ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
Καλημέρα σε όλους, το πρόβλημα της ελευθερίας στο μπαλκόνι το αντιμετωπίζουμε και εμείς, ο γατος μου ο Αστέρης την έχει καταβρεί να πηγαίνει στα διπλανά μπαλκόνια παρ'όλα τα διαχωριστικά των μπαλκονιών/προστατευτικά που του έχουμε βάλει για να μην φεύγει! Την κάνει ισορροπώντας στο κάγκελο του μπαλκονιού σαν κύριος, παρακαλώ!!!
Ώς εδώ καλά πήγαινε την βολτούλα του, καθόταν στα διπλανά μπαλκόνια (το δικόμας του έπεφτε λίγο βλέπετε) και γυρνούσε! Την Κυριακή όμως κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό! Σας λέω αυτό το περιστατικό, για να ξέρετε τι κινδύνους επιφυλάσσει μια τέτοια "αθώα" βόλτα!
Γυρίζει που λέτε ο καλός σου από την βολτούλα του και στρώνεται στον καναπέ, σημειωτέον ότι ο Αστέρης είναι ένα κάτασπρο γατί (με τα μπάνια του το χτένισμα του κλπ, φωτό έχει δημοσιεύσει η αδερφή μου ώς Χρύσακ αγγλικοι χαρακτήρες), και αρχίσει να κάνει "μπανάκι" σηκώνει το κεφάλι του και τί λέτε πως είδα? 'Ένα κατάμαυρο πράγμα ακριβώς κάτω από το σαγόνι του, πρώτο σόκ: βλέπω ότι έχει και αίμα και έχει κάνει μια πληγή!
Δεύτερο και χειρότερο: το πράγμα αυτό ήταν ένα τσιμπούρι, έτοιμο να χωθεί στο δερματάκι του!!
Το τι έπαθα καταλαβαίνετε, κατευθείαν του έβγαλα αντισηπτικά, τεραμυκκίνη κλπ τον έψαξα παντού, κατεύθειαν του έκανα μπανιο μαζί και όλη του την προίκα!!!!!! Τίποτα ήταν ένα και μοναδικό!
Τώρα πώς βρέθηκε πάνω στο γατί μου μήν τα ρωτάτε, σε όλο τον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που μένω δέν υπάρχει σκυλί, στον τρίτο όμως υπάρχει, δέν ξέρω αν αυτά τα μαμούνια πετάνε, και βρέθηκε είτε μέσα σε λουλούδι είτε στο πάτωμα των δίπλα μπαλκονιών.
Εννοείται ότι θα τον πάω και στον κτηνίατρο να τον δεί για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο!
Ευχαριστώ που "ακούσατε" τον πόνο μου!!!!!
Το ζήτημα λοιπόν είναι πώς το μπαλκόνι επιφυλάσσει διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!