gremlin
Νεοφερμένο μέλος
Τι μπορούμε να κάνουμε για τα γατιά μας ώστε να είναι προστατευμένα από τα ύψη. Νόμιζα μέχρι πρότινος ότι τα γατιά δεν πέφτουν αλλά δυστυχώς προσγειώθηκα ανώμαλα τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν οι δύο μου οι γάτοι που τότε ήταν 4 μηνών, έπεσαν από τον 5 όροφο της πολυκατοικίας με διαφορά μιας ημέρας…και δεν ήμασταν καν στο σπίτι…το συνειδητοποιήσαμε όταν γυρίσαμε μετά από αρκετές ώρες… Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο Ασπρούλης μας έσπασε μόνο το χεράκι του και ο Gremlin ζούληξε λίγο τον πνεύμονα του αλλά όλα πήγαν καλά!!!

Μέχρι τότε έβγαιναν στα περβάζια ανέβαιναν στα κάγκελα και όλα ήταν μια χαρά, τώρα έχουμε καλαμοτή και παράθυρα κλειδαμπαρωμένα.
Αφού λοιπόν πέρασε ο καιρός το περασμένο Σάββατο είχαμε πάει στο εξοχικό μας και πριν τα βγάλουμε στον κήπο τα αφήσαμε στο μπαλκόνι για να μην είναι κλεισμένα μέσα στο σπίτι και…ο Ασπρούλης μας παραπάτησε σε ένα σημείο που στένευε και έπεσε από τον 1, περίπου τέσσερα μέτρα μπροστά στα μάτια μας βέβαια δεν έπαθε τίποτα αλλά η τρομάρα που πήρα εγώ δεν λέγεται….
Δεν ξέρω τι να κάνω έχω αρχίσει και παθαίνω ψύχωση…ανεβαίνουν στα δέντρα παθαίνω , ανεβαίνουν στην μάντρα παθαίνω…Σας παρακαλώ προτείνεται μου κάποια λύση γιατί αν συνεχίσω έτσι αργότερα θα πρέπει να μου προτείνεται ψυχίατρο…..!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος

εβαλα προστατευτικο διχτυ στα καγκελλα και ελπιζω να πανε ολα καλα
η μονη αλλη λυση ειναι να τους κλειδαμπαρωσω μεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gremlin
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ΄μπορώ να πιστέψω ότι θα πρέπει να είναι τα γατιά μας φυλακισμένα....

julia
Διακεκριμένο μέλος
η μονη λυση ειναι ναι βγαινουμε μονο ΠΑΡΕΑ!!!

gremlin
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Μην το παραλληριζεις με ανθρώπινες ανάγκες... Ο Κόσμος τους ειναι το διαμέρισμα και το μπακλόνι...
Εγώ ειμαι σίγουρη οτι αν τον κατέβαζα κάτω δεν θα κουνιόταν ρούπι... θα κοκκάλωνε... Αλπά μετά θα λύσσαγε να ξανακατέβει!!
Και φυσικά το να το παίζει μέσα έξω έστω και σε πρώτο όροφο... ειναι κίνδυνος θάνατος απο αυτοκίνητα, φολες , σκυλιά κλπ κλπ!!
Εγώ απλά παρηγοριέμαι οτι αν δεν τον υιοθετούσα δεν θα τα είχε καταφέρει.....

Elena_p
Δραστήριο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
... υποψιαζεται το χαος το απωτερο φαινεται
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

τωρα που επεσε απ το μπαλκονι και ο φιλος του Φελιξ το ασπρο γατι φοβηθηκαμε λιγακι παραπανω.
Το χειροτερο ειναι οταν παλευουν και χτυπανε στο μπαλκονι και ολο φοβαμαι μην φυγουν απ το κενο.....
Η λυση με το σαμαρακι εχει ενδιαφερον...
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
μια καλη λυση που την εχω δει σε μπαλκονι ειναι να βαλεις στα κενα τετραγωνα υαλοτουβλο,δηλαδη να σου τα περασει καποιος που ξερει.ειναι φθηνα και απ'εξω δεν φαινεται η διαφορα
και αυτη η λυση εχει ενδιαφερον...

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν αξίζει να βάλω καλαμωτή γιατί το κομμάτι αυτό του μπαλκονιού είναι χτισμένο ως ψηλά και έχει μόνο αυτά τα μικρά κενά, γύρω στα 5 πρέπει να είναι. Στο υπόλοιπο που είναι με κάγκελα έχω βάλει πλαστικό πλέγμα και δεν δείχνει να θέλει να πηδήξει, βλέπει απλά σαν τις δικές σας στα 2 ποδαράκια. Οπότε προσανατολίζομαι στην ιδέα με τα κυβάκια. Για εξωτερική επέμβαση το ξεχνάω, θα με φάνε μέχρι να τα ξηλώσω. Λέτε να το ψάξω για plexiglass κατασκευή? Έχετε κανέναν υπόψη σας?
Το πλεξιγκλας ειναι ακριβο, εχω ρωτησει...
Με προβληματιζει και μενα...
Τι μπορει να μπει στα κενα και να ειναι σταθερο και να μην υπαρχει κινδυνος να λυγισει εαν πεσει η γατα πανω με δυναμη;
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εγω παλι ολα αυτα τα φοβαμαι.Εχω ακουσει τοσα πολλα....Ειμαι απολυτη η γατα ειναι γατα και οχι σκυλος.Στειρωση και περιορισμο.Φρουριο σωστο!!!!Μη περιμενεις να καταλαβεις τον οιστρο γιατι πρωτα θα το μοιριστει ο αρσενικος και μετα εσυ.Xα,χα,χα!!! Eίναι τόσο μεγάλη η επιθυμία τους για ζευγάρωμα, που όλα είναι πιθανά!! χαχα!![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Όπως σου υποσχέθηκα Niar... βάζω κάποιες φωτό του μπαλκονιού...Θα βγάλω φωτό... και θα σου στείλω!
Διαφανής τέντα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

cosette
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool