Dimitrisath
Νεοφερμένο μέλος
η γατουλα εινε περιπου 6 χρνον θηλυκια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάποιες φορές ανοίγουν στο πλάι, γιατί, αν θυμάμαι καλά, θεωρείται πιο εύκολο. Γίνεται κυρίως σε στειρώσεις αδέσποτων, που δεν τους νοιάζει αν μείνει ουλή.
Τώρα ή το έκανε για δική του ευκολία, ή μπορεί να υπήρχε κάποιος ιατρκός λόγος που δεν μπορώ να ξέρω.
Συνέχισε να τη φροντίζεις, και αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, πήγαινέ την σε κάποιον άλλο καλύτερα για να έχεις και μια δεύτερη γνώμη αν έχεις ανασφάλεια. Προς το παρόν πάντως, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς, όσο τη βλέπεις να αναρρώνει ομαλά. Απλά έχε το νου σου για οτιδήποτε περίεργο

Βρήκα το θέμα σου να συζητείται σε ένα άλλο φόρουμ στα αγγλικά:
https://www.catforum.com/forum/38-health-nutrition/101851-cat-spayed-side-belly.html
Φαίνεται λοιπόν οκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα Δημητρη.Η γατουλα πως ειναι γενικοτερα;Εχει συνελθει;Τρωει;;
Φανταζομαι οτι θα σου εδωσε αντιβιωση ο γιατρος να της δινεις,ή θα της εκανε ενεσιμη αντιβιωση,ή οχι;
Dimitrisath
Νεοφερμένο μέλος
ακόμα δεν τρώει ούτε πίνει νερό μονίτης της δεινω εγω με μια συριγγα την βλέπω κάπως σοκαρισμένη καθετε στο κουτακι της μεσα και δεν βγενει ευκολα,ο γιατρός μου έδωσε vetrimoxin 1 /4 του χαπιου πρωι βραδυ και Drontal plus 1 χαπι την ημερα αυτα μου ειπε να της τα δοσω απο 19 του μηνα δηλαδι απο αυριο , επισης μου ειπε αν δεν παρει τα φαρμακατης να την παω απο εκει για ενεσημα και να της βαλει ορο..
οι διαφορες απο χθες που βλεπω εινε οτι εχει συνελθει απο τη ναρκοση και οτι σηκοθκε και πηγε στην αμο της και αρχισε να πλενετε
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι θετικό το γεγονός ότι άρχισε να συνέρχεται, υποθέτω ότι θα πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέλθει πλήρως οπότε θα χρειαστεί λίγη υπομονή από την πλευρά σου.
Εύχομαι να αναρρώσει το ταχύτερο δυνατόν!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κι εγω πιστευω πως χρειαζεται λιγος χρονος ακομη για να δεις αν αναρρωνει κανονικα, ειναι νωρις ακομη. Παληα τις τομες, ακομη και για τις στειρωσεις τις κανανε στο πλαι, δυο γατουλες μου εκει τις ειχαν, μονο η μικροτερη την εχει στην κοιλιτσα και τα ραμματα νομιζω ετσι δειχνουν, σαν να ειναι προχειρα, απ' οτι μπορω να θυμηθω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ντρονταλ;;Αυτο ειναι χαπι αποπαρασιτωσης..ο γιατρός μου έδωσε vetrimoxin 1 /4 του χαπιου πρωι βραδυ και Drontal plus 1 χαπι την ημερα

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ντρονταλ;;Αυτο ειναι χαπι αποπαρασιτωσης..![]()
Eτσι ακριβως ειναι. Ντρονταλ δινουμε ενα καθε 3 μηνες.
Παρε το γιατρο τηλεφωνο, να συνεννοηθεις, μη το πλακωσεις το γατι καθε μερα Ντρονταλ,
γιατι δε ξερω τι μπορει να του προκαλεσει.
Αν εχεις το κουτακι, διαβασε μεσα τις οδηγιες χορηγησης.
Ευχομαι γρηγορα περαστικα

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Dimitrisath
Νεοφερμένο μέλος
το Drontal που μου έδωσε ο γιατρόs μέσα είχε Baytril τελικά. απλά το κουτάκι ήταν από Drontal
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool