Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η κοπέλα που την έχει την γατούλα τώρα;Έχω μπερδευτεί λίγο..Ναι, αλλά μήπως ξέρεις να πεις ΩΣ ΤΟΤΕ τι γίνεται; Διότι όλοι στις δουλειές μας είμαστε κι όλοι έχουμε γάτες στο σπίτι...
Νόμιζα οτι μπορούσε να την φιλοξενήσει προσωρινάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
και για να ξέρετε όσοι διστάζετε στη φιλοζωία, καλά κάνετε και διστάζετε, όσο υπάρχουν τέτοια περιστατικά.

Η γάτα παραδόθηκε από την κοπέλα που την πήρε από το δρόμο με καμία διάθεση για περαιτέρω εμπλοκή στο όλο ζήτημα, ΟΥΤΕ ΚΑΝ να κάνει 2 τηλέφωνα για προώθηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrou
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω να βρει σπιτάκι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Καλά αν ήταν έτσι θα είχα μαζέψει κάθε αδέσποτο που θα έβρισκα και θα το φόρτωνα σε τρίτουςΓια να μην αρχίσω τα γαλλικά....και για να ξέρετε όσοι διστάζετε στη φιλοζωία, καλά κάνετε και διστάζετε, όσο υπάρχουν τέτοια περιστατικά.
Η γάτα παραδόθηκε από την κοπέλα που την πήρε από το δρόμο με καμία διάθεση για περαιτέρω εμπλοκή στο όλο ζήτημα, ΟΥΤΕ ΚΑΝ να κάνει 2 τηλέφωνα για προώθηση.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Για να μην αρχίσω τα γαλλικά....και για να ξέρετε όσοι διστάζετε στη φιλοζωία, καλά κάνετε και διστάζετε, όσο υπάρχουν τέτοια περιστατικά.
Aφού μαρή δεν ξέρεις γαλλικά πες τα γερμανικά να ξεθυμάνεις

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σίγουρα όμως δεν γίνεται για πολλές μέρες γιατί έχω ήδη 3 και δεν θα το δεχτουν με μεγάλη χαρα όταν θα πάμε εκεί.
Πόσο είναι το ζωάκι τώρα και που βρίσκεται;
Α και κάτι ακόμα, μήπως κάποιος από πειραιά θα μπορούσε να πάρει ένα κλειδί από εμένα και κάποιες μέρες να την κοιτάζε εκείνος/η;
Είναι πολλές οι φορές που γυρίζω 10 ή ακόμα και 11 και δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να πηγαίνω κάθε μέρα. Και το σπίτι που λέω ότι είναι διαθέσιμο δεν είναι κοντά σε αυτό που μένω τώρα.
Ξέρω ότι δεν είναι και πολλα αυτά που έχω να προσφέρω αλλά τουλάχιστον να μην είναι στο δρόμο η ψυχούλα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εαν παρετε φωτο της, μπορουμε να την προωθησουμε στα αναλογα σαιτ πολύ γρηγορα και αν θελετε να κανω και τον πρωτο ελεγχο τηλεφωνικα και να σας στελνω μονο καλους πιθανους γονιους σε οποιον τη φιλοξενησει. Εξισου στη Βουλα ειχε αφησει κατι τροφουλες η Μαρζεπ για κανενα περιστατικο εκτακτο, τις κρατησαμε εκει, αν ειναι τις παιρνετε μια και η γατουλα ειναι "απορη".
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν είναι εμβολιασμένα τα γατιά μας, δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας.

Καλή θέληση να υπάρχει.

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
που ακριβώς μένεις Πειραιά;Και το σπίτι που είναι;Να δω μήπως με βολεύει να πηγαίνω εγώ αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ και πολλά γιατί λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι.Λίγο ο ένας λίγο ο άλλος κάπως θα τα καταφέρουμεΛοιπόν ίσως να έχω μια προχειρη λύση. Επειδή είμαι κι εγώ πειραιά, όχι όλη την ώρα βέβαιά μετά τις 7 το νωρίτερο που γυρναω από την δουλειά, τυχαίνει αυτή την εποχή να έχω ένα μικρό σπίτι άδειο στον πειραιά και να το ανακαινίζω για να μείνω εκεί κάποια στιγμή. Αν δεν έχει βρεθεί λύση, ίσως να μπορέσω να την κρατήσω την γατούλα εκεί για λίγο καιρό. Μόνο που επειδή θα έχω συνεργεία κλπ μπορεί να τρομάξει το ζωάκι με την φασαρία.
Σίγουρα όμως δεν γίνεται για πολλές μέρες γιατί έχω ήδη 3 και δεν θα το δεχτουν με μεγάλη χαρα όταν θα πάμε εκεί.
Πόσο είναι το ζωάκι τώρα και που βρίσκεται;
Α και κάτι ακόμα, μήπως κάποιος από πειραιά θα μπορούσε να πάρει ένα κλειδί από εμένα και κάποιες μέρες να την κοιτάζε εκείνος/η;
Είναι πολλές οι φορές που γυρίζω 10 ή ακόμα και 11 και δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο να πηγαίνω κάθε μέρα. Και το σπίτι που λέω ότι είναι διαθέσιμο δεν είναι κοντά σε αυτό που μένω τώρα.
Ξέρω ότι δεν είναι και πολλα αυτά που έχω να προσφέρω αλλά τουλάχιστον να μην είναι στο δρόμο η ψυχούλα.
stellak
Διάσημο μέλος

Ας μην πούμε τίποτε άλλο μέχρι να μας ενημερώσει, κι εμείς εσάς.
Κάτια, σ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την προσφορά σου! Ειλικρινά.
stellak
Διάσημο μέλος
Oι περισσότεροι, με τα φιλοξενούμενα, και αδέσποτα τα έχουμε σε ξεχωριστό δωμάτιο.
Αν είναι εμβολιασμένα τα γατιά μας, δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας.
Καλή θέληση να υπάρχει.![]()
Ναι, βέβαια, έτσι κι αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενούμε γατί, εννοείται πως έτσι γίνεται κάθε φορά. Σε χωριστό δωμάτιο. Επίσης καλή θέληση πρέπει να υπάρχει από όλους και όχι μόνο από μερικούς από τους εμπλεκόμενους.
Γιασμίν, τροφή θα βρούμε για τη γατούλα, ας μείνει η δική σας για άλλα γατάκια σε ανάγκη, ευχαριστώ. Δεν είναι άλλωστε αυτή η αιτία που εκρύγνυμαι και ελπίζω να το καταλαβαίνετε. Θα γίνει ο,τι είναι αναγκαίο.
julia
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτια, σ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την προσφορά σου! Ειλικρινά.
Μην με ευχαριστεις. Δεν είναι δική σου η γατούλα. Δεν είναι παραπάνω υποχρέωσή δική σου απ'ότι δική μου ή της κοπελας που την βρήκε.
Αν κάνει ο καθένας λίγο απ'ότι μπορεί, θα καταφέρουμε τελικά περισσότερα απ'ότι αυτοί που ανέλαβαν να φροντίσουν το ζωάκι αρχικά, αλλά φάνηκαν πολύ λίγοι για να τηρήσουν την υποχρέωσή τους απέναντι του.
Πολύ μελό έγινα το ξέρω....
stellak
Διάσημο μέλος
Φυσικά. Και για όλα τα γατάκια, όχι μόνο μερικά.![]()
Για όλα τα ζωάκια Τζούλια, για όλα. Και το λέω με πολύ πικρή πείρα από τους διάφορους "βοηθούς ζώων", δυστυχώς. Ελάχιστες οι περιπτώσεις που βοηθάνε no matter what. Δεν θα επεκταθώ, μη χαλάω περισσότερο και το θέμα
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
που ακριβώς μένεις Πειραιά;Και το σπίτι που είναι;Να δω μήπως με βολεύει να πηγαίνω εγώ αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ και πολλά γιατί λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι.Λίγο ο ένας λίγο ο άλλος κάπως θα τα καταφέρουμε
Το σπίτι αυτό είναι στην Μουσών στο Πασαλημάνι. Εγώ μενω Φρεαττίδα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Για όλα τα ζωάκια Τζούλια, για όλα. Και το λέω με πολύ πικρή πείρα από τους διάφορους "βοηθούς ζώων", δυστυχώς. Ελάχιστες οι περιπτώσεις που βοηθάνε no matter what. Δεν θα επεκταθώ, μη χαλάω περισσότερο και το θέμα
Συμφωνώ 150%.
Εδικά αν στο όνομα της φιλοζωίας, το "κορόιδο" που του φορτώθηκε, αθόρυβα πληρώνει τυχόν πανσιόν, και την Κτηνιατρική του φροντίδα κλπ... εις τον αιώνα.. μέχρι να βρεί σπίτι, που και αυτό μόνος του θα το βρεί.

Κλείνει και απο μένα η παρένθεση.
Μόλις υπάρχει αγγελία με φώτο κλπ, θα την προωθήσω και εγώ.
Καλή τύχη στην γατούλα, και τελικά ο άγγελος για τον οποίο μίλησα νωρίτερα, απέκτησε και όνομα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool