Eγχειρισμένο γατάκι και ράμματα...

erika985

Νεοφερμένο μέλος

Η erika985 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
καλησπέρα σας!! Θέλω κάποια βοήθεια σχετικά με ενα θέμα.. έχω ένα γατάκι που μου επεσε απο το μπαλκονι και εσπασε το ποδαράκι του :(... σήμερα έκανε εγχείρηση ... Μου είπε ο γιατρός οτι πρώτον πρέπει να μεινει σχεδον ακινητοποιημένη οποτε με συμβούλεψε να την έχω συνεχως μεσα στο σπιτακι της και επισης πρέπει να προσέχω τα ράμματα αλλα λόγω δουλειάς είμαι αναγκασμένη να λείπω αρκετές ώρες απο το σπίτι .. τώρα που είναι πρόσφατη η νάρκωση της έβαλα αυτο το κολάρο που ειναι ειδικό για να μην τα φτάνει ... είναι όμως πολύ ζωηρούλα (εξου και το σπασμένο ποδαράκι) και, αν και μεταξύ ... φθοράς και αφθαρσίας το έχει ήδη βγάλει 3 φορες ... οπότε δεν θέλω να φανταστω τι θα γίνει στη συνέχεια! το λουράκι της ειναι λαστιχένιο ... Εαν της πάρω απο τα άλλα που είναι σταθερα πιστεύετε θα την κρατήσουν ? τουλάχιστον τις ώρες που θα λείπω? Υπάρχει κάποια άλλη γνώμη για το τι άλλο μπορώ να κάνω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: εγχειρισμένο γατάκι και ράμματα...

Καλησπερα.Τι εννοεις ακριβως,ότι όταν φευγεις τη δενεις με λουρακι;; περισσοτερο,εχω την εντυπωση ότι θα σκοτωνεται με το λουρακι δεμενη..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι δεν είναι δεμένη ... δεν θα της το έκανα αυτο ... μας είπε ο γιατρός να πάρουμε αυτο που ειναι σα χωνακι και μπαινει στο κεφαλακι για να την εμποδισει να φαει τα ραμματα... αυτο το χωνακι δενεται πανω στο κολαρο πως να το εξηγησω ... σε αυτο με το κουδουνακι που μπαινει στο λαιμο:) το οποιο δεν το κραταει και το βγαζει ... δεν ειναι δεμενη ... μεσα στο κλουβακι της ειναι ...

Απάντηση: εγχειρισμένο γατάκι και ράμματα...

ναι..καταλαβα...τι να σου πω,δεν εχει τυχει να βαλω το ειδικο χωνι στις γατες μου,οποτε δεν μπορω να σε διαφωτισω δυστυχως..:(
Αυτο που μπορω να σου πω εγω,ειναι να προσεξεις παρα πολυ απο εδω και περα το μπαλκονι..αν δεν ειναι οχυρωμενο,καλο θα ειναι να μην βγαινει εξω,γιατι το εχουμε δει πολλες φορες αυτο..να επαναλαμβανεται δηλαδη το πεσιμο..και δυστυχως δεν ειναι παντα τυχερα..:(
Ευχομαι πολλα περαστικα...:)

Αυτό έχω σκοπό να κάνω και σύντομα ... Σε ευχαριστούμε και οι 2 μας πολύ και ελπίζω να μην έχουμε άλλα τρεξίματα .... γιατί πολύ φοβάμαι πως οταν φυγει εντελως η ναρκωση θα αρχισει να κοπανιεται δεξια - αριστερα στο σπιτακι της ... εχω βάλει βεβαια μαξιλαρακια για να ειναι μαλακα αλλα δεν ξερω ... εχω στεναχωρηθει πολυ με την ολη ιστορια και θελω να γινει συντομα καλα γιατι δεν την εχουμε συνηθισει ετσι!! :( /...... πάντως σήμερα μετα απο 3 μερες την άκουσα να γουργουριζει οποτε μάλλον εχει αρχίσει να χαλαρώνει λιγο ...:)

πολλα περαστικα κ απο εμενα! Κ μακαρι να εχεις δικιο κ να γινεται ολο κ καλυτερα!:)
κ προσπαθησε να κανεις θετικες κ οχι αρνητικες σκεψεις

Τελευταία επεξεργασία:
σε ευχαριστούμε πολυ! :) .... προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις αλλά η αλήθεια είναι πως φοβάμαι λίγο ... :( την έχω συνηθίσει να μην κάθεται σε ησυχία και τώρα 2 μέρες κοιμάται όλη μέρα .. :( ( πιστεύω να είναι απο τη νάρκωση ...) τουλάχιστον δεν χτυπιέται όπως περίμενα με κίνδυνο να επηρεάσει κι άλλο το πόδι της!!

