μπαλκονι και ατυχημα
εγω τις ιστοριες με τα μπαλκονια πολυ της φοβαμαι.οταν πρωτοπηρα τη Ληδα μου εμενα σε ισογεια μονοκατοικια και δεν αφηνα πορτα ανοιχτη μηπως και το σκασει.μια φορα βγηκε καταλαθος εξω απο την πορτα οπου ηταν δεμενος ο κυνηγητικος σκυλος του μπαμπα μου , ανταλλαξαν ματιες- και ο σκυλος μας ειναι μεγαλο βλημα!!-περισσοτερο φοβαταο οτιδηποτε κινειται παρα ορμαει-και ξαναμπηκε μεσα.μετα το μηνα ομος μετακομισα σε πολυκατοικια στον τριτο οροφο.το περιστατικο εγινε πριν κανενα εναμισι μηνα.ειχε πολυ καλο καιρο και αφηνα τις πορτες ανοιχτες.τα απεναντι μπαλκονια ηταν σε μεγαλη αποσταση και το υψος μεγαλο και δεν ανησυχουσα.παντα την επεβλεπα ομως.περπατουσε στο περβαζι αλλα δεν εδειχνε καμια υποπτη κινηση.σε καποια φαση ειχα μπει μεσα να πλυνω πιατα .γυριζα το κεφαλι και την εβλεπα.και σε καποια στιγμη γυριζω και δεν την βλεπω.και τοτε ακουω απο μακρυα ενα νιαου-που ακομα και τωρα νομιζω το ακουω να αντηχει στα αυτια μου.βγαινω στο μπαλκονι και τη βλεπω κατω στο τσιμεντο να κειτεται και τοτε τα χασα.ουτε θυμαμαι για ποτε βρεθηκα κατω , αν πηρα κλειδια τιποτα ολα εγιναν τοσο γρηγορα.φτανω κατω και τη βλεπω να σερνεται κατω και να ειναι μεσα στα αιματα η μουριτσα της.τα χασα.αμεσως την εβαλα στο αυτοκινητο και εφυγα για το γιατρο.ουτε λεφτα δεν πηρα μαζι μου ουτε μπουφαν ουτε τιποτα.σε πρωτη φαση πηγαμε για ακτινες , οπου διαπιστωθηκε οτι δεν εσπασε τιποτα.αλλα δυο μερες δεν ετρωγε , δεν επινε νερο, της εδινα με συριγγα να μην παθει αφυδατωση . ετρεχε αιμα η μυτουλα της και πηγαινε και εσωτερικα και δε μπορουσε να αναπνευσει , για καμια βδομαδα εβλεπε κοσμο και φοββοταν , τραβηξαμε πολλα.στις δεκα μερες συνηλθε τελειως.αυτη δηλ γιατι εγω δεν τολμαω να αφησω μπαλκονι ανοιχτο.και τωρα που καλοκαιριαζει δεν ξερω τι θα κανω.εχω και 4 μπαλκονια στο σπιτι.παντως γενικα τα θεωρω επικινδυνα και ευχομαι κανεις να μην παθει οτι και γω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.