DVD από εφημερίδες...

ria23

Διάσημο μέλος

Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
για να μη χαλαμε χατηρι σε κανεναν..και επειδη δεν βλεπω να κανει κανεις το πρωτο βημα...ας ανοιξουμε ενα θεμα οπου θα λεμε τι dvd δινουν δωρο εφημεριδες..ωστε να προλαβαινουμε να παρουμε και τπτ...γιατι ποσες φορες μετανιωσαμε που δεν προλαβαμε να παρουμε μια αξιολογη ταινια που εδινε δωρο π.χ το θεμα,η ελευθεροτυπια,κ.α ....?????πολλες...:lol::lol::lol:

ενημερωστε μας...:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατι ποσες φορες μετανιωσαμε που δεν προλαβαμε να παρουμε μια .
Πάρα πολλές φορές. Ευχαριστούμε Ρια
anime_kitties-9812.gif
anime_kitties-9789.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για να μη χαλαμε χατηρι σε κανεναν..και επειδη δεν βλεπω να κανει κανεις το πρωτο βημα...ας ανοιξουμε ενα θεμα οπου θα λεμε τι dvd δινουν δωρο εφημεριδες..ωστε να προλαβαινουμε να παρουμε και τπτ...γιατι ποσες φορες μετανιωσαμε που δεν προλαβαμε να παρουμε μια αξιολογη ταινια που εδινε δωρο π.χ το θεμα,η ελευθεροτυπια,κ.α ....?????πολλες...:lol::lol::lol:

ενημερωστε μας...:up:
απο εμενα το εμπνευστηκες που εχασα χθες την Τζεην Εηρ?:lol::lol::lol::lol:

απο εμενα το εμπνευστηκες που εχασα χθες την Τζεην Εηρ?:lol::lol::lol::lol:

για σας δουλευω βρε...για να μην χάνουμε ταινια για ταινια...:lol::lol::lol::lol:

για σας δουλευω βρε...για να μην χάνουμε ταινια για ταινια...:lol::lol::lol::lol:
η αληθεια ειναι πως αν το ειχα θυμηθει νωριτερα θα την προλαβαινα...αρα ευγε Ρια με τις ιδεες σου!!!!:up::up::up:

η αληθεια ειναι πως αν το ειχα θυμηθει νωριτερα θα την προλαβαινα...αρα ευγε Ρια με τις ιδεες σου!!!!:up::up::up:

αα!οχι δεν το εμπνευστηκα εγω..απλα επειδη ολοι λεγαν ας ξεκινησουμε ενα τετοιο θεμα..αντε..ποιος θα κανει την αρχη???και αφου κανεις δεν το εκανε λεω δεν γινεται και γω ειμαι σινεφιλ(με κινουμενα σχεδια περισσοτερο)αλλα δεν το λεμε παραεξω...οποτε..ταρατατα...εδω θα λεμε τι παιζει στις εφημεριδες για να ειμαστε προετοιμασμενοι...:lol::up::up::up:

και γω ειμαι σινεφιλ(με κινουμενα σχεδια περισσοτερο)
Πήρες την καινούρια Μπάρμπι;;;;;:D

την εχεις??????????ελπιζω να μη γινουμε ρεζιλι..μηπως να σου εστελνα πμ?????????:lol::lol::lol::lol::lol:

καλε!σοβαρα μιλατε?

αρχισαν το δουλεμα γιατι καλε?????????εδω πηρα το Happy feet ..η μπαρμπι μας χαλαει??????αντε..ειμαι νινι ακομη..25 χρονων γαιδουρα...αλλα δεν το λεμε.........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το θεμα ειναι DVD απο εφημεριδες.Εγω θα σας προτινω ομως CD.
Το ΒΗΜΑ της Κυριακης απο αυτην την κυριακη, και καθε κυριακη, ξεκιναει σειρα απο CD του Μικη Θεοδωρακη.Θα ειναι συνολικα 8 CD με μια κασετινα.
Ειναι οι πρωτες εκτελεσεις απο Μ.Λιντα, Γ.Μπιθικωτση, Σ.Καζαντζιδη, Μαρινελα κ.α.Για τους λατρεις του εντεχνου τραγουδιου.
Επιτελους βρηκα την "Μυρτια"του Ν.Γκατσου με την Μ.Λιντα :up:
Desdemona παλι τα πηρα απο τον Λαμπρακη:blink:

βρε ρια μου να σου μαζεψω οτι παιδικα και κοριτσιστικα εχω να στα δωσω να αδειασει και ο τοπος?:hmm::P

:hmm::hmm::hmm::hmm:με βαζεις σε πειρασμο :lol::lol:τι να κανω ????που τρελαινομαι για τα παιδακια και νιωθω και γω η ιδια παιδι?:lol::lol:αν εχεις την μπαρμπι και τον καρχαριομαχο ευχαριστως να σε ξελαφρωσω!!!!!!:lol::lol:

ΕΤ
Αντώνης Ρέμος ΠΟΤΕ/Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
Το Θαύμα της Βέρνης/ Λουις Κλαμροθ , Πετερ Λοχμεγερ
Ο Αρθουρ και οι Μινιμοϊ (παιδικό)

Κ-Καθημερινής
Πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Θεσ/νίκη!!!
& Κ9 φυσικά!!:)

Απο διαφημηση στην τηλεοραση ακουσα οτι το ΘΕΜΑ( αυτο του Αναστασιαδη) την Κυρικη δινει το DVD με τους 300.:)
Σε οσους αρεσε η ταινια, μην το χασετε.:)
Εμενα μου αρεσε ο ηθοποιος που επαιζε τον Λεωνιαδα(και δεν θυμαμαι το ονομα του);):D

Εμενα μου αρεσε ο ηθοποιος που επαιζε τον Λεωνιαδα(και δεν θυμαμαι το ονομα του);):D
Gerard Butler.;) Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ταινία "P.S. I love you."

Εγώ θα την πάρω μόνο και μόνο για να ξαναδώ τον Ξέρξη.... και να πεθάνω στα γέλια!!!!!!:P:lol:

Εγώ θα την πάρω μόνο και μόνο για να ξαναδώ τον Ξέρξη.... και να πεθάνω στα γέλια!!!!!!:P:lol:

Καλα Julia μου,σ'αυτο δεν εχεις αδικο.;) Πως τον ειχαν κανει ετσι τον ανθρωπο, και γενικοτερα τους Περσες!:blink::lol::lol:
Νομιζω οτι το υπουργειο Πολιτισμου του Ιραν(η σημερινη Περσια) ειχε διαμαρτηρηθει τοτε.:hmm:Αλλα σιγα τωρα το Χολιγουντ μην ενδιαφερεται για την σωστη μεταφορα της ιστοριας.:hmm:

Αυριο η Real News δινει σε DVD την οπερα του Μοτσαρτ τον "Μαγεμενο Αυλο" με τον Κενεθ Μπρανα. Απο κλασικη μουσικη βεβαια δεν ξερω πολλα αλλα ο Μοτσαρτ μ'αρεσει πολυ.Και ο Μαγεμενος Αυλος μου αρεσει περισσοτερο απο τις οπερες του οπως μ'αρεσει πολυ και "Η μικρη νυχτερινη μουσικη" (Desdemona αν το γραφω λαθος,διορθωσε με;)) .
Σκεφτομαι να παρω το DVD.:D

Η Καθημερινη σημερα ξεκιναει μια σειρα(τρια) ντοκιμαντερ του BBC για την Ινδια.Τωρα το βαλα να παιξει, εχει υπεροχη φωτογραφια και παρουσιαζει το ζωικο βασιλειο στις πηγες του Γαγγη στα Ιμαλαια.
Η λεοπαρδαλη που ζει εκει ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ.Μετα θα δειξει και την τιγρη του Γαγγη.
Julia ξερω οτι σου αρεσουν αυτα, μην το χασεις!;):D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back