Eλευθερία στο μπαλκόνι

Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω πιά η Ελληνίδα μάνα!!!:hmm:
Βέβαια η δεσποινίς Πούπσυ έχει δοκιμάσει και να απλώσει την αρίδα της στις ζαρντινιέρες!!!!
Πολύ τζαναμπέτικο γατί μας βγήκε;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μήπως αν τις έβαζες προς τα μέσα? και δεν θα μπορούσε τόσο εύκολα να σκαρφαλώσει και αν έπεφτε θα έπεφτε μέσα στο μπαλκόνι και όχι κάτω, ας μην πούμε και για τον δύσμοιρο περαστικό που μπορεί να έτρωγε γλάστρα και γάτα στο κεφάλι μαζί:lol:

στην δική μας πολυκατοικία απαγορεύεται από τον κανονισμό να κρεμάσουμε οτιδήποτε από την έξω μεριά της πρόσοψης:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:καταλαβαίνω τί λες αλλά αν τις βάλω απο μέσα δεν θα προστατεύεται η μικρή αν ανέβει στο περβάζι.
:hmm:Βέβαια θα μορούσα να βάλω κανα δυό κι απο μέσα αλλά το βάρος??
Την τελευταία βδομάδα δεν έχει ανέβει ή τουλάχιστον όχι μπροστά μου.
:confused: ξέρω γω πάλι θα δούμε:confused:
Άντε ας μην τρελαθώ κιόλας!!!

δεν θέλω να σε τρελαίνω αλλά αν πατάει στην κουπαστή τουλάχιστον ξέρει που πατάει και που είναι το κενό, αν κάθεται μέσα στην γλάστρα και η γλάστρα φύγει δεν θα ξέρει η καϊμενούλα από πού της ήρθε:/:

δεν θέλω να σε τρελαίνω αλλά αν πατάει στην κουπαστή τουλάχιστον ξέρει που πατάει και που είναι το κενό, αν κάθεται μέσα στην γλάστρα και η γλάστρα φύγει δεν θα ξέρει η καϊμενούλα από πού της ήρθε:/:

:lol::lol: σκέψου και να ήθελες να με τρελάνεις :lol::lol: !!!!
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
Πλάκα κάνω. Τις έχω δεμένες και ασφαλισμένες με σύρμα αλλά θα βάλω και απο μέσα τελικά.
Ε!!! και ο γατο θεός είναι μεγάλος :D

ΥΓ. Δείτε μας και σε νέες ποζες στο θεματάκι μας:inlove::inlove::inlove::inlove:

Βρε παιδιά, μήπως μπορείτε να με λογικέψετε; Γιατί να φοβάμαι να αφήσω ειδικά τον Beeb μόνο του στο μπαλκόνι; Γιατί να κοντεύω να τον κάνω μπούλη απ' το να τρέχω από πίσω του όποτε βγαίνει;
Τι θα κάνει δηλαδή; Θα πάει να το παίξει δεύτερος Louganis στα καλά του καθουμένου;
Δεν φτάνουν αυτά τα οχυρωματικά πια; Τι πρέπει να κάνω πια, να το χτίσω ολοτρόγυρα το μπαλκόνι με τούβλα "για να είναι ακίνδυνο";
Μήπως πρέπει να δείξω λίγη εμπιστοσύνη στη γατίσια του φύση και να τον αμολήσω στο μπαλκόνι κι ας κάνει ό,τι θέλει πια;;;
Μα τι σύνδρομο είναι αυτό που με έχει πιάσει ξαφνικά;;; Ολωνών τα γατιά τα έχουν 400 και μόνο ο καημένος ο Beeb βγήκε χαζοντάμαρο;;;
:blink::/: Δεν μου αρέσω καθόλου!!! :mad::( Ελπίζω το σύνδρομο να οφείλεται στο PMS και να ξεκουμπιστεί γρήγοραααααα

νομίζω ότι θέλει λίγη παρακολούθηση στην αρχή και ανάλογα με την συμπεριφορά της κάθε γάτας φροντίζεις να κάνεις ότι μπορείς