Όταν λες..κοιμάται όλη μέρα,τι εννοείς;; έχει φάει καθόλου;

εχθές πολύ λίγο, αλλά μ ου το είχε πει ο γιατρός οτι πιθανον να μη φάει λόγω νάρκωσης... σήμερα έφαγε αρκετά το μεσημεράκι και πινει και αρκετο νερο.. κοιμαται- ξυπναει και κάνει τα ποδαρακια της συνεχως σα να πινει γάλα απο τη μαμα της! και γουργουριζει συνεχεια οποτε νομιζω πως απλα "χαλαρωνει" και ξεχναει το πονο της( ?) .... πάντως την έβγαλα σμρ να καθησει στον καναπε και ηθελε να ξανα μπει στο σπιτάκι της!

Το οτι εφαγε σημερα..ειναι πολυ θετικο...ευχομαι πολλα περαστικα,και να μας λετε τα νεα σας..:)

Περαστικα και απο την Τσουτσουκο-οικογενεια!!!!!! Ευχομαστε να πανε ολα καλα!!!!!:)

ευχαριστούμε πολύ ... :):) αύριο θα πάμε στο γιατρό οπότε θα σας ενημερωσουμε για την πορεία μας!! ( την θετική ;) )

Μπραβο ελπιζουμε να πανε ολα θετικα για το ζουζουνακι σας!!!!!
Θα περιμενουμε ενημερωση!

να ρωτησω και κατι αλλο??????? όταν περασουν αυτες οι δυσκολες 15 μερες που ειπε ο γιατρος , θα ειναι πάλι όπως ηταν ???? φιλικη , παιχνιδιαρα και ζουζουνα η με την εγχειρηση και ολα οσα περναει τωρα θα αλλαξει συμπεριφορα???????:confused::redface:

Οχι καλε....πιστεψε με...ακριβως η ιδια θα ειναι!!!!!!!!!:D

αχ χαιρομαι πολυ που μου το λες .... γτ μας εχει συνηθισει εντελως αλλιως και διαβαζα τωρα μηνυματα με γατακια απομακρα και δεν θελω να παει απο το ενα ακρο στο αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ :):):)

Θα περασουν και ολα θα πανε καλα!!!!
Στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια!!!:):):)

καλησπέρα!! :):):)
πάμε πολύ καλά μας είπε ο γιατρός ... :) .... φάγαμε κιολας, παιιιιιιξαμε και λίγο με τα χεράκια μας .... δαγκώσαμε και λίγο το αφεντικό μας για να υπενθυμήσουμε τις ζουζουνιές μας ... χαλαρώσαμε και στο αγαπημένο μας πουφ ... και μας έμειναν μονο 12 μέρες ακόμη να είμαστε κλεισμένες στο σπιτάκι μας μέσα :):)::)

Μπραβο..πολυ καλα νεα!!!!!!!!!:D:D..αλλα..τι εννοεις οτι εμειναν 12 μερες στο σπιτακι της;; 12 μερες σε κλουβι;;; :worry:

ναι..... αναγκαστικά ακινησία ... δεν πρέπει να πέφτει στο ποδαράκι της βάρος ... όσο μπορώ βέβαια και την παρακολουθώ την βγάζω και ξαπλώνει στον καναπέ αλλα πρέπει να κάνει περιορισμένες κινησεις!!
Άλλωστε και ο γιατρος μου είπε" μην της δινεις πολυ αερα , γιατι με το παραμικρο μπορει να μετακινηθει το καρφακι , οποτε τσαμπα η εγχειρηση" ... ε τι να κανουμε? ? υπομονη 12 μερουλες ....και αυτη πάντως ( ίσως να είμαι υπερβολλικη) αλλα δείχνει να το έχει καταλαβει , γιατι πρωτον δεν το κινει πολυ και δεν το ακουμπαει κατω αλλα και οταν την ππλησιαζω στο κλουβακι μπαινει χωρις "γκρινιες" όπως πριν απο ολο αυτο ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back