Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώς χρησιμοποιείται το Defurr-UM
Μπορούμε να δώσουμε την πάστα στη γάτα μας με διάφορους τρόπους. Τοποθετούμε μια μικρή ποσότητα πάστας στα μπροστινά της πόδια ή στη μύτη της από όπου μπορεί να την γλύψει.Εναλλακτικά,δοκιμάζουμε να της την δώσουμε απευθείας από το σωληνάριο ή από το χέρι μας. Η δικιά μου απ' ό,τι φάνηκε ενθουσιάστηκε τόσο πολύ μόλις την μύρισε που δε χρειάστηκε να προσπαθήσω πολύ για να της την δώσω. Την έγλυψε μόνη της από το σωληνάριο και μάλιστα μετά ζήταγε κι άλλη!!
Η δοσολογία είναι η εξής:
Για γατάκια(άνω των 6 μηνών):προληπτικά 1 φορά την εβδομάδα 3-6 mm πάστας(1/8 κουταλάκι του γλυκού)/για απομάκρυνση τριχόμπαλας 13 mm(1/4 κουταλάκι του γλυκού)κάθε μέρα για 3 ημέρες
Για γάτες:προληπτικά 1 φορά την εβδομάδα 6-13 mm(1/4 κουταλάκι του γλυκού)/για απομάκρυνση τριχόμπαλας 25 mm(1/2 κουταλάκι του γλυκού) κάθε μέρα για 3 ημέρες
Η αντίδραση της γάτας μου ήταν πολύ θετική,κι απ'ό,τι φάνηκε και η μυρώδια του προιόντος της άρεσε πολύ(αν και για μένα δεν μπορώ να πω το ίδιο
). Η τιμή σε σχέση με αντίστοιχα προίοντα άλλων εταιριών ήταν κάπου στη μέση, περίπου 7 ευρώ.Συστατικά: malt syrup, petrolatum, glycerin, natural flavouring, gum arabic, caramel colour, sorbic acid(preservative), methylparaben(preservative), propylparaben(preservative), a-tocopherol acetate(vitamine E)
Διατροφική ανάλυση: πρωτείνες 1,5%(min)
έλαια και λίπη 45,0%(min)
ινώδεις ουσίες 2,0% (max)
υγρασία 20,0% (max)
τέφρα 3,0% (max)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
οχι,το αγοραζεις απλα απο pet-shop![]()
Μάριελ από πιο ptshop την πήρες? Θέλω να πάρω για τον Χιόνη, αλλά δεν έχω βρει σε κανένα petshop στη Ν.Σμύρνη ούτε και στο Petcity στη Λεωφόρο Βάρης ούτε σ'αυτό της Παιανίας. Είχε πάει ο Κώστας χθες προς τα εκεί και τον 'έβαλα να ρωτήσει αλλά δεν είχαν ούτε αυτή την αλοιφή ούτε άλλη. Όπου έχω ρωτήσει μου έχουν πει μόνο για τροφή η οποίαπροστατεύει από τις τριχόμπαλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς με αυτή δεν θα έχουμε δράματα για να τη φάνε!
ELENIP
Διάσημο μέλος
Εχω διαβασει για δυο διαφορετικα προιοντα που εχετε προτεινει: την παστα για τις τριχομπαλες και κατι αλλο που ειναι για την τριχοπτωση.μπορει το ενα να αντικαταστησει το αλλο? Η χρειαζονται και τα δυο? Δηλ.το προιον για την τριχωπτωση μπορει να προστατεψει τις γατες απο τριχομπαλα?συγχωρεστε με για την ερωτηση αλλα δεν ξερω.φιλακια!
ruko
Διάσημο μέλος
Μόνο απόφευγε να γράφεις με κεφαλαία, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ είναι σαν να φωνάζεις.
Στην πραγματικότητα είναι πολύ καλή η ερώτησή σου. Κι εγώ δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά.

Μια υπόθεση: το Glavaderm είναι διατροφικό συμπλήρωμα. Γενικά πιστεύω πως τόσο τα ζώα όσο και οι άνθρωποι δεν χρειάζονται συμπληρώματα απ' τη στιγμή που τρέφονται σωστά και αν δεν συντρέχει λόγος υγείας. Το Glavaderm ενδεχομένως να μειώσει κάπως την υπερβολική τριχόπτωση (αν και είναι μεγάλη συζήτηση τι είναι "φυσιολογική" και τι "υπερβολική" τριχόπτωση), αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν σε καλύπτει απόλυτα για το πρόβλημα της τριχόμπαλας, που προκαλείται κυρίως από τις τρίχες που καταπίνει η γάτα καθαρίζοντας τη γούνα της.
Προσωπικά χρησιμοποίησα το Defur-Um δύο-τρεις φορές, όταν μια γάτα μου έκανε εμετό μια τριχόμπαλα, αλλά το πρόβλημα ξεπεράστηκε πολύ γρήγορα, δηλ. δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το δίνεις συνέχεια.
Δεν ξέρω αν οι άλλοι δίνουν το Glavaderm πιο τακτικά, για να σε κατατοπίσουν καλύτερα.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool