Eγχείρηση πυομήτρας

Dimitrisath

Νεοφερμένο μέλος

Ο Dimitrisath αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
καλησπέρα σας με λένε δημητρη είμαι νέο μέλος έχω το εξής θέμα η γατούλα μου σήμερα μπήκε για επέμβαση ( "πιομυτρα" ) από ότι μου είπε ο γιατρός χρειαζόταν. η γάτα ευγαζε από πίσω ποιον με αίμα ( ποσοτιτα). να μην πολυλογώ την πείρα μετά την επέμβαση να την φέρω σπίτι. καθώς διάβαζα κάποιες συμβουλές στο internet το τι να προσέχω μετά την επέμβαση είδα κάποιες φωτογραφίες μετά από επεμβάσεις όλα τα ζωάκια που είχαν κάνει παρόμοια επέμβαση είχαν την τομή στην "κοιλιτσατους" από κάτω εμενα την έχει στην "αριστεριτης" πλευρά μπροστά από το μπουτι της περίπου είναι σωστή η τομή σε εκείνο το σημείο? μήπως έχει κάνει κάτι κακό στο γατάκι μου? ειμ σε κατάσταση πανικού δεν ξέρω τι να κάνω, ο γιατρος μου φανικε πολυ κακος ακομα και τα ραματα μου φενοντε πολυ προχειρα

η γατουλα εινε περιπου 6 χρνον θηλυκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: εοιχείρηση πιομυτρας ςος!!

Κάποιες φορές ανοίγουν στο πλάι, γιατί, αν θυμάμαι καλά, θεωρείται πιο εύκολο. Γίνεται κυρίως σε στειρώσεις αδέσποτων, που δεν τους νοιάζει αν μείνει ουλή.
Τώρα ή το έκανε για δική του ευκολία, ή μπορεί να υπήρχε κάποιος ιατρκός λόγος που δεν μπορώ να ξέρω.
Συνέχισε να τη φροντίζεις, και αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, πήγαινέ την σε κάποιον άλλο καλύτερα για να έχεις και μια δεύτερη γνώμη αν έχεις ανασφάλεια. Προς το παρόν πάντως, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς, όσο τη βλέπεις να αναρρώνει ομαλά. Απλά έχε το νου σου για οτιδήποτε περίεργο ;)

Βρήκα το θέμα σου να συζητείται σε ένα άλλο φόρουμ στα αγγλικά:
https://www.catforum.com/forum/38-health-nutrition/101851-cat-spayed-side-belly.html

Φαίνεται λοιπόν οκ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Eγχείρηση πυομήτρας SOS!!

Καλησπερα Δημητρη.Η γατουλα πως ειναι γενικοτερα;Εχει συνελθει;Τρωει;;
Φανταζομαι οτι θα σου εδωσε αντιβιωση ο γιατρος να της δινεις,ή θα της εκανε ενεσιμη αντιβιωση,ή οχι;

ακόμα δεν τρώει ούτε πίνει νερό μονίτης της δεινω εγω με μια συριγγα την βλέπω κάπως σοκαρισμένη καθετε στο κουτακι της μεσα και δεν βγενει ευκολα,ο γιατρός μου έδωσε vetrimoxin 1 /4 του χαπιου πρωι βραδυ και Drontal plus 1 χαπι την ημερα αυτα μου ειπε να της τα δοσω απο 19 του μηνα δηλαδι απο αυριο , επισης μου ειπε αν δεν παρει τα φαρμακατης να την παω απο εκει για ενεσημα και να της βαλει ορο..
οι διαφορες απο χθες που βλεπω εινε οτι εχει συνελθει απο τη ναρκοση και οτι σηκοθκε και πηγε στην αμο της και αρχισε να πλενετε

Είναι θετικό το γεγονός ότι άρχισε να συνέρχεται, υποθέτω ότι θα πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέλθει πλήρως οπότε θα χρειαστεί λίγη υπομονή από την πλευρά σου.
Εύχομαι να αναρρώσει το ταχύτερο δυνατόν! :)

Κι εγω πιστευω πως χρειαζεται λιγος χρονος ακομη για να δεις αν αναρρωνει κανονικα, ειναι νωρις ακομη. Παληα τις τομες, ακομη και για τις στειρωσεις τις κανανε στο πλαι, δυο γατουλες μου εκει τις ειχαν, μονο η μικροτερη την εχει στην κοιλιτσα και τα ραμματα νομιζω ετσι δειχνουν, σαν να ειναι προχειρα, απ' οτι μπορω να θυμηθω.

ο γιατρός μου έδωσε vetrimoxin 1 /4 του χαπιου πρωι βραδυ και Drontal plus 1 χαπι την ημερα
Ντρονταλ;;Αυτο ειναι χαπι αποπαρασιτωσης..:confused:

Ντρονταλ;;Αυτο ειναι χαπι αποπαρασιτωσης..:confused:

Eτσι ακριβως ειναι. Ντρονταλ δινουμε ενα καθε 3 μηνες.
Παρε το γιατρο τηλεφωνο, να συνεννοηθεις, μη το πλακωσεις το γατι καθε μερα Ντρονταλ,
γιατι δε ξερω τι μπορει να του προκαλεσει.
Αν εχεις το κουτακι, διαβασε μεσα τις οδηγιες χορηγησης.
Ευχομαι γρηγορα περαστικα :)

Πως είναι η γατούλα;

καλύτερα την βλέπω λίγο πιο δραστήρια, που και που παίζει κιόλας, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και στα κρεβάτια το μονο θέμα δεν την βλέπω να έχει k πολύ όρεξη για φαγητό της έχω 3 διαφορετικές τροφές μπροστά της και μετα βίας έφαγε 1-2 μπουκιές νεράκι πίνει κανονικά..

το Drontal που μου έδωσε ο γιατρόs μέσα είχε Baytril τελικά. απλά το κουτάκι ήταν από Drontal

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back