πχ. η Άρια κάθεται ξάπλα συνέχια στο καναπεδάκι που έχω στο μπαλκόνι και δεν πλησιάζει καθόλου στην άκρη, δεν την ενδιαφέρει καν να δει τι γίνεται έξω:lol:

βλέπεις θα το είχε μπουχτίσει και αυτό που της έλειπε ήταν η απόλυτη χαλάρωση κάπου ζεστά και μαλακά:)

Γιατί να κοντεύω να τον κάνω μπούλη απ' το να τρέχω από πίσω του όποτε βγαίνει;
Τι θα κάνει δηλαδή; Θα πάει να το παίξει δεύτερος Louganis στα καλά του καθουμένου;

Μήπως πρέπει να δείξω λίγη εμπιστοσύνη στη γατίσια του φύση και να τον αμολήσω στο μπαλκόνι κι ας κάνει ό,τι θέλει πια;;;

Μα τι σύνδρομο είναι αυτό που με έχει πιάσει ξαφνικά;;; Ολωνών τα γατιά τα έχουν 400 και μόνο ο καημένος ο Beeb βγήκε χαζοντάμαρο;;;
:blink::/: Δεν μου αρέσω καθόλου!!! :mad::( Ελπίζω το σύνδρομο να οφείλεται στο PMS και να ξεκουμπιστεί γρήγοραααααα

Έχεις απόλυτο δίκιο zbeez. Συμφωνώ και επαυξάνω:up::up:

Και για το κοριτσάκι μου που οδηγεί 3 χρόνια ήδη και ανεβοκατεβαίνει Αθήνα - Ναύπλιο φοβάμαι αλλά την σταυρώνω και την ξεπροβοδίζω. ;)
Ε... πια να μην τα κάνουμε και μαμούχαλα:lol:

Έχεις απόλυτο δίκιο zbeez. Συμφωνώ και επαυξάνω:up::up:

Και για το κοριτσάκι μου που οδηγεί 3 χρόνια ήδη και ανεβοκατεβαίνει Αθήνα - Ναύπλιο φοβάμαι αλλά την σταυρώνω και την ξεπροβοδίζω. ;)

Ε... πια να μην τα κάνουμε και μαμούχαλα:lol:
Ξέρεις, υποψιάζομαι ότι φταίει το εξής: πριν από 6 χρόνια άλλαξα δουλειά και τώρα δουλεύω μέσα στο σπίτι. Παλιά, όταν δούλευα οκτάωρο εκτός, άφηνα τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή κι ούτε ξέρω τι έκαναν τα γατιά μου στο μπαλκόνι όσο έλειπα... και δεν είχα και πλέγμα!
Τώρα που είμαι πολλές ώρες στο σπίτι, μου βγαίνει μια υπερβολική προστατευτικότητα που δεν μου αρέσει καθόλου. Βρε μπας και γέρασα;;;; :lol::lol::lol:

Βρε μπας και πρέπει να αλλάξεις δουλειά???:P:lol::lol::lol:
Μπααααα, αυτό είναι αδύνατον... Εκτός κι αν μου πέσει κανένα τζόκερ!!!

Εγκέφαλο πρέπει να αλλάξω! :lol::lol::lol:

Βρε μπας και πρέπει να ξαμοληθούμε σε καμμιά παραλία κορίτσια για ηλιοθεραπεία και δροσιά??
Κι εγώ τον Τούλη τον άφηνα τελείως ελευθερο και χωρίς πλέγματα και τέντες και γλαστρες, τον χοντρούλη μου:inlove::inlove::inlove:!!
Γνωρίζετε όλες φυσικά ότι έχει τα ωραιότερα μουστάκια του κόσμου;);) !!!
Τί λέτε ποιός θα μας πάει κόντρα για τα μουστάκια???
Έλα να αρχίσουμε μια κόντρα!!!:bleh::bleh:

Βρε μπας και πρέπει να ξαμοληθούμε σε καμμιά παραλία κορίτσια για ηλιοθεραπεία και δροσιά??
Κι εγώ τον Τούλη τον άφηνα τελείως ελευθερο και χωρίς πλέγματα και τέντες και γλαστρες, τον χοντρούλη μου:inlove::inlove::inlove:!!
Έχω... άσπρα-κάτασπρα μουστάκια και
μαύρα-κατάμαυρα μουστάκια!!!!
Καλύπτω τα δύο άκρα του φάσματος!

Αααααααααα!

Τώ
ρα που το είπες το παρατήρισα!!!Καλά με τέτοια μουστάκια θα πρέπει να έχει φοβερή ισορροποία, τι φοβάσαι λοιπόν!Να φοβάσαι λίγο λιγότερο...:lol:

Τα μπαλκονονέα μας:
Χθες άφησα τον Beeb να αλωνίζει στο οχυρωμένο μπαλκόνι μου χωρίς επίβλεψη. Πήγα στη συνάντηση του MyCat Θεσ/νίκης έχοντας αφήσει ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες. Γύρισα την ώρα που είχε πάρει να σκοτεινιάζει, δηλαδή την ώρα που οι πτερωτοί μου γείτονες κόβουν βόλτες στο ύψος του μπαλκονιού μου πριν πάνε για ύπνο. Είχα μια ανησυχία μήπως δω τον Beeb κάτω στην είσοδο να χτυπάει θυροτηλέφωνα... Όμως όταν ανέβηκα επάνω βρήκα και τα δύο γατιά στην πόρτα να με περιμένουν, δίκην επιτροπής υποδοχής! :up:

Τα μπαλκονονέα μας:
Χθες άφησα τον Beeb να αλωνίζει στο οχυρωμένο μπαλκόνι μου χωρίς επίβλεψη. Πήγα στη συνάντηση του MyCat Θεσ/νίκης έχοντας αφήσει ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες. Γύρισα την ώρα που είχε πάρει να σκοτεινιάζει, δηλαδή την ώρα που οι πτερωτοί μου γείτονες κόβουν βόλτες στο ύψος του μπαλκονιού μου πριν πάνε για ύπνο. Είχα μια ανησυχία μήπως δω τον Beeb κάτω στην είσοδο να χτυπάει θυροτηλέφωνα... Όμως όταν ανέβηκα επάνω βρήκα και τα δύο γατιά στην πόρτα να με περιμένουν, δίκην επιτροπής υποδοχής! :up:

Καλε ο Beeb μονο οταν αισθανεται την ασφαλεια της παρουσιας σου κανει τον μεγαλο κομαντος;) Μονος του σιγουρα τρυπωνει καπου και περιμενει ανυπομονα την επιστροφη σου:DΜην φανταζεσαι σημεια και τερατα,σιγα μην τα κανει αυτα χωρις κοινο;)Η Ασπρη ως γνωστον θα κοιμαται και θα τον γραφει;)Η δικη μου η φοβιτσιαρα ετσι κανει τουλαχιστον;):lol::lol:

Είχα μια ανησυχία μήπως δω τον Beeb κάτω στην είσοδο να χτυπάει θυροτηλέφωνα... Όμως όταν ανέβηκα επάνω βρήκα και τα δύο γατιά στην πόρτα να με περιμένουν, δίκην επιτροπής υποδοχής! :up:

:lol::lol::lol: Έλα, καημένη, βγάλ' του κανένα αντικλείδι του γάτου να μην υποχρεώνεται στους γείτονες!

:lol::lol::lol: Έλα, καημένη, βγάλ' του κανένα αντικλείδι του γάτου να μην υποχρεώνεται στους γείτονες!
Σωστή σε βρίσκω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Λίγο ακριβή η λύση που βρήκα αλλά κοιμάμαι ήσυχη
Κουνελόσυρμα από πάνω ως κάτω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_1476.jpg
    IMG_1476.jpg
    437,7 KB · Εμφανίσεις: 51
:thumbup: Η καλύτερη και πιο ασφαλής λύση (αφού το επιτρέπει ο χώρος).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back