Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
η θαεχει διαρροια,η αν μειωνω την τροφη θα τον πιανει δυσκοιλιοτητα.το θεμα ειναι οτι πρεπει να βρεθει η σωστη ποσοτητα τροφης που μπορει να πεψει χωρις προβληματα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Σήμερα αγόρασα κι εγώ την πάστα Defurr-Um και θα αρχίσω να την δίνω στη μικρή μου προληπτικά όταν γίνει 6 μηνών.
Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας το review είναι ότι προληπτικά για τα γατάκια, ένα 1/8 του κουταλιού του γλυκού μια φορά την εβδομάδα αρκεί.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακριβώς είναι το τι κάνει το Defurr-Um.
Κάνει την γάτα να κάνει εμετό και να αποβάλλει την τριχόμπαλα;
Την κάνει να την αποβάλλει με τα κακά της;
Συμβάλλει απλώς ώστε να μην δημιουργούνται τριχόμπαλες στο στομάχι της;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Θα δοκιμάσω και τον σολωμό, μέχρι τώρα της έχω πάρει κοτόπουλο και της το έχω βρασμένο και της δίνω συχνά - πυκνά να φάει μια μεριδούλα, η οποία εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού...

Μέχρι τώρα δεν έχει πρόβλημα με τριχόμπαλες (είναι 4,5 μηνών) κι αγόρασα την πάστα για προληπτικούς λόγους αλλά θα δοκιμάσω και τον σολωμό.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Την πάστα την αγόρασα προληπτικά, εξάλλου δε μπορώ να της την δώσω ακόμα γιατί είναι μικρότερη των 6 μηνών.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ωρα να ξυπνησει
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool