Defurr-Um(M&C)

εμας το προβλημα ειναι μονιμο δυστυχως:/:η θαεχει διαρροια,η αν μειωνω την τροφη θα τον πιανει δυσκοιλιοτητα.το θεμα ειναι οτι πρεπει να βρεθει η σωστη ποσοτητα τροφης που μπορει να πεψει χωρις προβληματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή την αγόρασα κι εγώ πρόσφατα όταν η γάτα μου έβγαλε τριχόμπαλες. Μυρίζει κουνέλι και όταν της την έδωσα έκανε σαν τρελή και ήθελε κι άλλο! Νομίζω ότι θα έχει αποτέλεσμα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χθες έδωσα και εγώ στον Τούλη γιατί είχα παρατηρήσει τρίχες στα κακάκια του. Ούτε να τη φτύσει! Με το ζόρι του άνοιξα το στόμα για να τη φάει. Με εκπλήσει ο μικρός μου φαταούλας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, έχω μια απορία.
Σήμερα αγόρασα κι εγώ την πάστα Defurr-Um και θα αρχίσω να την δίνω στη μικρή μου προληπτικά όταν γίνει 6 μηνών.
Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας το review είναι ότι προληπτικά για τα γατάκια, ένα 1/8 του κουταλιού του γλυκού μια φορά την εβδομάδα αρκεί.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακριβώς είναι το τι κάνει το Defurr-Um.
Κάνει την γάτα να κάνει εμετό και να αποβάλλει την τριχόμπαλα;
Την κάνει να την αποβάλλει με τα κακά της;
Συμβάλλει απλώς ώστε να μην δημιουργούνται τριχόμπαλες στο στομάχι της;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ' ότι έχω καταλάβει γιατί τη χρησιμοποιώ κι εγώ κάπου κάπου, βοηθάει στη δυσκοιλιότητα και την αποβολή της τρίχας με τα κακάκια! Παρόλα αυτά, μια πιο υγιεινή λύση που δοκίμασα και τη θεωρώ πιο αποτελεσματική, αν και η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν το κάνω συχνά και θα πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα, είναι να τους δίνεις βρασμένο σολωμό, με το ζωμό του! Το λάδι που έχει ο σολωμός, είναι ό,τι πιο αποτελεσματικό! Μια φορά που έδωσα στο Σεβάχ, έβηξε, και έβγαλε από τον οισοφάγο του, μια μάζα με τρίχες...τον τελευταίο καιρό που τους δίνω αρκετά βρασμένα κρέατα, συνοδευτικά με τις κροκέτες δε μου κάνει εμετούς και αποβάλλει ευκολότερα τρίχες από τα κόπρανα. Ως εκ τούτου, έχω περιορίσει και την κατανάλωση πάστας, γιατί, όπως και να το κάνεις, φάρμακο είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ;)
Θα δοκιμάσω και τον σολωμό, μέχρι τώρα της έχω πάρει κοτόπουλο και της το έχω βρασμένο και της δίνω συχνά - πυκνά να φάει μια μεριδούλα, η οποία εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού... :D
Μέχρι τώρα δεν έχει πρόβλημα με τριχόμπαλες (είναι 4,5 μηνών) κι αγόρασα την πάστα για προληπτικούς λόγους αλλά θα δοκιμάσω και τον σολωμό.

Δοκίμασε και γατόχορτο. Μη δίνεις αυτή την πάστα αν η γάτα δεν έχει πρόβλημα με τριχόμπαλες. Ακόμα και να έχει τριχόμπαλες, είναι φυσιολογικό μέχρι ένα σημείο (1-2 φορές τον μήνα). Αν κάνει πιο συχνά εμετούς τριχόμπαλες, τότε άλλαξε την διατροφή της.

Έχω αγοράσει και χόρτο, αγόρασα σήμερα το Gimpet Hy-Gras αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με το τι πρέπει να κάνω.
Την πάστα την αγόρασα προληπτικά, εξάλλου δε μπορώ να της την δώσω ακόμα γιατί είναι μικρότερη των 6 μηνών.

Ασε το χόρτο κάπου και αν είναι θα πάει από μόνη της να φάει. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο :D

Σε 3 γάτες που την δοκίμασα δεν την θελουν καθολου.. :/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back