ΣΟΦΙΑ1
Νεοφερμένο μέλος
Δέν θα τον πάω για το τσιμπούρι στο γιατρό άλλα για την πληγή! Μήπως μας δώσει κάτι, και προληπτικά !!!
Όσο για αυτήν την πλαστική αηδία, στο μπαλκόνι με τα τετραγωνάκια, δέν πίανει έχουμε βάλει και στο δικό μας μπαλκόνι (και ψηλότερο από το ύψος που είναι το κάγκελο) και δέν πιάνει, τα καταφέρνει πάντοτε να βγεί από την εξωτερική πλευρά από το πλαστικό! ή να περπατήσει πάνω στο κάγκελο και να πήδηξει μετά το πλαστικό!!! Τίποτα δεν τον σταματάει!
Το αστείο είναι ότι όσο τρελαινόασταν και του απαγορεύαμε με φωνές να φύγει στα άλλα μπαλκόνια, από πείσμα και μόνο έφευγε περισσότερο! Όταν χαλαρώσαμε, ηρέμησε και δέν φεύγει τόσο!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Όπως επίσης και τον κίνδυνο να εγκλωβιστεί ο γατούλης σε κάποιο διαμέρισμα ή και να το σκάσει απ' την πόρτα άλλου διαμερίσματος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πλαστικο πλεγμα με τα τεραγωνα κενάκια είναι καλή λύση. Χρειάζεσαι ομως βοηθεια για να κάνεις όλη αυτή τη δουλειά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
ΥΓ: το Καλοκαίρι έπεσε από τον 1ο στο εξοχικό μας ενώ έκανε τον ωραίο πάνω στο τοιχάκι 50εκ. (είχε ξαπλώσει ανάσκελα και δεν τα υπολόγισε καλά). Μιλάμε για πολύ απρόσεχτο! Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα αλλά εγώ τα είδα όλα.
Fotini
Διάσημο μέλος

Ισμήνη, πού βρήκε ο Σίβα το ποντίκι;

Ismini
Διάσημο μέλος
Στο προηγούμενο σπίτι κατοικούσαμε στον 1ο. Σχετικά "εξοχική περιοχή", ήσυχος δρόμος και το σπίτι ήταν πίσω από άλλα σπίτια. Δεν είχαμε επαφή δηλαδή με αυτοκίνητα, και είμαστε ανάμεσα σε κήπους. Είχαμε πολλά δέντρα που έφταναν στο μπαλκόνι. Από αυτά ανεβοκατέβαιναν πολλές γάτες και ποντίκια. Μάλλον τα ποντίκια έρχονταν για να φάνε ξηρά τροφή που έβαζα για τις γάτες. Είχαμε βάλει καλαμωτή για να μην πηγαίνει ο Σίβα στους δίπλα, αλλά οι άλλες γάτες πηδούσαν από πάνω και έμπαιναν και ο Σίβα επίσης βρήκε τρόπο να πηγαίνει δίπλα (ξέσκισε την καλαμωτή).Ισμήνη, πού βρήκε ο Σίβα το ποντίκι;![]()
Πάντως ποτέ δεν θέλησε να κατέβει κάτω, πράγμα πανεύκολο.
Επίσης οι γείτονες μας ευτυχώς δεν ενοχλούνταν που ο γάτος μας επισκέπτονταν το μπαλκόνι τους και συχνά έμπαινε και στο σπίτι τους.

katerina10
Περιβόητο μέλος
Νιαρ, θέλω να μου πεις πόσο σου πήγε η πλαστική διαφανής τέντα επίσης!!!Μήπως να μας έδινες και το τηλ του Τζαμά??????
Αν και σε εμένα που είναι συρώμενη η πόρτα ΔΕΝ παίζει να μπαίνει πορτάκι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παιδιά και εμείς το ίδιο θέμα έχουμε με την μαμά της οικογένειας !!!!Έχω διπλό τζάμι και σίτα!!!Πως θα βγαίνει το άμοιρο με τέτοια κλειδαμπαροσιά στο μπαλκονάκι!!!
Νιαρ, θέλω να μου πεις πόσο σου πήγε η πλαστική διαφανής τέντα επίσης!!!Μήπως να μας έδινες και το τηλ του Τζαμά??????Αν και σε εμένα που είναι συρώμενη η πόρτα ΔΕΝ παίζει να μπαίνει πορτάκι!!!
![]()
Κι εγώ έχω βάλει διαφανή τέντα... αλλά ο καλός μου που τον έφαγα δε μου λέει πόσο πλήρωσε.... πάντως είναι ακριβούτσικη σε σχέση με την απλή...
Το μπαλκόνι μου το έχω κλείσει εντελώς με τη τέντα και το πλέγμα και τα γατιά δεν μπορούνα με ΤΙΠΟΤΑ να πέσουν κάτω... 2 φορές μου είχε πέσει πριν το βάλω η Καλυψώ
αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα γιατί είμαι στον 1ο. Να προσέχετε παιδιά... δεν μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη σε μια γάτα σε αφύλαχτο μπαλκόνι...Στη φωτό δεν φαίνεται καλά η τέντα γιατί είναι διαφανής...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιουλη μονη σου την εβαλες την σιτα???
Ειχα βαλει αλιοτερα για 4-5 μερες που φιλοξενησα το σκυλακι μιας φιλης αλλα δεν μου κατσε καλα... ειχε λίγο κενό απο κατω και την εβγαλα τελικα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω εχω βαλει αυτο το διαφανο ναυλον ... 1.000 ? μου κοστισε ενα μπαλκονι 10 μετρα (μαζι με τα πλαινα.... τωρα την σιτα, δεν εχω βαλει ακομα ...
Γιουλη μονη σου την εβαλες την σιτα???
Ειχα βαλει αλιοτερα για 4-5 μερες που φιλοξενησα το σκυλακι μιας φιλης αλλα δεν μου κατσε καλα... ειχε λίγο κενό απο κατω και την εβγαλα τελικα...
Το πλέγμα μου το έβαλε ο φίλος μου στηρίζοντάς το στα κάγκελα με ένα ειδικό πλαστικό στήριγμα που το πήρε από εκεί που πήρε το πλέγμα.
Το έχει κάνει να εφαρμόζει από άκρη σ' άκρη αλλιώς δεν θα είχε νόημα... οι γάτες χώνονται... στα μικρά κενά...
Το μπαλκόνι μου είναι πιο μικρό γύρω στα 3.5 μέτρα (το μικρό τους παραχώρησα) και έχω βάλει κανονική διαφανή τέντα με μπράτσα και ανοιγόμενα παραθυράκια με σίτα στο πλάι... πρέπει να μου στοίχησε γύρω στα 600 - 700 €....
Raisa
Περιβόητο μέλος
.....μας αποσπά την προσοχή και δεν βλέπουμε τίποτε από πλέγματα και τέντες...βλέπουμε μόνο φατσούλες όμορφες!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βρε Ραίσα μου εσύ μιλάς που έχεις τα Θεικά βελούδινα γατιά...?Γιούλη, σε παρακαλώ όταν βάζεις φωτό για το μπαλκόνι και τα σχετικά, να φροντίζεις να μην υπάρχει ο κούκλος στη φωτό.....μας αποσπά την προσοχή και δεν βλέπουμε τίποτε από πλέγματα και τέντες...βλέπουμε μόνο φατσούλες όμορφες!!!
![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα αυτη η 2η φωτο που εχει τα αυτακια κατω με τρελαινειιι!!! σαν γατο-λαγουδακι ειναι!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τελεια!!! ειναι οτι πρεπει για τα γατακια σου!τυχερα ειναι !!!! Το μπαλκονι μου ειναι μεγαλο για τετοια πειραματα... Θα μαζεψω λεφτα ομως να κανω το πισω μπαλκονι ετσι... τι εννοεις " κανονική διαφανή τέντα με μπράτσα και ανοιγόμενα παραθυράκια με σίτα στο πλάι" με αυτο??? καμια φωτο βαλε οποτε μπορεσεις, Σε ευχαριστω
καλα αυτη η 2η φωτο που εχει τα αυτακια κατω με τρελαινειιι!!! σαν γατο-λαγουδακι ειναι!!!!!!!!!!![]()
Θα βγάλω φωτό... και θα σου στείλω!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Η διάφανη τέντα είναι ό,τι πρέπει και για τον αέρα και για ασφάλεια!!!σε ευχαριστω!!! το πισω μπαλκονι που θελω να κανω ετσι ειναι γυρω στα 5 μετρα, και εχει προσβαση απο τις κρεβατοκαμαρες μονο , οποτε ειναι καλυτερα!!!! απλα ειμαι 5ο οροφο και φυσαει τρελα εκει.... δεν με κλεινει κανεις! για αυτο ψαχνω κατι ν ακλεινει καλα και απο θεμα ασφαλειας και για τον αερα... μην πεσει απο τον 5ο την εβαψα!!!!
Να το κάνεις NiaR και θα σωθείς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool