ria23
Διάσημο μέλος

ενημερωστε μας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάρα πολλές φορές. Ευχαριστούμε Ριαγιατι ποσες φορες μετανιωσαμε που δεν προλαβαμε να παρουμε μια .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
απο εμενα το εμπνευστηκες που εχασα χθες την Τζεην Εηρ?για να μη χαλαμε χατηρι σε κανεναν..και επειδη δεν βλεπω να κανει κανεις το πρωτο βημα...ας ανοιξουμε ενα θεμα οπου θα λεμε τι dvd δινουν δωρο εφημεριδες..ωστε να προλαβαινουμε να παρουμε και τπτ...γιατι ποσες φορες μετανιωσαμε που δεν προλαβαμε να παρουμε μια αξιολογη ταινια που εδινε δωρο π.χ το θεμα,η ελευθεροτυπια,κ.α ....?????πολλες...
ενημερωστε μας...![]()

ria23
Διάσημο μέλος
απο εμενα το εμπνευστηκες που εχασα χθες την Τζεην Εηρ?![]()
για σας δουλευω βρε...για να μην χάνουμε ταινια για ταινια...

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
η αληθεια ειναι πως αν το ειχα θυμηθει νωριτερα θα την προλαβαινα...αρα ευγε Ρια με τις ιδεες σου!!!!για σας δουλευω βρε...για να μην χάνουμε ταινια για ταινια...![]()

ria23
Διάσημο μέλος
η αληθεια ειναι πως αν το ειχα θυμηθει νωριτερα θα την προλαβαινα...αρα ευγε Ρια με τις ιδεες σου!!!!![]()
αα!οχι δεν το εμπνευστηκα εγω..απλα επειδη ολοι λεγαν ας ξεκινησουμε ενα τετοιο θεμα..αντε..ποιος θα κανει την αρχη???και αφου κανεις δεν το εκανε λεω δεν γινεται και γω ειμαι σινεφιλ(με κινουμενα σχεδια περισσοτερο)αλλα δεν το λεμε παραεξω...οποτε..ταρατατα...εδω θα λεμε τι παιζει στις εφημεριδες για να ειμαστε προετοιμασμενοι...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πήρες την καινούρια Μπάρμπι;;;;;και γω ειμαι σινεφιλ(με κινουμενα σχεδια περισσοτερο)

ria23
Διάσημο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το ΒΗΜΑ της Κυριακης απο αυτην την κυριακη, και καθε κυριακη, ξεκιναει σειρα απο CD του Μικη Θεοδωρακη.Θα ειναι συνολικα 8 CD με μια κασετινα.
Ειναι οι πρωτες εκτελεσεις απο Μ.Λιντα, Γ.Μπιθικωτση, Σ.Καζαντζιδη, Μαρινελα κ.α.Για τους λατρεις του εντεχνου τραγουδιου.
Επιτελους βρηκα την "Μυρτια"του Ν.Γκατσου με την Μ.Λιντα

Desdemona παλι τα πηρα απο τον Λαμπρακη

myrtos
Δραστήριο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

με βαζεις σε πειρασμο 
τι να κανω ????που τρελαινομαι για τα παιδακια και νιωθω και γω η ιδια παιδι?
αν εχεις την μπαρμπι και τον καρχαριομαχο ευχαριστως να σε ξελαφρωσω!!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αντώνης Ρέμος ΠΟΤΕ/Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
Το Θαύμα της Βέρνης/ Λουις Κλαμροθ , Πετερ Λοχμεγερ
Ο Αρθουρ και οι Μινιμοϊ (παιδικό)
Κ-Καθημερινής
Πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Θεσ/νίκη!!!
& Κ9 φυσικά!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σε οσους αρεσε η ταινια, μην το χασετε.

Εμενα μου αρεσε ο ηθοποιος που επαιζε τον Λεωνιαδα(και δεν θυμαμαι το ονομα του)

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gerard Butler.Εμενα μου αρεσε ο ηθοποιος που επαιζε τον Λεωνιαδα(και δεν θυμαμαι το ονομα του)![]()
Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ταινία "P.S. I love you."Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ θα την πάρω μόνο και μόνο για να ξαναδώ τον Ξέρξη.... και να πεθάνω στα γέλια!!!!!!![]()
Καλα Julia μου,σ'αυτο δεν εχεις αδικο.
Πως τον ειχαν κανει ετσι τον ανθρωπο, και γενικοτερα τους Περσες!

Νομιζω οτι το υπουργειο Πολιτισμου του Ιραν(η σημερινη Περσια) ειχε διαμαρτηρηθει τοτε.
Αλλα σιγα τωρα το Χολιγουντ μην ενδιαφερεται για την σωστη μεταφορα της ιστοριας.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
) .Σκεφτομαι να παρω το DVD.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η λεοπαρδαλη που ζει εκει ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ.Μετα θα δειξει και την τιγρη του Γαγγη.
Julia ξερω οτι σου αρεσουν αυτα, μην το χασεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool