erika985
Νεοφερμένο μέλος
... σήμερα έκανε εγχείρηση ... Μου είπε ο γιατρός οτι πρώτον πρέπει να μεινει σχεδον ακινητοποιημένη οποτε με συμβούλεψε να την έχω συνεχως μεσα στο σπιτακι της και επισης πρέπει να προσέχω τα ράμματα αλλα λόγω δουλειάς είμαι αναγκασμένη να λείπω αρκετές ώρες απο το σπίτι .. τώρα που είναι πρόσφατη η νάρκωση της έβαλα αυτο το κολάρο που ειναι ειδικό για να μην τα φτάνει ... είναι όμως πολύ ζωηρούλα (εξου και το σπασμένο ποδαράκι) και, αν και μεταξύ ... φθοράς και αφθαρσίας το έχει ήδη βγάλει 3 φορες ... οπότε δεν θέλω να φανταστω τι θα γίνει στη συνέχεια! το λουράκι της ειναι λαστιχένιο ... Εαν της πάρω απο τα άλλα που είναι σταθερα πιστεύετε θα την κρατήσουν ? τουλάχιστον τις ώρες που θα λείπω? Υπάρχει κάποια άλλη γνώμη για το τι άλλο μπορώ να κάνω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Τι εννοεις ακριβως,ότι όταν φευγεις τη δενεις με λουρακι;; περισσοτερο,εχω την εντυπωση ότι θα σκοτωνεται με το λουρακι δεμενη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erika985
Νεοφερμένο μέλος
το οποιο δεν το κραταει και το βγαζει ... δεν ειναι δεμενη ... μεσα στο κλουβακι της ειναι ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι..καταλαβα...τι να σου πω,δεν εχει τυχει να βαλω το ειδικο χωνι στις γατες μου,οποτε δεν μπορω να σε διαφωτισω δυστυχως..

Αυτο που μπορω να σου πω εγω,ειναι να προσεξεις παρα πολυ απο εδω και περα το μπαλκονι..αν δεν ειναι οχυρωμενο,καλο θα ειναι να μην βγαινει εξω,γιατι το εχουμε δει πολλες φορες αυτο..να επαναλαμβανεται δηλαδη το πεσιμο..και δυστυχως δεν ειναι παντα τυχερα..

Ευχομαι πολλα περαστικα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erika985
Νεοφερμένο μέλος
/...... πάντως σήμερα μετα απο 3 μερες την άκουσα να γουργουριζει οποτε μάλλον εχει αρχίσει να χαλαρώνει λιγο ...
elsavet
Νεοφερμένο μέλος

κ προσπαθησε να κανεις θετικες κ οχι αρνητικες σκεψεις
erika985
Νεοφερμένο μέλος
.... προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις αλλά η αλήθεια είναι πως φοβάμαι λίγο ...
την έχω συνηθίσει να μην κάθεται σε ησυχία και τώρα 2 μέρες κοιμάται όλη μέρα ..
( πιστεύω να είναι απο τη νάρκωση ...) τουλάχιστον δεν χτυπιέται όπως περίμενα με κίνδυνο να επηρεάσει κι άλλο το πόδι της!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
erika985
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

speri
Διάσημο μέλος

erika985
Νεοφερμένο μέλος

αύριο θα πάμε στο γιατρό οπότε θα σας ενημερωσουμε για την πορεία μας!! ( την θετική
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Θα περιμενουμε ενημερωση!
erika985
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

erika985
Νεοφερμένο μέλος

speri
Διάσημο μέλος
Στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια!!!

erika985
Νεοφερμένο μέλος

πάμε πολύ καλά μας είπε ο γιατρός ...
.... φάγαμε κιολας, παιιιιιιξαμε και λίγο με τα χεράκια μας .... δαγκώσαμε και λίγο το αφεντικό μας για να υπενθυμήσουμε τις ζουζουνιές μας ... χαλαρώσαμε και στο αγαπημένο μας πουφ ... και μας έμειναν μονο 12 μέρες ακόμη να είμαστε κλεισμένες στο σπιτάκι μας μέσα 
:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..αλλα..τι εννοεις οτι εμειναν 12 μερες στο σπιτακι της;; 12 μερες σε κλουβι;;; 
erika985
Νεοφερμένο μέλος
Άλλωστε και ο γιατρος μου είπε" μην της δινεις πολυ αερα , γιατι με το παραμικρο μπορει να μετακινηθει το καρφακι , οποτε τσαμπα η εγχειρηση" ... ε τι να κανουμε? ? υπομονη 12 μερουλες ....και αυτη πάντως ( ίσως να είμαι υπερβολλικη) αλλα δείχνει να το έχει καταλαβει , γιατι πρωτον δεν το κινει πολυ και δεν το ακουμπαει κατω αλλα και οταν την ππλησιαζω στο κλουβακι μπαινει χωρις "γκρινιες" όπως πριν απο ολο αυτο ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool