έτσι κι αλλιώς δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάζεις..κι εγώ τα ίδια με την bailey είχαμε αλλά απο τότε που τα κόψαμε ησύχασε αρκετα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelwitch
Νεοφερμένο μέλος
Η angelwitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
31-08-09
18:19
Ναι ε? Μακαρι αλλα δε νομιζω με το διαολι το δικο μου 
Ευχαριστω για την απαντηση σου!

Ευχαριστω για την απαντηση σου!
angelwitch
Νεοφερμένο μέλος
17-09-09
19:08
Επειδη πλησιαζει ο καιρος που θα στειρωσω το γατουλη μου, μπορει καποιος να με διαφωτισει επι του θεματος? Τι πρεπει να προσεξω την μερα της στειρωσης, αν πρεπει να γινουν εξετασεις και ποιες κλπ γτ ειμαι λιγο αγχωμενη
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
17-09-09
19:23
Ριξε μια ματια στα αρθρα,υπαρχει ενα σχετικο με τη στειρωση.Θα χρειαστει ο γιατρος να του κανει μια γενικη εξεταση,και να ελεγξει την καρδουλα του.Στα αρσενικα η στειρωση δεν ειναι τιποτα,μετα απο μερικες ωρες θα χοροπηδα.Μια και θα ειναι ναρκωμενος,ειναι μια καλη ευκαιρια να του παρετε αιμα για εξετασεις,κι αν θελετε για τεστ λευχαιμιας και λοιμωδους.Μονο να του κανει ενεσιμη αντιβιωση που να τον καλυπτει για αρκετες μερες για να μη χρειαζεται να του δινεις κι εσυ.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα.
17-09-09
19:36
πολυ ομορφο ονοματακι εχει το γατακι σου...
στειρωσα το δικο μου πριν 3 βδομ περιπου..εκανε εξετασεις πρωτα..μου ειπε ο γιατρος οτι εινια μια χαρα και απλα μου ειπε για 12 ωρες να μη φαει και να μην πιει νερο...
υπαρχουν αρκετα αρθρα εδω αλλα το καλυτερο ειναι να μιλησεις με τον κτηνιατρο για να σου λυση καθε απορια αμμεσα...

στειρωσα το δικο μου πριν 3 βδομ περιπου..εκανε εξετασεις πρωτα..μου ειπε ο γιατρος οτι εινια μια χαρα και απλα μου ειπε για 12 ωρες να μη φαει και να μην πιει νερο...
υπαρχουν αρκετα αρθρα εδω αλλα το καλυτερο ειναι να μιλησεις με τον κτηνιατρο για να σου λυση καθε απορια αμμεσα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum