mickey mouse
Διάσημο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

στην δική μας πολυκατοικία απαγορεύεται από τον κανονισμό να κρεμάσουμε οτιδήποτε από την έξω μεριά της πρόσοψης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
καταλαβαίνω τί λες αλλά αν τις βάλω απο μέσα δεν θα προστατεύεται η μικρή αν ανέβει στο περβάζι.
Βέβαια θα μορούσα να βάλω κανα δυό κι απο μέσα αλλά το βάρος??Την τελευταία βδομάδα δεν έχει ανέβει ή τουλάχιστον όχι μπροστά μου.
ξέρω γω πάλι θα δούμε
Άντε ας μην τρελαθώ κιόλας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
δεν θέλω να σε τρελαίνω αλλά αν πατάει στην κουπαστή τουλάχιστον ξέρει που πατάει και που είναι το κενό, αν κάθεται μέσα στην γλάστρα και η γλάστρα φύγει δεν θα ξέρει η καϊμενούλα από πού της ήρθε![]()

σκέψου και να ήθελες να με τρελάνεις 
!!!!

Πλάκα κάνω. Τις έχω δεμένες και ασφαλισμένες με σύρμα αλλά θα βάλω και απο μέσα τελικά.
Ε!!! και ο γατο θεός είναι μεγάλος

ΥΓ. Δείτε μας και σε νέες ποζες στο θεματάκι μας

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τι θα κάνει δηλαδή; Θα πάει να το παίξει δεύτερος Louganis στα καλά του καθουμένου;
Δεν φτάνουν αυτά τα οχυρωματικά πια; Τι πρέπει να κάνω πια, να το χτίσω ολοτρόγυρα το μπαλκόνι με τούβλα "για να είναι ακίνδυνο";
Μήπως πρέπει να δείξω λίγη εμπιστοσύνη στη γατίσια του φύση και να τον αμολήσω στο μπαλκόνι κι ας κάνει ό,τι θέλει πια;;;
Μα τι σύνδρομο είναι αυτό που με έχει πιάσει ξαφνικά;;; Ολωνών τα γατιά τα έχουν 400 και μόνο ο καημένος ο Beeb βγήκε χαζοντάμαρο;;;

Δεν μου αρέσω καθόλου!!! 
Ελπίζω το σύνδρομο να οφείλεται στο PMS και να ξεκουμπιστεί γρήγορααααααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
πχ. η Άρια κάθεται ξάπλα συνέχια στο καναπεδάκι που έχω στο μπαλκόνι και δεν πλησιάζει καθόλου στην άκρη, δεν την ενδιαφέρει καν να δει τι γίνεται έξω

βλέπεις θα το είχε μπουχτίσει και αυτό που της έλειπε ήταν η απόλυτη χαλάρωση κάπου ζεστά και μαλακά

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Γιατί να κοντεύω να τον κάνω μπούλη απ' το να τρέχω από πίσω του όποτε βγαίνει;
Τι θα κάνει δηλαδή; Θα πάει να το παίξει δεύτερος Louganis στα καλά του καθουμένου;
Μήπως πρέπει να δείξω λίγη εμπιστοσύνη στη γατίσια του φύση και να τον αμολήσω στο μπαλκόνι κι ας κάνει ό,τι θέλει πια;;;
Μα τι σύνδρομο είναι αυτό που με έχει πιάσει ξαφνικά;;; Ολωνών τα γατιά τα έχουν 400 και μόνο ο καημένος ο Beeb βγήκε χαζοντάμαρο;;;
Δεν μου αρέσω καθόλου!!!
Ελπίζω το σύνδρομο να οφείλεται στο PMS και να ξεκουμπιστεί γρήγοραααααα
Έχεις απόλυτο δίκιο zbeez. Συμφωνώ και επαυξάνω

Και για το κοριτσάκι μου που οδηγεί 3 χρόνια ήδη και ανεβοκατεβαίνει Αθήνα - Ναύπλιο φοβάμαι αλλά την σταυρώνω και την ξεπροβοδίζω.

Ε... πια να μην τα κάνουμε και μαμούχαλα

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ξέρεις, υποψιάζομαι ότι φταίει το εξής: πριν από 6 χρόνια άλλαξα δουλειά και τώρα δουλεύω μέσα στο σπίτι. Παλιά, όταν δούλευα οκτάωρο εκτός, άφηνα τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή κι ούτε ξέρω τι έκαναν τα γατιά μου στο μπαλκόνι όσο έλειπα... και δεν είχα και πλέγμα!Έχεις απόλυτο δίκιο zbeez. Συμφωνώ και επαυξάνω
Και για το κοριτσάκι μου που οδηγεί 3 χρόνια ήδη και ανεβοκατεβαίνει Αθήνα - Ναύπλιο φοβάμαι αλλά την σταυρώνω και την ξεπροβοδίζω.
Ε... πια να μην τα κάνουμε και μαμούχαλα
Τώρα που είμαι πολλές ώρες στο σπίτι, μου βγαίνει μια υπερβολική προστατευτικότητα που δεν μου αρέσει καθόλου. Βρε μπας και γέρασα;;;;

Raisa
Περιβόητο μέλος
Βρε μπας και γέρασα;;;;![]()
Βρε μπας και πρέπει να αλλάξεις δουλειά???

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπααααα, αυτό είναι αδύνατον... Εκτός κι αν μου πέσει κανένα τζόκερ!!!Βρε μπας και πρέπει να αλλάξεις δουλειά???![]()
Εγκέφαλο πρέπει να αλλάξω!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Κι εγώ τον Τούλη τον άφηνα τελείως ελευθερο και χωρίς πλέγματα και τέντες και γλαστρες, τον χοντρούλη μου

!! Γνωρίζετε όλες φυσικά ότι έχει τα ωραιότερα μουστάκια του κόσμου

!!!Τί λέτε ποιός θα μας πάει κόντρα για τα μουστάκια???
Έλα να αρχίσουμε μια κόντρα!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Έχω... άσπρα-κάτασπρα μουστάκια καιΒρε μπας και πρέπει να ξαμοληθούμε σε καμμιά παραλία κορίτσια για ηλιοθεραπεία και δροσιά??
Κι εγώ τον Τούλη τον άφηνα τελείως ελευθερο και χωρίς πλέγματα και τέντες και γλαστρες, τον χοντρούλη μου!!
Γνωρίζετε όλες φυσικά ότι έχει τα ωραιότερα μουστάκια του κόσμου!!!
Τί λέτε ποιός θα μας πάει κόντρα για τα μουστάκια???
Έλα να αρχίσουμε μια κόντρα!!!![]()
μαύρα-κατάμαυρα μουστάκια!!!!
Καλύπτω τα δύο άκρα του φάσματος!
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
ΤώΒρε μπας και πρέπει να ξαμοληθούμε σε καμμιά παραλία κορίτσια για ηλιοθεραπεία και δροσιά??
Κι εγώ τον Τούλη τον άφηνα τελείως ελευθερο και χωρίς πλέγματα και τέντες και γλαστρες, τον χοντρούλη μου!!
Γνωρίζετε όλες φυσικά ότι έχει τα ωραιότερα μουστάκια του κόσμου!!!
Τί λέτε ποιός θα μας πάει κόντρα για τα μουστάκια???
Έλα να αρχίσουμε μια κόντρα!!!![]()
ρα που το είπες το παρατήρισα!!!Καλά με τέτοια μουστάκια θα πρέπει να έχει φοβερή ισορροποία, τι φοβάσαι λοιπόν!Να φοβάσαι λίγο λιγότερο...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χθες άφησα τον Beeb να αλωνίζει στο οχυρωμένο μπαλκόνι μου χωρίς επίβλεψη. Πήγα στη συνάντηση του MyCat Θεσ/νίκης έχοντας αφήσει ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες. Γύρισα την ώρα που είχε πάρει να σκοτεινιάζει, δηλαδή την ώρα που οι πτερωτοί μου γείτονες κόβουν βόλτες στο ύψος του μπαλκονιού μου πριν πάνε για ύπνο. Είχα μια ανησυχία μήπως δω τον Beeb κάτω στην είσοδο να χτυπάει θυροτηλέφωνα... Όμως όταν ανέβηκα επάνω βρήκα και τα δύο γατιά στην πόρτα να με περιμένουν, δίκην επιτροπής υποδοχής!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τα μπαλκονονέα μας:
Χθες άφησα τον Beeb να αλωνίζει στο οχυρωμένο μπαλκόνι μου χωρίς επίβλεψη. Πήγα στη συνάντηση του MyCat Θεσ/νίκης έχοντας αφήσει ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες. Γύρισα την ώρα που είχε πάρει να σκοτεινιάζει, δηλαδή την ώρα που οι πτερωτοί μου γείτονες κόβουν βόλτες στο ύψος του μπαλκονιού μου πριν πάνε για ύπνο. Είχα μια ανησυχία μήπως δω τον Beeb κάτω στην είσοδο να χτυπάει θυροτηλέφωνα... Όμως όταν ανέβηκα επάνω βρήκα και τα δύο γατιά στην πόρτα να με περιμένουν, δίκην επιτροπής υποδοχής!![]()
Καλε ο Beeb μονο οταν αισθανεται την ασφαλεια της παρουσιας σου κανει τον μεγαλο κομαντος
Μονος του σιγουρα τρυπωνει καπου και περιμενει ανυπομονα την επιστροφη σου
Μην φανταζεσαι σημεια και τερατα,σιγα μην τα κανει αυτα χωρις κοινο
Η Ασπρη ως γνωστον θα κοιμαται και θα τον γραφει
Η δικη μου η φοβιτσιαρα ετσι κανει τουλαχιστον

stellak
Διάσημο μέλος
Είχα μια ανησυχία μήπως δω τον Beeb κάτω στην είσοδο να χτυπάει θυροτηλέφωνα... Όμως όταν ανέβηκα επάνω βρήκα και τα δύο γατιά στην πόρτα να με περιμένουν, δίκην επιτροπής υποδοχής!![]()

Έλα, καημένη, βγάλ' του κανένα αντικλείδι του γάτου να μην υποχρεώνεται στους γείτονες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σωστή σε βρίσκω!!!!Έλα, καημένη, βγάλ' του κανένα αντικλείδι του γάτου να μην υποχρεώνεται στους γείτονες!

vasilist
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool